Bye Bye Buikvet Programma PDF Review 2022 (Lees Dit Eerst!)

In dit artikel kom je te weten waarom de Bye Bye Buikvet Challenge een van de beste manieren is om eenvoudig af te vallen. Zoals de naam van het programma luidt, is het programma een goede manier om afscheid te nemen van buikvet. Het bewijs dat je kan afvallen ontdek je door het programma te volgen. Óf, door de recensies over de challenge te lezen.

In deze review vertel ik je over de auteurs van de challenge, de inhoud van het Bye Bye Buikvet programma en de voor- en nadelen van de challenge. Natuurlijk lees je ook enkele reviews van eerdere gebruikers van het programma, verderop in mijn Bye Bye Buikvet Challenge review.

Wie zijn de auteurs van de Bye Bye Buikvet Challenge?

De Bye Bye Buikvet Challenge wordt aangeboden door de twee medewerkers van BGreat, Timo en Heiko.

Timo, de linker persoon op onderstaande foto is oprichter van BGreat en hij geeft dagelijks het beste advies omtrent voeding, sport en mindset. Timo is een gepassioneerd persoon over vooruitgang, het menselijk lichaam en gezonde voeding!

Timo en Heiko helpen dankzij de Bye Bye Buikvet Challenge en een aantal andere programma’s jaarlijks duizenden Nederlanders om af te vallen.

Naast de Bye Bye Challenge krijgt de website bgreat.nl van Timo en Heiko maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. Dit heeft er toe geleid dat bgreat.nl dé meest succesvolle website is op het gebied van vetverlies en koolhydraatarm eten.

Naast deze artikelen vindt je op bgreat.nl ook een groot aantal supplementen die jou ondersteuning kunnen bieden naast de tips en tricks. Maar ook dient het ervoor om jou een gezonder leven te laten leiden, af te vallen en energieker te worden.

De categorieën dat je op bgreat.nl kan vinden, zijn afvallen, fitness en supplementen.

Behalve de website bgreat.nl zijn Timo en Heiko ook erg actief op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken zij hun website wel als leidraad.

De Bye Bye Buikvet Challenge: Zijn de auteurs betrouwbaar?

Goed, je hebt nu kennis gemaakt met Timo en Heiko en hebt hun op de foto gezien. Maar wie zijn zij en nog belangrijker; Zijn Timo en Heiko, de auteurs van de Bye Bye Buikvet Challenge betrouwbaar?

Ik ging op onderzoek uit om meer te weten te komen over de auteurs. Ik startte met Timothy Breemen (Timo). Ik controleerde social media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar helaas zonder resultaat. Het lijkt er dus op dat de naam Timothy Breemen een pseudoniem is.

Dit verbaasde me, want op zijn website is Timo een erg open boek; Zo vertelt Timo dat hij al vanaf 16-jarige leeftijd een obsessie heeft voor voeding, sport en het menselijk lichaam. Timo studeerde voeding & diëtiek, las boeken als The Art and Science of Low Carbohydrate Living en is echt iemand die openstaat om nieuwe dingen te proberen.

Verder is Timo bekend van Facebook, Instagram en Pinterest, waar hij actief is onder accounts van bgreat.nl. In korte tijd ben ik dus veel te weten over Timo, dus het is me een raadsel waarom Timo (waarschijnlijk) niet zijn eigen naam online zet.

Ik ging ook op zoek naar informatie over Heiko, de tweede auteur van de Bye Bye Buikvet Challenge. Helaas liep deze zoektocht snel ten einde; Aangezien Timo de oprichter van bgreat.nl is en Heiko er later is bijgekomen, vindt ik zowel op social media platformen als op de website bgreat.nl niets over Heiko.

Ondanks dat Timo en Heiko waarschijnlijk pseudoniemen zijn, ben ik toch van mening dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van de Bye Bye Buikvet Challenge. Ik heb zelf ervaren dat de kwaliteit van het product én natuurlijk de recepten hun geld meer dan waard zijn.

Lees verder voor meer informatie over de Bye Bye Buikvet Challenge!

Waarom is de Bye Bye Buikvet Challenge zo bijzonder?

Tegenwoordig staat het internet vol met receptenboeken, afslankprogramma’s of fitnessprogramma’s. Als je alles moet geloven, zal elk product het andere overtreffen en heeft elke dienst een bepaalde waarde waardoor het beter is dan dat van de concurrentie.

De waarheid is, dat de kwaliteit van een product pas waardevol wordt als je er serieus mee aan de slag wilt gaan. In de Bye Bye Buikvet Challenge wordt nadrukkelijk de aandacht besteed op de gebruikers, die uiteindelijk zelf resultaat moeten boeken.

Er is helaas niet iets als een simpele afslankmethode en er is ook geen ‘beste’ methode om af te vallen. Een afslankmethode, een online coaching of een receptenboek wordt voor jou pas waardevol wanneer je zelf start en volhoudt om aan je doel te werken.

Timo en Heiko zijn zich hier maar al te goed van bewust. Ook weten zij dat je beloond moet worden als je aan je doelen wilt werken en dit weet vol te houden.

Zo geven ze diverse tips weg om te in praktijk te brengen en ontvang je na aankoop behalve het Bye Bye Buikvet Challenge e-book toegang tot de BGreat Bye Bye Buikvet community, het Zomer Fit Programma en veel meer e-books!

En alsof dat nog niet alles is, ontvang je zelfs voordat je het product gekocht hebt, hoge korting op de aankoop van het KHA 30 Dagen Menu. Zo hopen zij zoveel mogelijk mensen te stimuleren om te starten met koolhydraatarm eten.

Wacht niet langer en haal de Bye Bye Buikvet Challenge nu met korting in huis!

De Bye Bye Buikvet Challenge

De Bye Bye Buikvet Challenge leert jou de stappen die je moet doen, om in maximaal 28 dagen je lichaam over te schakelen naar een effectieve vetverbrander. In maximaal 28 dagen verlies je 5, 10 of misschien zelfs 15 kilo hardnekkig buikvet, zonder te sporten of een hongergevoel te hebben.

Voor jou heeft de challenge al duizenden vrouwen geholpen om een gezond en slank figuur te krijgen. Maar, het programma is net zo goed te gebruiken door mannen.

Het voordeel van het digitale programma, is dat het eenvoudig online te volgen is. Bijvoorbeeld via laptop, desktop of mobiel.

Weinig tijd om te koken, een gezin hebben of geen zin/tijd hebben om te sporten maakt niets uit. De Bye Bye Buikvet Challenge kun je in minder dan 15 minuten per week toepassen. Dit komt, doordat je exact geleerd wordt hoe jij je lichaam in kunt zetten als maximale vetverbrander.

Resultaten: het enige dat telt

Ik verwacht dat jullie het allemaal met me eens zijn, dat het resultaat het enige is, dat telt. Natuurlijk moet het proces van afvallen leuk en vol te houden zijn, maar uiteindelijk is het resultaat het enige dat telt.

Dit is Timo en Heiko behoorlijk goed gelukt. In korte tijd hebben ze al 35.000+ vrouwen geholpen. 35.000 vrouwen die in 28 dagen tijd een platte buik hebben gekregen, zonder te sporten én zonder honger te hebben. Al deze maximale effecten zijn behaald met minimale middelen en inspanning!

Wat krijg je na aankoop van de Bye Bye Buikvet 28 Dagen Challenge?

Je hebt net kunnen lezen dat het Bye Bye Buikvet Challenge e-book niet het enige e-book is dat je krijgt. Je hebt als het goed is, net gelezen dat je ook toegang krijgt tot de BGreat Bye Bye Buikvet community, het Zomer Fit Programma en nog veel meer e-books!

Ik vertel je er meer over!

Bye Bye Buikvet Challenge Startschot e-book (PDF)

Dankzij de Bye Bye Buikvet Challenge Startschot leer je dat afvallen makkelijker is dan je denkt.

Je leert in de eerste week om op een snelle manier hardnekkig vet te verliezen, op de meest lastige plekken. Dankzij deze methode kun je zelfs die ene jeans weer aan, waar je uitgegroeid was.

In het e-book schrijft Timo dat hij op zijn studie heeft geleerd hoe je op een snelle manier een slank lichaam kunt krijgen en legt precies uit wat je hiervoor moet doen.

BGreat Bye Bye Buikvet Community (digitaal)

Na aanschaf van het Bye Bye Buikvet programma krijg je toegang tot de exclusieve support community in Nederland en België. De groep staat bekend als de #1 groep in gezondheid van Nederland en België.

Het grote voordeel van de community is dat je er 24/7 je vragen kan stellen en tevens kan connecten met like-minded vrouwen, die ook starten of gestart zijn het de Bye Bye Buikvet 28 Dagen Challenge, om samen successen te behalen én natuurlijk vieren!

Ook krijg je support en motivatie van de beheerders van de community, Timo en Heiko.

Zomer Fit Programma e-book (PDF)

Het Zomer Fit Programma heeft als doel dat jij in 7 dagen de energie krijgt voor twee personen, geen opgeblazen gevoel meer hebt en geen last hebt van slapeloze nachten.

 • Raak het opgeblazen gevoel kwijt
 • Krijg energie voor 2, binnen 7 dagen
 • Je gaat je aantrekkelijker voelen
 • Je krijgt een mooiere en jongere huid
 • Binnen een week terug naar een heerlijke nachtrust, energie voor 2 en natuurlijk een slanker lichaam

Strakke Billen & Benen Methode e-book (PDF)

Belangrijk is, dat je tijdens de verbranding van je buikvet, dit samen doet met het ontwikkelen van strakke billen en benen. Doe je dit niet, dan is het contrast tussen je buik en billen & benen erg groot en niet zo mooi.

De Strakke Billen & Benen Methode helpt je om strakke billen en benen te ontwikkelen. Anders gezegd, is dit de vervolgstap op het verbranden van buikvet. Iedere dag slechts 8 minuten actief bezig te zijn met iso-metric oefeningen zorgt er voor dat je in no-time mooie aantrekkelijke strakke billen en benen krijgt.

Het voordeel van de oefeningen is, is dat ze leuk zijn en zelfs verslavend werken.

 • De iso-metric oefeningen kun je al in 8 minuten doen
 • Wil je slanke en strakke billen, waar je complimenten voor kunt krijgen?
 • De methode is speciaal ontwikkel om sinaasappelhuid tegen te gaan en leuk om te doen.

Boodschappenlijstjes voor 4 weken e-book (PDF)

Een van de voordelen van het programma die ik nog niet eerder heb genoemd, is dat het vol te houden is. Tijdens het afvallen hoort het er bij, dat je bepaalde gezonde maaltijd eet, die de vetverbranding stimuleren.

Erg mooi, maar het is nog leuker dat je niet hoeft na te denken over de boodschappen die je nodig hebt, voor de maaltijden. Na aankoop ontvang je voor 4 weken lang (28 dagen) digitale boodschappenlijstjes. Hier staat precies op wat je nodig hebt en dus hoef je niet na te denken over de ingrediënten die je moet halen.

 • Je koopt enkel producten die je nodig hebt. En ook nog eens lekker smaken.
 • Alle heerlijke benodigdheden voor het koken vindt je terug op de boodschappenlijstjes. Je hoeft het enkel over te nemen en te schikken voor het hele gezin
 • Je bespaart veel tijd en geld

Afvallen Zonder Dieet Methode e-book (PDF)

Dankzij het e-book Afvallen Zonder Dieet Methode leer je hoe je tot 7 kilo overtollig vet kwijt raakt. Je leert hoe dit werkt, zonder te sporten. Deze methode leert je dat aan de hand van een 3 stappenplan:

 • Overschakelen van een suikerverbrander naar een effectieve 24/7 vetverbrander
 • Speciaal ontwikkeld om vet te verbranden
 • Zeer begrijpelijk uitgelegd en direct toe te passen

Afslank Kluis Geheimen e-book (PDF)

In het Afslank Kluis Geheimen e-book worden de afslank geheimen onthuld, die alleen bij de Social Media Beauty’s. De geheimen zijn een nieuw, exclusief onderdeel van de Bye Bye Buikvet Challenge.

 • Laat vet rondom de buik, benen en billen wegsmelten, net zoals de Social Media Beauty’s dat doen.
 • Speciaal ontwikkeld om hardnekkig lichaamsvet te verliezen
 • Duidelijke uitleg en direct toe te passen
 • Veilig en verantwoord

Voordelen van het Bye Bye Buikvet Programma

Het Bye Bye Buikvet Programma kent een aantal noemenswaardige voordelen:

 • Een nieuwe aanpak; Door je lichaam in een modus van maximale vetverbranding te zetten, verdwijnt het vet rondom je buik razendsnel
 • Persoonlijke support; Je kunt ieder moment terecht voor persoonlijke hulp en je wordt graag geholpen
 • Heerlijke vet verbrandende recepten; Het programma wordt geleverd inclusief overheerlijke recepten, boodschappenlijstjes en toetjes. Hierdoor zul je geen hongergevoel ervaren en binnen 7 minuten klaar zijn
 • Geweldige ervaring; Sporten is niet noodzakelijk. De Bye Bye Buikvet Challenge is een geweldige ervaring waardoor je kunt genieten van je favoriete voedingsmiddelen én je gaat al binnen 5 dagen resultaat zien, op een gezonde manier.
 • Gratis toegang tot de community; Een ontmoetingsplaats met meer dan 35.000 leden die fan zijn van de gezonder en slanker leven
 • Prijs/kwaliteit; Je ontvangt persoonlijke coaching voor een schappelijke prijs

Nadelen van het Bye Bye Buikvet Programma

Ik ervaarde ook een nadeel van het Bye Bye Buikvet Programma. Alle producten die je na aankoop ontvangt, worden als digitaal document (e-book) verzonden.

