Is de Afslank Receptenbijbel gratis te downloaden? (Lees het hier!)

Er wordt veel online gespeculeerd dat de Afslank Receptenbijbel, het receptenboek van Oscar Helm, gratis te downloaden. Maar, is dit wel echt zo, of niet? En als het kan, is het dan wel veilig? Het leek me onwaarschijnlijk als een gespecialiseerd voedingsdeskundige een receptenboek uitbracht en het vervolgens gratis zou weggeven.

Ik ging op onderzoek uit om er achter te komen of de Afslank Receptenbijbel wel écht gratis en natuurlijk veilig te downloaden is, of dat deze online speculatie niet waar is. Ik heb mijn bevindingen in dit artikel geschreven, dus wil je weten wat de uitkomst van mijn onderzoek is?

Lees dan verder!

Kun je de Afslank Receptenbijbel gratis downloaden?

Om deze vraag te beantwoorden, besloot ik contact te zoeken met de auteur van de Afslank Receptenbijbel, Oscar Helm.

Oscar Helm schreef de Afslank Receptenbijbel als voedingsdeskundige met als doel om het te verkopen en zoveel mogelijk mensen te helpen met het aanmeten van een gezondere eet- en levensstijl.

Toen ik in contact kwam met Oscar, legde ik hem voor dat ik gezien heb dat verschillende sites op internet beweren dat de Afslank Receptenbijbel gratis te downloaden is. Het antwoord van Oscar luidde hierop kort en bondig: ‘Nee, dit klopt niet.’

Oscar schreef de Afslank Receptenbijbel met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen met het eten van gezonde maaltijden, maar ook om geld te verdienen met de verkoop van zijn boek. Het zou dus ook niet kloppen, als Oscar het boek vervolgens ter beschikking stelt om gratis te downloaden.

Oscar gaf vervolgens expliciet aan dat de Afslankbijbel niet gratis gedownload moet worden. Enerzijds omdat je zijn product dan illegaal download, maar vooral omdat je dan kans loopt om met de gratis download, een virus binnen te halen.

Mocht dit gebeuren, dan is Oscar hiervoor niet verantwoordelijk omdat het receptenboek niet via de officiële website van Oscar afkomstig is.

Gratis weekmenu van Oscar Helm

Het zal misschien verwarrend overkomen, maar Oscar Helm (de schrijver van de Afslank Receptenbijbel) biedt wel een gratis weekmenu ter beschikking.

Het gratis weekmenu is een klein afslankboek met lekkere recepten en een boodschappenlijstje, zodat je zelf eenvoudig kunt koken en niet na hoeft te denken over de boodschappen die je moet halen -je kunt letterlijk oplezen wat je nodig hebt-. Het gratis weekmenu (e-book) met de recepten en het boodschappenlijstje download je hier, via de officiële website >>

De Afslank Receptenbijbel (volledige versie)

Nu je er toch bent en tot zover hebt gelezen, ben je waarschijnlijk geïnteresseerd in de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm.

Je kunt natuurlijk het weekmenu downloaden, zoals je in het vorige hoofdstuk hebt kunnen lezen óf je kiest gelijk voor het volledige receptenboek met ingrediëntenlijsten, stappenplannen om de gerechten te bereiden, boodschappenlijstjes en veel meer interessante, praktische informatie.

Mocht je meer willen weten over het Afslank Receptenbijbel e-book (PDF), lees dan mijn review. Ik heb me laatst op het product georiënteerd, het product bekeken en enkele gerechten uitgeprobeerd.

Ik ben er tevreden over, vandaar dat ik een review geschreven heb. Interesse in mijn review? Lees ‘m dan hier >>

Of, haal m via de knop hieronder direct in huis.

Ja! Ik Wil Direct Toegang Tot De Afslank Receptenbijbel!