Wie is Oscar Helm? (Oprichter van de Afslank Receptenbijbel!)

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt weten wie Oscar Helm is. Of, omdat je wilt weten of Oscar betrouwbaar is en waar we hem van kunnen kennen.

In dit artikel vertel ik je wie Oscar Helms is, of hij betrouwbaar is, waar we hem van kunnen kennen én lees je over zijn receptenboek: de Afslank Receptenbijbel.

Wie is Oscar Helm?

Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar Oscar Helm is niet de volledige naam van de auteur van de Afslank Receptenbijbel. Zijn volledige naam is Oscar Helmstäter. De reden dat Oscar een verkorte naam online gebruikt, is volgens eigen zeggen omdat zijn volledige achternaam wat lastig uit te spreken is.

Oscar groeide op met een opvoeding waar aardappels, groente en vlees de standaard kost waren. Verder waren er de huisregels dat er alleen frisdrank in het weekend gedronken mocht worden, en er geen alcohol werd gedronken (zeker niet voor de toegestane leeftijd van, toen nog 16 jaar.)

Tot het moment dat Oscar ging studeren, had hij een redelijk gezond eetpatroon. Maar, dat veranderde volledig vanaf het moment dat hij ging studeren. Oscar dronk veel frisdrank en alcohol, at geen fruit, vrijwel groente en leefde dagelijks op de meest goedkope kant-en-klaar maaltijden.

Er werd niet gesport, Oscar voelde zich futloos, had weinig energie en at veel zoet en viel af en toe zelfs flauw. Gelukkig kwam er een omslagpunt; Toen Oscar een hekel kreeg aan zijn studie, omdat het ruim 50 uur per week kostte, nam hij de beslissing om zijn eigen weg te bepalen, in plaats van te willen voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Toch was dit nog niet het moment waarop Oscar bekend werd. Wel, is deze keuze de onbewuste aanleiding geweest voor zijn bekendheid en online bereik. Oscar ging in Amsterdam wonen, ging studeren aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) én waar hij uiteindelijk afgestudeerd is als Master of Science (voorheen doctorandus).

Tevens was zijn studietijd het moment dat hij is overgestapt naar een gezondere leefstijl. Oscar kwam erachter dat de dingen waarvan hij dacht dat ze goed waren (bijvoorbeeld groente in kant-en-klaar maaltijden) helemaal niet zo goed voor hem waren.

Oscar besloot zich hierdoor actief te verdiepen in de voedingsindustrie en richtte zijn eerste onderneming op, waar hij mensen wilde bereiken en helpen om een gezondere leefstijl te creëren: het concept van happyhealthy(.nl) was geboren.

Is Oscar Helm betrouwbaar?

Ik ben me meer gaan verdiepen in de achtergrond van Oscar, maar vooral in de persoons- en bedrijfsgegevens van Oscar Helm. De beste manier om te controleren of iemand betrouwbaar is (naar mijn mening) informatie zoals persoonsgegevens en bedrijfsgegevens via Kamer van Koophandel (KvK) na te trekken.

Ten eerste kwam ik terecht bij zijn website, waar hij zijn verhaal doet vanaf zijn jeugd tot aan het punt waar hij nu staat. Oscar legt volledig uit hoe hij vanaf zijn jeugd gekomen is tot het punt waar hij nu staat én welke obstakels hij op zijn weg daarnaar toe, heeft moeten overwinnen.

Je lees z’n verhaal hier >>

Verder is Oscar met Happyhealthy.nl actief op verschillende platformen, zoals Facebook, YouTube en heeft hij een LinkedIn profiel.

Facebook >>

YouTube >>

LinkedIn >>

Verder controleerde ik de bedrijfsgegevens van HappyHealthy.nl. Ik controleerde de gegevens via kvk.nl, als de website van Oscar (Happyhealthy.nl) om te controleren of de bedrijfsgegevens overeenkwamen.

Gelukkig kwamen alle gegevens overeen en dus kunnen we stellen dat Oscar Helm betrouwbaar is.

Waar kennen we Oscar van?

Jarenlang (en nog) schreef Oscar regelmatig recepten op zijn website, deelt hij praktische adviezen over afvallen, diëten, gezonde voeding voor een gezond lichaam en een aantrekkelijk figuur én schrijft hij alles op een vrij toegankelijke manier. Op zijn website deelt hij ook een gratis Afslank Weekmenu, waar is al eens eerder over heb geschreven.

Behalve zijn website is Oscar onder andere ook bekend van Linda, VIVA, Telegraaf, Vriendin, Nouveau en Santé. Stuk voor stuk bekende namen, maar toch is dit nóg niet het enige waar Oscar van bekend is.

Ik raakte bekend met de naam Oscar Helm en Happyhealthy.nl vanwege zijn receptenboek, Afslank Receptenbijbel. Meer over dit receptenboek lees je hieronder.

De Afslank Receptenbijbel: Wat is het & mijn review

De Afslank Receptenbijbel is een receptenboek met stuk voor stuk gezonde recepten die via de bereidingswijze in het boek te maken zijn en jou helpen om een gezondere leefstijl te creëren.

In de Afslankbijbel vindt je meer dan 100 verschillende en lekkere recepten die jou kunnen helpen met afvallen. De recepten zorgen voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Al meer dan 2650 tevreden zijn afgevallen dankzij de recepten in de Afslankbijbel, ben jij de volgende?

Naast de ruim 100 gezonde recepten, ontvang je een aantal bonussen bij aankoop van de Afslank Receptenbijbel. Je ontvang namelijk 5 gratis bonussen wanneer je de Afslankbijbel nu aanschaft. De 5 gratis bonussen zijn:

  • Dag- en weekmenu’s e-book (PDF)
  • 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam e-book (PDF)
  • 10 gezonde toetjes e-book (PDF)
  • 84 gezonde tussendoortjes e-book (PDF)
  • Het ultieme afslank programma (toegang tot waardevolle video’s en tips om snel af te vallen, oefeningen en meer)

Wil je meer weten over de Afslank Receptenbijbel? Lees hier mijn review >>

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR!