Afslank Receptenbijbel PDF Review 2022 (Oscar Helm!)

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je meer wilt weten over het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Lees dan verder op deze pagina.

Ik vertel je hier alles wat je moet weten over het koolhydraatarm 50 dagen programma, de auteur van het programma (Niels Bosman), de ervaring van eerdere gebruikers van het programma én aan het eind van het artikel kun je het koolhydraatarm 50 dagen programma diréct bestellen.

Tegenwoordig kunnen we nier meer om termen als koolhydraatarm, diëten, vet verliezen en afvallen heen. We zien het, horen én lezen het overal: in tijdschriften, op radio en tv en online. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende cursussen en dieetprogramma’s die allemaal beweren de béste resultaten te kunnen leveren.

Maar.. hoe zit dit met het koolhydraatarm 50 dagen programma boek van Niels Bosman? Ik heb me verdiept in het programma en al mijn bevindingen deel ik in deze review.

Veel leesplezier!

Wat is het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is een manier om af te vallen dankzij verschillende koolhydraatarme recepten. Het programma is een samenstelling van onder andere diverse koolhydraatarme lunch recepten en koolhydraatarme diner recepten.

De dagmenu’s en verschillende recepten zijn met zorg samengesteld. Dit houdt in, dat er rekening is gehouden met zowel gezonde recepten, als met deelnemers met weinig ervaring in de keuken.

Zelfs als je normaal gesproken moeite hebt met koken of gerechten op elke willekeurige manier klaarmaken, zijn de gerechten uit het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma e-book voor jou geen probleem!

De koolhydraatarme recepten zijn dankzij de ingrediëntenlijst en stappenplan voor de bereiding eenvoudig klaar te maken. Ook is er gedacht aan iedereen die dagelijks op het werk eet: De lunch recepten zijn lekker en handig om mee te nemen naar je werk.

Dat de koolhydraatarme recepten uit het KHA 50 Dagen Programma verbluffende resultaat leveren, blijkt uit eerder geboekte resultaten. Zo is het dankzij de koolhydraatarme recepten mogelijk om tot wel 2 kilo per week af te vallen, zonder uren in de sportschool rond te hangen én zonder honger te lijden dankzij een streng dieet.

Dankzij de koolhydraatarme recepten wordt je vetverbranding beter gestimuleerd dan je lichaam gewend is, en dus zul je ook sneller of meer resultaat boeken als het gaat om vet verliezen.

Het bijzondere aan dit programma is dat je minder gaat eten, zonder dat je een erg hongergevoel zult krijgen.

Ontbijt

Iedere dag heb jij ruime keus uit diverse koolhydraatarme ontbijt recepten, die jij afslank proces zullen stimuleren.

Deze ontbijt recepten zijn persoonlijk door Niels samengesteld voor mensen die willen afvallen zonder dat het hen veel moeite kost.

Enkele voorbeelden van koolhydraatarme ontbijt recepten zijn:

 • Ontbijtsmoothie
 • Griekse Yoghurt
 • Omelet
 • Scrambled eggs

Je zult versteld staan hoe deze eenvoudige gerechten zo lekker zijn. Loopt het water je al in de mond?

Lunch

Naast ontbijt recepten zul je ook iedere dag kunnen kiezen uit meerdere overheerlijke lunch gerechten.

Net als bij de ontbijt recepten geldt, ook deze gerechten zijn persoonlijk door Niels samengesteld om jouw afslankproces te ondersteunen.

Om een indruk te krijgen van de lunch gerechten waar jij uit kiezen, hieronder een klein aantal voorbeelden:

 • 2 lijnzaad crackers met kaas
 • 2 sneetjes koolhydraatarm brood met avocado
 • Omelet met koriander
 • Salade met tonijn

Klinkt goed toch? Stuk voor stuk heerlijke, eenvoudig te bereiden koolhydraatarme gerechten voor een lunch.

Diner

Natuurlijk kan naast ontbijt en diner niet ontbreken in het lijstje. Ook hier wordt in het programma uitvoerig aandacht aan geschonken.

Iedere dag andere diner gerechten, zonder een voldaan gevoel te ervaren na je maaltijd. Veel volledig van elkaar gescheiden, dus je hebt elke dag een ruime keus om iets heel anders te eten als een voorgaande dag.

Ook hier is weer terug te zien dat Niels zijn programma met grote zorg onderhoudt, en hij alles uit de kast haalt om het afvallen jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Om een indruk te krijgen wat die overheerlijke diner gerechten zoal kunnen zijn, hieronder enkele voorbeelden:

 • Koolhydraatarme andijviestamppot met spekjes
 • Haricots verts met spek en champignons
 • Witlof lasagne
 • Broccoli salade met kip

Zoals eerder genoemd, bewijst bovenstaand lijstje met voorbeelden van gerechte de grote afwisseling tussen de recepten! En elk recept is afzonderlijk samengesteld en getest voor de ultieme smaakervaring om jou het afval proces te laten voortzetten.

Bonussen

Behalve bovengenoemde ontbijt- lunch- en diner recepten krijg je na aankoop van het KHA 50 Dagen Programma e-book (PDF) ook een aantal gratis extra’s.

Gratis bonus #1: Boodschappenlijstjes Voor 7 Weken (PDF) (t.w.v. €43,-)

Dankzij deze boodschappenlijstjes hoef je je niet meer druk te maken over de boodschappen die je moet doen. Je hebt voor iedere week een nieuw boodschappenlijstjes en vooral neemt dit de verleidingen om ongezonde producten te kopen, weg.

Gratis bonus #2: Mijn Favoriete Drinktips (PDF) (t.w.v. €26,-)

Ook drinken is een heel belangrijke factor tijdens een koolhydraatarm dieet, maar wordt gek genoeg vaak vergeten. Dankzij deze drinktips wordt jou precies aanbevolen wat je wel en niet moet drinken, om maximaal af te vallen.

Ook door minder calorieën de drinken kun je sneller afvallen.

Gratis bonus #3: 100 KHA lekkernijen (PDF) (t.w.v. €26,-)

Last but not least: Het derde gratis bonus is een e-book (PDF), de bestseller 100 koolhydraatarme lekkernijen, uiteraard samengesteld door Niels Bosman zelf.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is oprichter van Makkelijk Afvallen, een internetsite waar hij onder andere het Koolhydraatarm 50 dagen programma aanbiedt.

Niels heeft een grote passie om een relaxed, gezond en gelukkig leven te lijden, waarmee hij ook anderen wil inspireren.

Zelf houdt Niels elke ochtend een 45 minuten durende chigong training. Chigong is te vergelijken met yoga oefeningen. Daarnaast mediteert Niels iedere dag. Dit doet hij soms door rustig te zitten en te ademen, de andere keer door een meditatie op muziek of onder begeleiding van een stem.

Daarnaast houdt Niels erg van business en online marketing. Daarom heeft hij de website makkelijkafvallen.nl opgezet om een grote klantenkring te creëren en mensen te helpen.

Zoals eerder genoemd, is Niels erg gericht op een relaxed, gezond en gelukkig leven. Dit is erg te herkennen aan zijn liefde voor koken, lekker eten en reizen. Daarnaast is hij een creatieveling, een linkspoot en houdt erg van dansen.

Verder besteed Niels een heel aantal wekelijkse uurtjes in de sportschool. Ook natuurwandelingen, festivals en gekke dingen ondernemen zijn eigenschappen waar Niels erg enthousiast van wordt.

Ten slotte ook wel leuk om te weten: Het favoriete recept van Niels is vegetarische curry.

Voordelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma kent een aantal noemenswaardige, belangrijke voordelen (vindt ik dan).

Het eerste voordeel van het programma is dat je gaat afvallen, zonder het vervelende hongergevoel te krijgen. Iets, wat je bij verschillende andere diëten wel kunt krijgen.

Daarnaast biedt het programma een groot aantal makkelijk te bereiden recepten én hoef je geen afscheid te nemen van boterhammen. Niels heeft de koolhydraatarme boterhammen, rijstwafels en roggebrood in recepten verwerkt.

Door de recepten zal het eenvoudig zijn om op een gezonde manier af te vallen.

Wat ikzelf daarnaast ook een groot pluspunt van het programma vindt, is dat de gerechten gemakkelijk aan te passen zijn. Alle gerechten zijn qua ingrediënten gebaseerd op een persoon.

Dus mocht jij een man, vrouw of kinderen hebben, of woon je bij je ouders, is het heel eenvoudig om de gerechten enigszins aan te passen aan de wensen van je huisgenoten!

Bij veel dieetprogramma of cursussen wordt er door diëtisten minder gegeten in plaats van dat zij anders gaan eten, al dan niet doordat dit in het programma of de cursus wordt aangegeven.

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma dient er juist voor dat mensen niet minder, maar ánders gaan eten. De reactie die je lichaam geeft wanneer je anders, dus gezonder gaat eten, is beter voor je gezondheid, dan wanneer je ineens veel minder gaat eten.

Mocht je nog twijfelen of jij het programma moet gaan gebruiken, dan kun je die twijfel nu wegnemen. Het grootste voordeel dat Niels met zijn programma bied om geïnteresseerden over te halen het programma te volgen, is dat hij een 30 dagen niet goed geld terug garantie als jij besluit om het programma te gaan volgen!

Nadelen van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het enige nadeel van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma is, dat je het product enkel als e-book ontvangt.

Natuurlijk is het beter voor het milieu, maar ik mis wel het gevoel dat ik een echt ‘receptenboek’ heb. Niet vanwege de kwaliteit van recepten (want dat zijn écht waardevolle koolhydraatarme recepten), maar vanwege het niet vast kunnen houden van een fysiek boek.

Ik had dit ook kunnen zien als voordeel, omdat je het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma e-book (PDF) op meerdere apparaten kunt bekijken en minder snel kwijt bent. Maar, omdat ik gelukkig niet zo’n rommelkont ben, raak ik vrijwel nooit iets kwijt.

Conclusie: Enerzijds vindt ik het praktisch dat je het als e-book op meerdere apparaten kunt bekijken, maar ik vindt het wel erg jammer dat je het énkel als e-book ontvangt. Ik mis toch het fysieke boek, wat me normaliter meer het gevoel geeft dat ik een kookboek ‘in huis’ heb.

Voor wie is het KHA 50 Dagen Programma geschikt?

Iedereen die op zoek is naar een slank en gezond lichaam, kan gebruik maken van het programma.

In dit programma is geen rekening gehouden met allergieën. Ook bevat het programma vleesgerechten, waardoor het voor vegetariërs niet aan te raden is.

Als jij hieraan gaat deelnemen, zul jij ondergenoemde criteria zeker gaan herkennen:

 • Je zult nooit meer bezorgd zijn over wat je eten moet
 • Snel en zonder twijfel boodschappen doen in de supermarkt zal op jou van toepassing zijn
 • Het programma is als een stok achter de deur om altijd gezond te eten
 • Je zult merken dat je meer energie krijgt
 • Met het wellicht voorheen bekende ‘opgeblazen’ gevoel en after dinner dips zijn voor jou verleden tijd, zolang je hebt programma blijft volgen
 • Afkicken van je (eventueel aanwezige) suikerverslaving

Hierbij is het wel belangrijk te onthouden dat ieder mens uniek is, dus het kan per persoon enigszins verschillen.

Ben je vegetariër en wil je toch afvallen dankzij het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma? Kies dan voor het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma – Vega Editie >>

Wat vinden anderen van het KHA 50 Dagen Programma?

Tot nu heb je kunnen lezen over Niels Bosman, Het Koolhydraatarm 50 dagen programma en de voor- en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma.

Ik kan me voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de reacties van eerdere gebruikers van het programma, die hun ervaring online gedeeld hebben.

Om jou daar antwoord op te geven, heb ik meerdere reviews verzameld van beoordelaars die ook gebruik maken van het programma. Zie hieronder een aantal reviews.

Wat krijg je na aankoop van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma?

Al eerder heb ik je verteld welke voordelen en bonussen je krijgt bij de aankoop van het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma e-book (PDF).

Hieronder vindt je ze nogmaals opgesomd.

 • Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma e-book (PDF)
 • Boodschappenlijstjes voor 7 weken e-book (PDF) (Bonus #1)
 • Mijn Favoriete Drinktips e-book (PDF) (Bonus #2)
 • 100 KHA Lekkernijen e-book (PDF) (Bonus #3)

Start direct met het KHA 50 Dagen Programma

Wil jij ook ervaren welke successen jij kunt behalen door het volgen van dit programma, net als bovenstaande recensenten hebben ervaren?

Dan kan ik jou vast blij maken met de mededeling dat jij een hoge korting krijgt als je het product nu aanschaft!

Wacht dus niet langer, stop met twijfelen, pak die korting en doe mee met het koolhydraatarm 50 dagen programma!

Zo’n kans wil je toch niet laten lopen?

Klik dus snel op onderstaande knop en start met vet verbranden

JA! GEEF MIJ TOEGANG TOT DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!