Spiermassa Protocol Mannen PDF Review 2022 (Koop met Korting)

Spiermassa Protocol Mannen is de opvolger van het Droog Trainen Protocol waar ik eerder mijn ervaringen met jou over deelde. Ook toen besloot ik om het Protocol zelf te volgen zodat ik echt concrete resultaten met jullie kon delen. Bij het Spiermassa Protocol Mannen is dat niet anders. Ik geef in mijn review een eerlijke inkijk in de voordelen en nadelen van dit protocol. Meer spiermassa krijgen is van velen een droom terwijl dit geen droom hoeft te blijven. Of het Spiermassa Protocol Mannen jou uitkomst biedt en wat jij moet doen om het maximale uit dit protocol te halen leg ik je uitvoerig uit.

Ik ga in mijn Spiermassa Protocol Mannen dieper in op de volgende onderwerpen;

 • Wat het Spiermassa Protocol Mannen precies is
 • De makers van het Spiermassa Protocol Mannen
 • Voor wie dit protocol perfect is
 • De kracht van de community
 • De inhoud van het protocol
 • Betrouwbaarheid en ervaringen
 • De kosten en verkooplocaties

Ben je klaar om te ontdekken of dit protocol jou gaat helpen om meer spiermassa te krijgen? Dan nodig ik je graag uit om mijn complete Spiermassa Protocol Mannen review te lezen!

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!https://www.youtube.com/embed/FEwbbSuHXpw?feature=oembed

Wat is het Spiermassa Protocol Mannen eigenlijk?

Bij het Spiermassa Protocol denk je waarschijnlijk aan een lijst met taken die je moet volbrengen om extra spiermassa te krijgen. Deze gedachte is tot op zekere hoogte accuraat. Je ontvangt, bij de aanschaf van het protocol, een digitaal boek (e-book), waarin het complete protocol en informatie hierover te vinden is.

Maar gelukkig is er een stuk meer in het Spiermassa Protocol Mannen te vinden dan alleen een protocol. Er staan, zoals later toegelicht als we de inhoud van Spiermassa Protocol bespreken, meerdere train- en voedingsschema’s in dit protocol. Deze schema’s vertellen je alles over het stimuleren van je spieropbouw op het gebied van training en voeding.

De kern van het Spiermassa Protocol Mannen is simpel: hard trainen en gedisciplineerd eten. Als jij de juiste voeding tot je neemt en daar passend bij traint, is het creëren van meer spiermassa zonder dikker te worden ‘kinderspel’, aldus de makers.

Want als alles wat jij wilt meer spiermassa is, hoef je je niet te gaan bezighouden met lastige schema’s of meerjarige projecten. Je hebt de juiste voeding en beweging nodig. De rest doet jouw lichaam voor je.

Wie zijn de auteurs van Spiermassa Protocol Mannen?

Niets vertelt zoveel over de kwaliteit van een product als de prestaties van de makers. Als je een boek over spiermassa leest, mag je best verwachten dat de makers kunnen aantonen dat ze middels hun eigen principes behoorlijk wat spiermassa hebben kunnen verzamelen. De auteurs/makers van het Spiermassa Protocol Mannen kunnen dat zeker. Rinus en Henry van de Droog Trainen Academie uit Rotterdam hebben beiden een afgetraind lichaam. Ze zijn bekende namen in de lokale fitnesswereld en hebben ook op het gebied van andere krachtsporten hun prestaties geleverd.

Dat zij hun kennis hebben gebundeld in de Spiermassa Protocol Mannen waarmee jij jouw spiermassa kunt gaan vergroten is dan ook geen verrassing. Het leuke hieraan is dat ze de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen ook in het protocol verwerkt hebben. Zoals ik eerder in mijn review al aangaf is een goede discipline echt onmisbaar voor het slagen van dit project. Tijdens het doorbladeren van het protocol ontdek je op welke strenge maar humoristische manier Henry en Rinus jou motiveren om gedisciplineerd met je training en voeding bezig te zijn.

Voor wie is het Spiermassa Protocol Mannen perfect?

Ook al lijkt op het eerste gezicht vrijwel ieder product om spiermassa mee te krijgen of vet te verliezen perfect bij jou te passen, gaat het vaker om een marketingtruc dan een perfecte match. Het is daarom belangrijk om na te gaan of het Spiermassa Protocol Mannen wel bij jou past. Veel van wat ik dagelijks voorbij zie komen aan programma’s om spiermassa te trainen is niet te vergelijken met wat een programma als Spiermassa Protocol Mannen te bieden heeft.

Naar mijn mening past het Spiermassa Protocol alleen bij jou als jij vastberaden bent om meer spiermassa te krijgen. Je hebt een duidelijk doel voor ogen en daar is een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen voor aanwezig. Het Spiermassa Protocol is absoluut geen makkelijk programma dat je even doorloopt. Het krijgen van meer spiermassa kost gewoon veel tijd en energie. Als jij nu al twijfelt of je wel voldoende toewijding hebt om voor de volle 100% te gaan, adviseer ik je verder te kijken.

Als jij iemand bent die sterk in zijn schoenen staat en voor het maximale wilt gaan, is het Spiermassa Protocol Mannen een schot in de roos. Je wordt meerdere keren tot het uiterste geduwd. Maar daar staat dus wel een forse hoeveelheid spiermassa tegenover.

Je moet stelselmatig in staat zijn de train- en voedingsschema’s te volgen. Doe je dit niet, dan haal je maar een beperkt deel van je doelen en daar zullen Rinus en Henry niet blij mee zijn ;-).

De grootste droog trainen community van Nederland

Een van de belangrijkste voordelen van het Spiermassa Protocol is niet zozeer het protocol, maar meer de community die sinds kort actief is. Binnen een jaar tijd is de community naar maar liefst 1000 leden gegroeid en dat heeft de deelnemers duidelijk goed gedaan.

Eerder kon je lezen hoe belangrijk het volgens Henry en Rinus is om volledig toewijding aan je doelen te kunnen geven. Dit heeft natuurlijk te maken met het idee dat als jij een duidelijk doel voor ogen hebt, je ook het doorzettingsvermogen hebt om hiervoor te gaan.

De Droog Trainen Community helpt je jouw motivatie hoog te houden door je te helpen bij al je vragen en je te motiveren waar dat nodig is. Deelnemers van het Spiermassa Protocol Mannen delen regelmatig hun voortgang en kunnen je van advies voorzien. Iedereen in deze community heeft dezelfde struikelblokken meegemaakt die jij gaat meemaken. Door van elkaar te leren, verhoog je de kans van slagen aanzienlijk.

Inhoud van Spiermassa Protocol Mannen

Als je besluit om het Spiermassa Protocol Mannen aan te schaffen heb ik goed nieuws voor je. Je krijgt ondertussen namelijk een stuk meer voor je geld dan bij de lancering van dit product. In het pakket zijn de volgende onderdelen te vinden;

 • Theorie boek (e-book)
 • Praktijk plan (e-book)
 • Eet- en trainingsschema’s
 • Macrocalculator

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Deze vier onderdelen gaan jou helpen om jouw doelen te bereiken. Ik raad je echter wel aan om eerst met de theorie te beginnen en je dan pas te verdiepen in het praktijk-plan. Het praktijkplan verwijst regelmatig naar de andere twee onderdelen van Spiermassa Protocol Mannen, namelijk de eet- en trainingsschema’s en de macrocalculator.

Het grootste en belangrijkste onderdeel van het Spiermassa Protocol Mannen is het theorie boek. In dit boek is alle kennis over spiermassa en het verkrijgen van spiermassa bijeengebracht. Hier ontdek je ook welke voeding, training, supplementen en levensstijl horen bij het verkrijgen van een sterke spiermassa. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende beweegredenen om meer spiermassa te willen krijgen. Dit kan zijn om aantoonbaar meer spieren te hebben of om betere prestaties met krachtsporten te leveren.

Het is belangrijk om het theoretische deel van het Spiermassa Protocol Mannen niet te onderschatten. Als je niet de basis van een sterke spiermassa begrijpt, is de kans klein dat je ooit echt grip gaat krijgen op de volledige materie.