Hierdoor kun je de e-books dus enkel op je tablet, smartphone of laptop/pc bekijken. Je kunt ze natuurlijk zelf printen, maar dan is het nog niet een ‘echt’ boek.

Natuurlijk raak je een e-book minder snel kwijt, raakt het niet fysiek vervuild en bovendien is een e-book beter voor het milieu. Maar, ik mis toch het idee dat ik een boek volg, wanneer het enkel als PDF verstreken wordt.

Het kan zijn dat jij dit juist prettiger vindt, maar voor mij is dit wel een nadeel -ondanks de goede bedoeling m.b.t. het milieu-.

Voor wie is de Bye Bye Buikvet Challenge geschikt?

Het voordeel is, dat de Bye Bye Buikvet Challenge door iedereen te volgen is. Hoewel de auteurs, Timo en Heiko het programma voornamelijk voor vrouwen hebben geschreven, is het ook door mannen te gebruiken. Tevens kan de challenge gevolgd worden door jong en oud.

Hiervoor hebben zij tijdens het schrijven van de Bye Bye Buikvet Challenge extra veel aandacht besteed aan het schrijven van recepten om af te vallen, zonder te hoeven sporten. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, kosten niet veel tijd en elk recept is met het stappenplan makkelijk te volgen.

Zelfs wanneer je geen held in de keuken bent, zullen de recepten uit het Bye Bye Buikvet Programma geen probleem zijn om te bereiden.

Wat vinden anderen van het Bye Bye Buikvet Programma?

Ik zal jou, na het lezen van dit artikel tot zover, laten zien wat andere mensen vinden van het Bye Bye Buikvet Programma.

Want, zoals je eerder hebt kunnen lezen heeft die programma al meer dan 35.000 mensen geholpen met afvallen en heeft de website bgreat.nl, waar dit menu aangeboden wordt, iedere maand meer dan 100.000 bezoekers.

Indrukwekkende aantallen, is het niet?

Zoals je ziet, zijn de gebruikers van het Bye Bye Buikvet Programma erg tevreden en plaatsen veelbelovende, inspirerende recensies om mensen zoals jou over te halen om het menu ook te gaan volgen!

Wat krijg je na aankoop van het Bye Bye Buikvet Programma?

Nadat je de online bestelling van het Bye Bye Buikvet Programma hebt geplaatst, wordt je bestelling erg snel verwerkt. Vrijwel direct na bestelling ontvang je de e-books en kun je direct aan de slag. Je krijgt toegang tot de volgende e-books en andere online producten:

 • Bye Bye Buikvet Challenge Startschot e-book (t.w.v. €67,-)
 • Toegang tot de Bye Bye Buikvet Community (t.w.v. €47,-)
 • Het Zomer Fit Programma e-book (t.w.v. €47,-)
 • De Strakke Billen & Benen Methode e-book (t.w.v. €29,95)
 • Boodschappenlijstjes voor 4 weken e-book (t.w.v. €24,95)
 • Afvallen Zonder Dieet Methode e-book (t.w.v. €47,-)
 • Afslank Kluis Geheimen e-book (t.w.v. €37,-

Dit alles heeft een totale waarde van €299,90, maar, let op: je haalt dit programma nu tijdelijk met een korting van 75% in huis. Voor minder dan 2 tientjes ontvang jij volledige toegang tot alle onderdelen van het Bye Bye Buikvet Programma.

Daarbij loop je natuurlijk geen enkel risico. Dankzij de 28 dagen niet-goed-geld-terug garantie kun je tot 28 dagen na aanschafdatum 100% van je geld terug krijgen, wanneer je niet tevreden bent over het product.

Mocht je niet tevreden zijn, dan hoef je enkel een e-mail te sturen, zonder lastige formulieren of een heel verhaal op te hangen. Met andere woorden, de 100% niet-goed-geld-terug garantie ontneemt je elke twijfel om te starten met het Bye Bye Buikvet Programma.

Bye Bye Buikvet Programma volgen dankzij hoge korting

Ben je na het lezen van de resultaten, de voordelen en de inhoud van het programma geprikkeld geraakt om te starten met het Bye Bye Buikvet Programma?

Volg het programma dan direct en maak gebruik van de tijdelijke korting van maar liefst 75% en start direct na je aankoop met het programma.

Haal de Bye Bye Buikvet Programma vandaag nog in huis en profiteer van de 75% korting, door hieronder je korting te claimen.

JA! IK CLAIM MIJN KORTING NU!