Koolhydraatarme Tapas recepten als Lunch

’t Is weer zo’n periode waarin ik dol ben op het eten van koolhydraatarme tapas hapjes als ontbijt, tijdens de lunch of als tussendoortje. Niet alleen hou ik ervan om de koolhydraatarme snacks te maken en te eten, ook doet het me goed om recepten van verschillende koolhydraatarme tapas hapjes met jullie te delen.

Vandaag deel ik vijf recepten voor heerlijke koolhydraatarme tapas hapjes die je gemakkelijk en in korte tijd zelf kunt maken. Lees je mee en laat je me weten wat jou het lekkerste tapas hapje lijkt? Ik ben benieuwd en veel plezier tijdens het maken!

Koolhydraatarme tapas gerechten maken

Vandaag deel ik vijf koolhydraatarme tapas gerechten met jullie. De recepten zijn:

 • Zalm met tomaat, brie en avocado
 • Koolhydraatarme mini worstenbroodjes
 • Koolhydraatarme tortilla chips
 • Koolhydraatarm knoflookbrood
 • Mini courgette pizza

Tapas gerecht: Zalm met tomaat, brie en avocado

Stap in de keuken van een heerlijke combinatie van verschillende gezonde ingrediënten. Het tapas hapje met zalm, tomaat, brie en avocado (voor de liefhebber) is een heel makkelijk maar ook sierlijk hapje om op tafel te zetten of te serveren.

Tapas recept voor zalm met tomaat, brie en avocado >>

Koolhydraatarme mini worstenbroodjes

De koolhydraatarme mini worstenbroodjes zijn het hele jaar door een goede keuze als tapas hapje. Bij het ontbijt, tijdens de lunch, ’s avonds om tien uur als latenight snack of gewoon als tussendoortje: ver-ruk-ke-lijk.

In enkele minuten zijn je worstenbroodjes klaar, het vergt weinig moeite en het zijn heel originele hapjes om in gezelschap uit te delen.

Tapas recept voor koolhydraatarme mini worstenbroodjes >>

Koolhydraatarme Tortilla Chips

Tijdens een Netflix & Chill avondje op de bank, in gezelschap met vrienden of tijdens een verjaardag(sfeest); er hoort gewoon chips bij. Laat dat dan net aan snack zijn die makkelijk koolhydraatarm te maken is. De koolhydraatarme tortilla chips is smaakvol en een goede vervanger voor chips met veel koolhydraten.

Tapas recept voor koolhydraatarme tortilla chips >>

Koolhydraatarm knoflookbroodje

Wellicht zal niet iedereen dit kunnen waarderen, maar het is waarschijnlijk een favoriet van de knoflookliefhebber: koolhydraatarm knoflookbrood als tapas gerecht. Ook in enkele minuten klaar, smaakvol en leuk om te eten als tussendoortje tijdens het diner of latenight snack. (Ik heb er tijdens de lunch vaak nog niet zo’n trek in).

Recept voor koolhydraatarme knoflookbroodjes >>

Mini courgette pizza

Mijn all-time-favorite snack is absoluut pizza. Helaas, kwam ik vaak in de verleiding om de koolhydraatrijke snack te nemen, soms wel meerdere keren per week. Ik merkte dat mijn energieniveau en mood hierdoor verslechterde.

Toen besloot ik om te gaan kiezen voor een gezondere eetgewoonte en stapte ik over op koolhydraatarm voedsel. Ook in het geval van pizza, want de koolhydraatarme mini courgette pizza’s zijn weliswaar niet goed te vergelijken met een domino’s pizza, maar dienen wel als een gezonde vervanger van domino’s of New York Pizza pizza’s.

Recept voor koolhydraatarme mini courgette pizza >>

Meer koolhydraatarme recepten dankzij het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Sinds ik meer interesse heb gekregen in koolhydraatarme recepten, ben ik gaan zoeken naar kookboeken met koolhydraatarme recepten.

Ik kwam een aantal receptenboeken tegen, waarvan het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu mijn favoriet is.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu bevat weekmenu’s en recepten die zorgen voor snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

De voordelen van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zijn:

 • Eenvoudige recepten
 • Vernieuwde aanpak
 • Handig in gebruik
 • Persoonlijke support
 • Veilig forum
 • Prijs/kwaliteit verhouding

Ben jij benieuwd naar het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu? Klik dan hieronder op de Geheime Kortingspagina en maak gebruik van de tijdelijke korting op de hele bundel.

JA! IK WIL HET DIRECT PROBEREN!