Als je eenmaal grip hebt gekregen op de basis, kunnen we door naar de praktische opvolging van het theoretische deel. In dit deel gaan we voor het eerst testen of je ook echt de discipline hebt om door te gaan waar anderen stoppen.

Het praktijkdeel richt zich middels eenvoudig te volgen stappenplannen op het kweken van spiermassa. Door iedere stap uitgebreid uit te leggen, weet je precies wat je moet doen om veel voorkomende valkuilen te ontwijken.

Daarbij wordt extra aandacht besteed aan het continu ontwikkelen van je spiermassa en de wijze waarop dit het best kan worden gedaan. Veel van de voortgang die je tijdens het trainen ziet zal niet altijd gelijk zijn. Het is daarom niet vreemd om af en toe wat van je motivatie te verliezen. Middels de praktische tips en community probeert het Spiermassa Protocol Mannen de motivatie tijdens iedere stap van het proces hoog te houden.

Onmisbare trainingsschema’s en macrocalculator

De twee onderdelen die pas later aan Spiermassa Protocol Mannen zijn toegevoegd, zijn bijzonder waardevol. Velen hebben moeite om in de fitness een praktisch schema te hebben waarmee ze gegarandeerd goed bezig zijn om de spiermassa te verhogen.

Als ik naar deze twee onderdelen kijk, besef ik meteen weer waarom maar zo weinig programma’s er echt in slagen resultaat te behalen. De trainingsschema’s zijn duidelijk, geven precies aan waar je moet beginnen en helpen je de voortgang bij te houden. Datzelfde gaat op voor de macrocalculator die gebruikt dient te worden om precies te weten wat je wel moet eten, en wat juist niet.

De calculator is te gebruiken voor twee soorten gebruikers, gainers en hardgainers. Als je binnen korte tijd dubbel zoveel gewicht voor je spiermassa wilt krijgen, is deze macrocalculator onmisbaar.

Veel van de informatie uit de macrocalculator kan je vervolgens gebruiken om je voedingsschema precies naar jouw behoeftes in te richten. Je begint hierdoor met een schema dat in lijn is met wat jouw lichaam nodig heeft. Niet meer, maar vooral niet minder. Want jouw lichaam moet wel in staat zijn voldoende stoffen uit voeding te kunnen halen zodat de spiermassa kan blijven groeien.

Progressietabel

De meest recente toevoeging aan het Spiermassa Protocol is de progressietabel waarin jij aan de hand van verschillende datapunten ofwel parameters je voortgang kunt tracken. Deze progressietabel is ongelofelijk handig om te weten waar je het meeste voortgang hebt weten te behalen. Als jij ziet dat je in weken waarin je meer at, ook meer spiermassa hebt kunnen kweken betekent dit dat daar extra kansen liggen.

Hoe betrouwbaar zijn de resultaten van het Spiermassa Protocol Mannen?

Je hebt ondertussen zonder twijfel al meerdere resultaten van gebruikers van het Spiermassa Protocol Mannen gezien. Het is altijd verstandig om dergelijke resultaten met een korrel zout te nemen. In het geval van Spiermassa Protocol Mannen kunnen we je vertellen dat de resultaten waarheidsgetrouw lijken te zijn. Er zijn een groot aantal bewijzen beschikbaar waaronder mijn eigen ervaring waardoor ik durf te beweren dat de gestelde resultaten mogelijk zijn.

Maar of ze voor jou mogelijk zijn, is compleet afhankelijk van jouw eigen instelling en doorzettingsvermogen. Alles bij Spiermassa Protocol Mannen draait om een eindeloze portie doorzettingskracht. Je moet de discipline hebben om te gaan tot het maximale en niet stoppen als het einde bijna in zicht is. Je weet precies welke voeding en training nodig is. Je weet precies wanneer je moet trainen en wanneer je moet eten. Het enige wat jij moet doen, is het volgen van het protocol. En als dat jou lukt, dan kan je de beoogde resultaten halen van het Spiermassa Protocol Mannen.

