Droog Trainen Protocol Mannen Review 2020 (PDF)

Droog Trainen Protocol e-book

Het Droog Trainen Protocol Mannen is de voorganger van het Spiermassa Protocol waarover ik op deze pagina geschreven heb. Ik besloot om het Droog Trainen Protocol zelf te volgen om mijn resultaat en bevinding met jullie te delen, net als ik bij het Spiermassa Protocol deed.

Je leest hier mijn Droog Trainen Protocol review om jou een zo eerlijk en onafhankelijk mogelijk beeld te geven en je bekend te maken met alle voordelen en nadelen van het Droog Trainen Protocol Mannen.

Iedereen droomt er natuurlijk van om meer spiermassa te krijgen. De vraag is natuurlijk of het Droog Trainen Protocol Mannen voor jou de uitkomst is. Ik ga je precies uitleggen wat jij moet doen om maximaal resultaat uit dit protocol te halen.

In mijn review over het Droog Trainen Protocol Mannen licht ik de volgende onderwerpen toe:

 • Wat is het Droog Trainen Protocol voor Mannen?
 • Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Mannen?
 • Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen?
 • Inhoud van het Droog Trainen Protocol Mannen
 • Is het Droog Trainen Protocol voor mannen betrouwbaar?
 • Mijn eigen ervaring met het Droog Trainen Protocol voor mannen
 • Wat kost het Droog Trainen Protocol voor Mannen?
 • Conclusie: Is het Droog Trainen Protocol voor Mannen zijn geld waard?

Ben jij er klaar voor om te ontdekken of het Droog Trainen Protocol Mannen voor jou dé manier is om meer spiermassa te krijgen en ben jij bereid om dit avontuur aan te gaan? Dan daag ik je graag uit om dit complete Droog Trainen Protocol te volgen en alles uit jezelf te halen!

Bekijk eerst deze video:

Wat is het Droog Trainen Protocol voor Mannen?

Bij het Droog Trainen Protocol voor Mannen denk je waarschijnlijk aan een aantal voedingsschema’s, lijstjes met dagelijks uit te voeren oefeningen en veel te zware must-do’s om meer spiermassa te kweken. En dit klopt, gedeeltelijk. Natuurlijk dien je op je eten te letten, en moet je aan de bak om jouw droomlichaam te krijgen. Maar, het is niet zo zwaar als vaak gedacht wordt. Na aankoop ontvang je het Droog Trainen Protocol PDF download van het hele protocol inclusief informatie over droog trainen.

Maar er is meer; Zo lees je later in dit artikel, wanneer we de inhoud van het Droog Trainen Protocol behandelen, trainingsschema’s voor thuis en in de gym, maar ook handige tools om je vetpercentage, gewicht en progressie bij te houden.

In een notendop is het Droog Trainen Protocol voor Mannen een methode om manier om jouw droomlichaam te bouwen, door hard te trainen en met discipline te eten. Als jij je vetpercentage wilt verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam, hoef je enkel de juiste voeding tot je te nemen, moet je voldoende en geregeld sporten. Zodra je dit onder controle hebt en doorhebt wat je doet en doen moet, is het verdere proces kinderlijk eenvoudig.

De basis voor een gezond lichaam en de basis om meer spiermassa te krijgen, is door je bezig te houden de juiste voeding en beweging. Geen lastige schema’s of maandenlang bezig zijn met de juiste manier om tot een gespierd lichaam.

All you need to do, is just begin. Nothing more, it’s just that simple.

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol?

Als je het mij vraagt, wordt de kwaliteit van een product bepaald door de prestaties van de auteurs. Daarom vertel ik je meer over Henry en Rinus, de makers van het Droog Trainen Protocol en eigenaren van de Droog Trainen Academie Rotterdam.

Henry en Rinus tonen op hun websites hun verzamelde spiermassa, doordat ze beide stralend op een opvallende foto staan. Dat mag ook wel, gezien je een boek over droogtrainen, toch? Het zou raar zijn om een boek over droogtrainen te lezen, waarvan de makers nog nooit getraind hebben.

Terug naar Rinus en Henry. Beide mannen hebben een afgetraind lichaam, zijn bekende personen in de fitnesswereld en hebben diverse prestaties geleverd op het gebied van verschillende krachtsporten.

De kennis die zij jarenlang verzameld hebben, gebruikten zij om het Droog Trainen Protocol Mannen te ontwerpen. Dat je met het resultaat en de inhoud hiervan spiermassa kunt kweken, zal je vast niet verbazen. Zoals het de echte Rotterdammer betaamt, is het niet-lullen-maar-poetsen principe in dit boek verwerkt. Netter gezegd: Praatjes vullen geen gaatjes; Ga je niet zelf aan de slag, dan zul je geen succes boeken.

Een goede discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht zijn 3 hele belangrijke eigenschappen die je erg helpen te starten, door te gaan en niet op te geven tijdens het trainen en volgen van het Droog Trainen Protocol. Toch is het hele proces minder zwaar als vaak gedacht wordt;

De strenge, maar vooral ‘grappige’ manier waarop Henry en Rinus het Droog Trainen Protocol geschreven hebben, sleept je makkelijk door het hele proces heen en je zult merken dat je onbewust na korte tijd meer op je voeding en beweging zult letten.

Zijn Henry en Rinus betrouwbaar?

Ik vindt het prettig om onderzoek te doen naar de auteurs van een product, om te controleren of ze betrouwbaar zijn. Ik besloot meer informatie over Henry, Rinus en de Droog Trainen Academie op te zoeken en om mijn bevindingen aan jou te vertellen.

Henry en Rinus hebben elkaar in 2010 leren kennen en zijn zij samen de Droog Trainen Academie, het bedrijf dat onder andere het Droog Trainen Protocol Mannen heeft geschreven, gestart. Voor deze tijd leefden beide heren het typische, ‘normale’ Nederlandse leven; een leuke baan, een koophuis en in het weekend leuke dingen doen met vrienden en familie.

Het moment dat Henry en Rinus elkaar voor het eerst ontmoetten; ze hadden dezelfde humor, dezelfde interesses en ze hebben samen veel mooie vakanties afgelegd.

Beide heren hadden hetzelfde doel en dezelfde visie; Ze wilden starten met internet marketing, om meer vrijheid en passief inkomen te genereren. De grote vraag was echter: Hoe doen we dat?

Enkele jaren waarin van alles geprobeerd werd, gingen voorbij. Totdat Henry in 2013 met een nieuw idee kwam: een website bouwen over krachttraining en voeding, waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam. Het concept voor droogtrainenacademie.nl was geboren.

Henry en Rinus hadden beiden een actieve baan waarbij ze veel te maken hadden met lichaamsbeweging en krachttraining. Ze hadden allebei een achtergrond bij defensie en politie, waarbij sport en fysieke fitheid een grote rol speelt.

Henry en Rinus werkten beide keihard om kennis te vergaren, mensen te helpen en natuurlijk om hun website uit te breiden tot een merk. Zo hebben ze inmiddels meer dan 10.000 uur besteed aan het vergaren van kennis van krachttraining, voeding en de fitness lifestyle.

Ik besloot ook onderzoek te doen naar de ervaring van gebruikers van de Droog Trainen Academie. Er zijn veel positieve, openbare reacties en goede resultaten over de Droog Trainen Protocol Mannen op internet te vinden. Bekijk ze hier >>

Conclusie: Op basis van de reacties en behaalde resultaten van het Droog Trainen Protocol voor mannen op internet, durf ik met zekerheid te zeggen dat Henry en Rinus betrouwbaar zijn.

Voor wie is het Droog Trainen Protocol Mannen?

Zoals de titel al zegt, is dit Droog Trainen Protocol geschikt voor mannen. Maar, toch is dit niet volledig waterdicht. Veel mannen zullen niet graag genoeg willen en hun gewoontes niet willen opofferen.

Het komt helaas voor dat mannen niet bereid zijn om meer groente te gaan eten, minder of geen alcohol te nuttigen en te stoppen met roken. Dit alles werkt het resultaat tegen waardoor het langer zal duren om een zichtbaar resultaat te krijgen.

Het gevolg hiervan is dat mannen stoppen omdat ze denken dat het protocol niet werkt. Dus, ben jij niet bereid om volledig te stoppen met slechte gewoontes als drank drugs of veel ongezond eten? Dan is het Droog Trainen Protocol Mannen geen goede keuze voor jou!

Rook, drink of eet jij niet (of weinig) ongezond? Of ben jij volledig gemotiveerd om deze slechte gewoontes te schrappen? Dan is het Droog Trainen Protocol Mannen de methode die jou kan gaan helpen om je droomlichaam te krijgen, mits je doorzet nadat je begonnen bent!

Inhoud van het Droog Trainen Protocol Mannen

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een protocol dat bestaat uit meerdere onderdelen en een aantal bonussen zoals een macrocalculator en trainingsschema’s. Als je besluit het Droog Trainen Protocol te kopen, ontvang je het volgende:

 • Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies (e-book 1)
 • Hoe om te gaan met krachttraining en cardio (e-book 2)
 • Progressie meten en het plan bijstellen (e-book 3)
 • Handige macrocalculator (bonus 1)
 • Trainingsschema’s voor in de gym en thuis (bonus 2)
 • Gratis toegang tot de DTA support groep (extra bonus)

Bovenstaande e-books, bonussen en de toegang tot de DTA support groep (voor groep coaching) zijn de onderdelen van het Droog Trainen Protocol Mannen die jou gaan helpen om jouw doelen te bereiken.

De grootste en meest belangrijke delen van het Droog Trainen Protocol Mannen zijn de eerste twee e-books. Deze theoretische boeken vertellen je alles over voeding in combinatie met vetverlies, helpen je wegwijs met krachttraining en cardio.

Het klinkt heel cliché, maar het geldt voor vrijwel alles; De theorie is bij dit protocol de basis voor een goede start en dus is het erg belangrijk dat je het verdiepen in de theorie niet onderschat. Neem de informatie in de e-books goed tot je, pas dit toe in je training en gebruik dit als leidraad tijdens het werken aan je droomlichaam.

Zodra je doorhebt hoe de basis van dit protocol invloed heeft op je voortgang en je het ‘trucje’ onder controle hebt, zal het sporten je veel gemakkelijker afgaan en zul je meer motivatie hebben om te blijven sporten.

Progressietabel

Enige tijd na lancering van het Droog Trainen Protocol Mannen is de progressietabel aan het pakket toegevoegd. Door middel van verschillende datapunten van de progressietabel meet kun je jouw voortgang checken. Het progressietabel geeft je inzicht in je behaalde resultaten, wat je een grote boost zal geven en waardoor je zult zien dat je daadwerkelijk vooruitgang boekt als je aan de slag gaat en volhoudt.

Zodra je ziet dat je afvalt en meer spiermassa aan het kweken bent, werk dat zo verslavend dat opgeven geen optie is. Althans, dat is hoe ik het ervaren heb.

Trainingsschema’s en een macrocalculator

Nog later zijn er trainingsschema’s en een macrocalculator aan het Droog Trainen Protocol toegevoegd. Naar mijn mening, mag dit niet missen in een Droog Trainen Protocol waar het spiermassa kweken en vet verliezen centraal staat.

De trainingsschema’s helpen je om op gestructureerde wijze veel verschillende oefeningen te doen, al je spieren te trainen en wekelijkse vooruitgang te boeken.

De afwisseling in de trainingsschema’s tussen het trainen van beenspieren, rug, schouders of armspieren maken dat de trainingsschema’s zo compleet mogelijk zijn en dat je dus spieren door je hele lichaam traint.

Kortom, de trainingsschema’s zijn opgezet om zo snel mogelijk blijvend resultaat te behalen voor iedereen die gemotiveerd is om te beginnen met sporten, maar vooral voor diegenen die blijven fitnessen.

De macrocalculator is te gebruiken op twee manieren. Anders gezegd, het is te gebruiken door twee soorten gebruikers: de gainers en hardgainers. Het helpt je om binnen korte tijd het dubbele aantal gewicht voor je spiermassa wilt krijgen, is de macrocalculator niet te missen.

De informatie uit de macrocalculator is gedeeltelijk te gebruiken om je voedingsschema’s naar eigen wens in te stellen. Je start met een schema dat samengesteld is op basis van wat jouw lichaam nodig heeft. Niet meer, maar ook niet minder. Naarmate je het Droog Trainen Protocol in gebruik neemt, kun je de macrocalculator gaan gebruiken om het voedingsschema aan te passen op behaalde resultaten.

Is het Droog Trainen Protocol voor Mannen betrouwbaar?

Om de vraag of het Droog Trainen Protocol voor Manen betrouwbaar is te beantwoorden, gaan we terug naar het begin; de makers en het bedrijf achter het protocol.

De makers van het protocol zijn Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie. Eerder in dit artikel heb je onder andere kunnen lezen dat zij twee bekende personages in de fitnesswereld zijn en, zoals het de echte Rotterdammer betaamd, van het niet-lullen-maar-poetsen principe zijn.

De Droog Trainen Academie, het bedrijf waar Henry en Rinus werkzaam zijn, zal ik voor je uitlichten. Wanneer ik zoek naar de Droog Trainen Academie, kom ik al snel terecht op droogtrainenacademie.nl. Wanneer ik via deze pagina de ‘over ons’ pagina bezoek, lees hoe zij van het concept naar het merk de Droog Trainen Academie gekomen zijn.

