5 Hollandse stamppotten (ingrediënten + bereidingswijze)

We kennen ze allemaal wel: Van die lekkere stamppotten, die typische winterse gerechten. Denk aan andijviestamppot, hutspot of boerenkool, stuk voor stuk een lekker winters recept.

In dit artikel ga ik jou vertellen over 5 Hollandse stamppotten, waar ik bij elk van deze oud Hollandse recepten ga vertellen welke ingrediënten je nodig hebt en leg ik uit hoe je zelf stamppot maken kunt.

Zelf stamppot maken was niet eerder zo makkelijk met de onderstaande 5 hoofdstukken, waarin je exact de benodigde ingrediënten en de bereidingswijze van de gerechten kunt vinden.

Lees dus snel onderstaande oud Hollandse recepten door en start direct met het maken van de winterse gerechten!

Voor nu alvast, veel succes en eet smakelijk!

5 Hollandse stamppotten

In de komende vertel ik je over een aantal Hollandse stamppotten. Lees snel verder, misschien sta jij binnenkort een winters recept te bereiden.

In dit artikel vertel ik je over de winterkost recepten:

  • Andijviestamppot met gerookte kip
  • Andijviestamppot met spekjes
  • Boerenkoolstamppot met ui en spek
  • Boerenkoolstamppot met worst
  • Hutspot

Meer weten over de recepten? Lees dan snel verder!

Andijviestamppot met gerookte kip

Andijviestamppot met gerookte kip is een gezonde stamppot, dat bij veel mensen bekend, maar niet veel gegeten wordt. Deze gezonde andijviestamppot, waar óók kip aan toegevoegd wordt, is een eenvoudig te bereiden stamppot.

Deze andijviestamppot maken kost niet veel tijd, maar is wel erg lekker om te eten! De bereiding van andijviestamppot zoals ik jou geef, is voldoende voor een andijviestamppot van 2 personen.

In dit artikel lees je de exacte bereiding van de andijviestamppot zodat jij eenvoudig andijviestamppot maken kunt.

Een goede andijviestamppot variatie is de andijviestamppot, waarover ik je in volgend hoofdstuk meer vertel.

Andijviestamppot met spekjes

Andijviestamppot lekker maken? Een vraag die vaker voorkomt dan nodig hoort te zijn, daarom heb ik je mijn andijviestamppot met spekjes gedeeld.

Andijviestamppot maken is helemaal niet moeilijk, zeker niet wanneer je weet hoe snel en makkelijk een andijviestamppot écht te maken is.

Dit recept helpt jou om andijviestamppot met spekjes te maken. Deze stamppot, mét andijvie is een goeie vuller voor de maag én vooral erg gezond.

Lees in dit artikel de ingrediënten voor andijviestamppot met gebakken spekjes. Het andijviestamppot recept is goed voor een maaltijd andijviestamppot voor 2 personen.

Boerenkoolstamppot met ui en spekjes

Op zoek naar een Hollandse stamppot? De Boerenkoolstamppot met ui en spekjes!

Deze boerenkool stamppot is snel te bereiden en vergt weinig voorbereiding. Want ja, boerenkool stamppot maken, dat wil toch iedereen kunnen?

In dit artikel lees je de bereiding van de boerenkoolstamppot met ui en spekjes. De ingrediënten zijn goed voor een boerenkoolstamppot voor 2 personen en is een lekkere maaltijd.

Boerenkoolstamppot met worst

Boerenkoolstamppot maken voor 2 personen, ik vertel je over de boerenkoolstamppot met worst bereidingswijze in dit artikel.

Ik verzeker je dat zelf boerenkoolstamppot maken zowel lekker áls leuk is. Door het stappenplan van de boerenkoolstamppot met worst bereidingswijze te volgen, zet jij een heerlijke maaltijd op tafel.

Persoonlijk vindt ik dit de lekkerste boerenkoolstamppot. Hoe maak ik de boerenkoolstamppot? Dat lees je hier!

Hutspot

Zelf hutspot maken op een koude, winterachtige dag; Wie wil dat nou niet?

Dit recept helpt jou om een heerlijke stamppot met wortelen en uien te maken én ik vertel jou over de benodigde ingrediënten van hutspot zodat jij enkel het recept hoeft te volgen.

Ik geef je gedetailleerde informatie om hutspot te koken en de hutspot bereiding in goede banen te laten leiden. Geen zorgen dat je gerecht veel moeite kost, dus!

Daarnaast is er veel hutspot variatie. Zo kun je kiezen om hutspot met rookworst te serveren of om de hutspot met bruine bonen te bereiden.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten om het gerecht te kunnen maken!

Gezond eten met het eiwitrijke recepten kookpakket

Als ik jou een kookpakket mag aanraden waarvan ik zeker weet dat jij tevreden bent met de kwaliteit en de inhoudelijke recepten die het bevat, raad ik je het eiwitrijke recepten kookpakket aan.

Waarom ik daar zo zeker van ben? Omdat ik dit pakket zelf ervaren heb en ikzelf, ondanks dat ik best kieskeurig ben, blij was met deze aankoop.

Dit pakket biedt goede hulp om door middel van snelle, eiwitrijke en gemakkelijk te bereiden recepten optimale spiergroei te bereiken.

Ieder lichaam heeft dagelijkse een grote hoeveelheid eiwitten nodig, en daarvoor is dit boek de oplossing! Door simpelweg iedere dag recepten uit het boek te gebruiken, zul je voldoende eiwitten binnenkrijgen.

En maak je niet druk dat je regelmatig hetzelfde zal moeten eten, want het boek bevat veel verschillende eiwitrijke ontbijt recepten, eiwitrijke lunch recepten, eiwitrijke diner recepten en eiwitrijke snack recepten.

Bekijk hier de beste manier om gezond te gaan eten!