Mijn eigen ervaring met het Spiermassa Protocol Mannen

Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met het Spiermassa Protocol Mannen wist ik dat er een flinke opdracht klaarstond. Toen ik vorig jaar het Droog Trainen Protocol volgde was ik onder de indruk van het resultaat. Het lichaam was droog getraind op de manier zoals ik het wilde. Na de zomer besefte ik mij dat het volgende doel het vergroten van de spiermassa moest worden. Alhoewel ik trots was op mijn lichaam, mocht er een flinke lading spiermassa bij. En dat is naar mijn mening gelukt met het Spiermassa Protocol.

Ik begon met het Spiermassa Protocol Mannen en het viel mij direct op hoe uitgebreid dit programma wel niet is. Er lijkt aan werkelijk alles gedacht te zijn, van een theoretische basis tot een complete set aan trainingsschema’s. Ik stel het op prijs als er een duidelijke aanpak is voor mij en de ‘leraar’ vanuit het programma. En dat lijkt met Spiermassa Protocol Mannen ook echt het geval te zijn.

Dag in dag uit begon ik met het volgen van de theorie, praktijk en vele schema’s van Spiermassa Protocol. Ik volgde alles op, slaagde erin de trainingen correct uit te voeren en at volgens het schema. Ik rekende met de macrocalculator uit hoe ik wekelijks mijn eetschema moest aanpassen om bij de juiste hoeveelheden te blijven.

Het resultaat dat ik heb weten te behalen met Spiermassa Protocol Mannen is een resultaat waar ik ongelofelijk trots op ben. In 2 maanden tijd zijn er kilo’s spiermassa bij terwijl het vetpercentage vrijwel gelijk gebleven is. Mijn lichaam voelt sterker en steviger aan zonder dat ik het idee heb gehad dat ik van mijn eetpatroon moest afwijken.

Daarom durf ik te beweren dat iedereen die dezelfde mate van toewijding aan dit protocol kan geven, gegarandeerd de resultaten kan behalen die ik heb kunnen behalen. Als jij alles durft te geven om jouw droomlichaam te bereiken, kan ik je verzekeren dat je al jouw doelen gaat bereiken.

Hoeveel kost het om het Spiermassa Protocol Mannen te kopen

Mogelijk heb je ondertussen het idee dat Spiermassa Protocol Mannen meer een cursus of groot programma is dat een e-book. In zekere zin is dat het ook, want je krijgt behalve het boek toegang tot de zeer waardevolle community waar nieuwe vriendschappen in kunnen ontstaan.

Dat terwijl de prijs van het Spiermassa Protocol Mannen meer te vergelijken is met de prijs voor een boek dan voor een community en cursus. Voor slechts € 47,- verschaf jij jezelf toegang tot het complete Spiermassa Protocol Mannen en de community. Dit is een eenmalige betaling waardoor je onbeperkt toegang hebt tot alle materialen die bij het protocol horen.

Mocht je na de aanschaf van het product toch je twijfels hebben, is het gewoon mogelijk om je geld terug te vragen. Je hebt namelijk 30 dagen lang de tijd om je te bedenken en je geld terug te vragen. Hoe bizar is dat?

Conclusie: Als je voor de volle 100% voor meer spiermassa wilt gaan, is het Spiermassa Protocol Mannen goud waard

Een enorme hoeveelheid kennis en praktische tips gebundeld in een enkel e-book: het Spiermassa Protocol Mannen zou wel eens de ‘bijbel voor meer spiermassa’ kunnen worden. De vele eetschema’s helpen je op een verantwoorde manier naar een passend voedingspatroon te brengen die jou met de juiste training meer spiermassa oplevert. Als jij je kunt vinden in de denkwijze van het Spiermassa Protocol Mannen waarin discipline centraal staat, kan het niet anders dan dat dit product jou op het lijf geschreven is.

Voor slechts € 47 krijg jij toegang tot alle onderdelen van het Spiermassa Protocol. Dat betekent dat je het complete programma kunt volgen en uitvoeren voor vijf tientjes. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog!

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!