Ook vindt je onderaan de website de gegevens de Kamer van Koophandel gegevens, adresgegevens en de contactgegevens.

Droog Trainen Academie is dus op meerdere manieren na te trekken en te contacteren, dus in mijn ogen zijn Henry en Rinus van de Droog Trainen Academie betrouwbaar.

Mijn eigen ervaring met het Droog Trainen Protocol

Het moment dat ik het Droog Trainen Protocol kocht om het in eerste instantie ‘uit te proberen’, had ik niet gedacht dat het pakket zo compleet was en dat ik er zo van onder de indruk was. Na een bezoek op de website kon ik opmaken dat het een uitgebreid pakket was en dat me veel te wachten stond, maar pas vanaf het moment dat ik het Droog Trainen Protocol ging volgen was ik écht onder de indruk. Het droog trainen van mijn lichaam had een uitwerking zoals ik dat graag wilde, dus in dat opzicht ben ik erg tevreden over het protocol. Dat gezegd hebbende, ik had geen overgewicht en was totaal niet ontevreden met mijn lichaamsbouw, maar ik kon zeker meer spiermassa gebruiken. En dat is met het volgen van het Droog Trainen Protocol gelukt.

Vanaf de eerste dag dat ik het Droog Trainen Protocol Mannen had aangeschaft, ging ik iedere dag aan de slag. Dag in, dag uit hield ik me bezig en was ik volledig gefocust op het volgen van het droog trainen protocol. De theoretische basis, alle complete voedingsschema’s, werkelijk aan alles is gedacht. Dit maakt het Droog Trainen Protocol een van de meest complete droog trainen protocollen.

‘Ongelooflijk trots’, dat is wat ik zal antwoorden hoe tevreden ik ben met het behaalde resultaat door middel van het droog trainen protocol. Het resultaat wat ik heb geboekt door simpelweg het droog trainen protocol te volgen en vol te houden, is waanzinnig. Zonder professionele hulp vanuit het protocol was dit me niet gelukt. Ik voel me sterker, gezonder en fitter sinds het volgen van het droog trainen protocol en wil jou uitdagen om ook alles te geven om je droomlichaam -misschien nog wel komende zomer- je droomlichaam te bereiken. Als ik het kan, kan jij het ook!

Wat kost het droog trainen protocol voor mannen?

Ondertussen heb je kunnen lezen dat het droog trainen protocol niet een simpel fitnessboek of eenvoudig stappenplan is om in korte tijd veel spiermassa te verkrijgen. Dat klopt, in zekere zin. Uiteindelijk, zodra je de drive hebt gevonden en de basis tot je hebt genomen, zal het trainen meer op de automatische piloot gaan.

Maar toch, om daar te komen kun je gebruikmaken van de drie e-books met theoretische informatie en het bijstellen van je plan, de macrocalculator en de voedingsschema’s en als klap op de vuurpijl de exclusieve toegang tot de DTA support groep (groep coaching van onbetaalbare waarde).

Nu verwacht je dat je voor het droog trainen protocol de hoofdprijs moet neerleggen, maar dan vergis je je. Het droog trainen protocol mannen is voor slechts €67,- in huis te halen zodat je vandaag direct kunt beginnen. Je bent dus slechts 1 stap verwijderd van een compleet ander leven…

>>Bekijk hier resultaten en reacties van andere DTP gebruikers<<

Conclusie: Is het Droog Trainen Protocol voor Mannen zijn geld waard?

Ik zal met de deur in huis vallen: ja. De droog trainen protocol PDF e-books met de waardevolle theoretische informatie, het e-book om je progressie te meten en je plan bij te stellen, de voedingsschema’s en macrocalculator en natuurlijk de exclusieve toegang tot de besloten DTA community maken de het droog trainen protocol van €67,- een koopje.

Daarbij, de prijs van het droog trainen protocol PDF is een eenmalige aankoop, waardoor je na aankoop levenslange toegang hebt tot alle onderdelen die tot het protocol behoren.

Voor slechts €67,- krijg jij dus levenslange toegang tot het droog trainen protocol, denk jij dat dit voor jou geschikt is? Of twijfel je nog? Dan heb ik goed nieuws voor je! Van oorsprong is de waarde van het protocol maar liefst €292,-, terwijl jij het tijdelijk met extreme korting kunt krijgen. Waar wacht je nog op?!

JA! IK WIL TOEGANG TOT DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!