Koolhydraatarm 30 Dagen Menu PDF Review 2022 (Lees Dit Eerst!)

KHA 30 Dagen Menu Cover
Tijdens het lezen van dit artikel zul je merken dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu de manier is, en al meerdere keren bewezen heeft, dat het werkelijk mogelijk is om eenvoudig af te vallen. Het bewijst dat iedereen kan afvallen, en dat het makkelijker zal zijn als er vaak over gedacht wordt.

In deze review kun je lezen over de auteurs van het Koolhydraatarm (KHA) 30 Dagen Menu, het KHA 30 Dagen Menu, de voordelen van het KHA 30 Dagen Menu en de publieke recensies over het product.

Ten slotte kun jij gebruik maken van een hoge korting wanneer je snel besluit om het KHA 30 Dagen Menu aan te schaffen!

Lees snel verder om daar achter te komen!

Wat is koolhydraatarm eten?

Koolhydraatarm eten is geen moeilijke opdracht, maar eerder een leuke missie. De basis van koolhydraatarm eten is ook heel simpel: door meer te bewegen dan je eet val je af en dat zonder ingewikkelde schema’s en een streng dieet.

Koolhydraatarm eten houdt in dat je minder koolhydraten gaat eten en meer vet gaan eten. Na enkele dagen zal je lichaam aan dit proces wennen en zich er aan aanpassen. Je lichaam zal het vet gaan verbranden om voldoende energie op te wekken.

Je vetpercentage zal hierdoor verlagen, ondanks dat je meer vet dan koolhydraten eet.

Door simpelweg je lichaam te ‘voeden’ met vet, zullen de vetten als energiebron voor je lichaam gaan dienen

Als je koolhydraatarm wilt eten, heb je niet meer dan 50-100 gram koolhydraten per dag nodig. Er zijn mensen die heel snel willen afvallen en per dag maar 0-50 koolhydraten eten, maar dit raad ik af.

Stel namelijk dat je weer terugvalt in je oude eetpatroon, dan is de kans groot dat je ook extra snel aan zult komen.

De rest van je voeding haal je dus uit vetten en dient tevens als stimulans voor je lichaam. je lichaam zal lichaamsvetten verbranden om energie op te wekken.

Auteurs van het KHA 30 Dagen Menu

Het KHA 30 Dagen Menu wordt aangeboden door de twee medewerkers van BGreat, Timo en Heiko.

Timo, de linker persoon op onderstaande foto is oprichter van BGreat en hij geeft dagelijks het beste advies omtrent voeding, sport en mindset. Timo is een gepassioneerd persoon over vooruitgang, het menselijk lichaam en gezonde voeding!

Zij hebben door het opzetten van het KHA 30 Dagen Menu al meer dan 10.000 Nederlanders geholpen met afvallen.

Naast het KHA 30 Dagen Menu krijgt de bgreat.nl van Timo en Heiko maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. Dit heeft er toe geleid dat bgreat.nl dé koolhydraatarme website van Nederland is geworden.

Timo en Heiko bieden op hun website tientallen artikelen aan waarin zij schrijven over gezonde gerechten, koolhydraatarme recepten en bieden diverse tips en tricks om het publiek te helpen met het ondersteunen van hun doelen.

Naast deze artikelen vindt je op bgreat.nl ook een groot aantal supplementen die jou ondersteuning kunnen bieden naast de tips en tricks. Maar ook dient het ervoor om jou een gezonder leven te laten leiden, af te vallen en energieker te worden.

De categorieën dat je op bgreat.nl kan vinden, zijn afvallen, fitness en supplementen.

Naast de website bgreat.nl zijn Timo en Heiko ook erg actief op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken zij hun website wel als leidraad.

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu: Zijn de auteurs betrouwbaar?

Goed, je hebt nu kennis gemaakt met Timo en Heiko en hebt hun op de foto gezien. Maar wie zijn zij en nog belangrijker; Zijn Timo en Heiko, de auteurs van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu betrouwbaar?

Ik ging op onderzoek uit om meer te weten te komen over de auteurs. Ik startte met Timothy Breemen (Timo). Ik controleerde social media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar helaas zonder resultaat. Het lijkt er dus op dat de naam Timothy Breemen een pseudoniem is.

Dit verbaasde me, want op zijn website is Timo een erg open boek; Zo vertelt Timo dat hij al vanaf 16-jarige leeftijd een obsessie heeft voor voeding, sport en het menselijk lichaam. Timo studeerde voeding & diëtiek, las boeken als The Art and Science of Low Carbohydrate Living en is echt iemand die openstaat om nieuwe dingen te proberen.

Verder is Timo bekend van Facebook, Instagram en Pinterest, waar hij actief is onder accounts van bgreat.nl. In korte tijd ben ik dus veel te weten over Timo, dus het is me een raadsel waarom Timo (waarschijnlijk) niet zijn eigen naam online zet.

Ik ging ook op zoek naar informatie over Heiko, de tweede auteur van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu. Helaas liep deze zoektocht snel ten einde; Aangezien Timo de oprichter van bgreat.nl is en Heiko er later is bijgekomen, vindt ik zowel op social media platformen als op de website bgreat.nl niets over Heiko.

Ondanks dat Timo en Heiko waarschijnlijk pseudoniemen zijn, ben ik toch van mening dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu. Ik heb zelf ervaren dat de kwaliteit van het product én natuurlijk de recepten hun geld meer dan waard zijn.

Lees verder voor meer informatie over het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu!

Waarom is het KHA 30 Dagen Menu zo bijzonder?

Tegenwoordig staat het internet vol met receptenboeken, afslankprogramma’s of fitnessprogramma’s. Als je alles moet geloven, zal elk product het andere overtreffen en heeft elke dienst een bepaalde waarde waardoor het beter is dan dat van de concurrentie.

De waarheid is, dat de kwaliteit van een product pas waardevol wordt als je er serieus mee aan de slag wilt gaan. In het KHA 30 Dagen Menu wordt nadrukkelijk de aandacht besteed op de gebruikers, die uiteindelijk zelf resultaat moeten boeken.

Er is helaas niet iets als een simpele afslankmethode en er is ook geen ‘beste’ methode om af te vallen. Een afslankmethode, een online coaching of een receptenboek wordt voor jou pas waardevol wanneer je zelf start en volhoudt om aan je doel te werken.

Timo en Heiko zijn zich hier maar al te goed van bewust. Ook weten zij dat je beloond moet worden als je aan je doelen wilt werken en dit weet vol te houden.

Zo geven ze diverse tips weg om te in praktijk te brengen en ontvang je na aankoop van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu 3 gratis bonussen opgestuurd.

En alsof dat nog niet alles is, ontvang je zelfs voordat je het product gekocht hebt, hoge korting op de aankoop van het KHA 30 Dagen Menu. Zo hopen zij zoveel mogelijk mensen te stimuleren om te starten met koolhydraatarm eten.

Wacht niet langer en haal het KHA 30 Dagen Menu nu met korting in huis!

Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Het koolhydraatarm 30 dagen menu bevat vier verschillende weekmenu’s wat je zonder regels kunt eten.

De recepten in het menu zijn zo samengesteld dat ze zorgen voor een snelle vetverbranding en een blijvend resultaat.

Herken jij jezelf in de volgende punten?:

 • Je maakt geregeld gebruik van recepten die helpen niet of weinig met afvallen
 • Er is weinig of geen verschil in je gewicht
 • De tijd en het geld dat je investeert in afvallen levert geen resultaat op
 • Je hoort veel succesverhalen van andere vrouwen, maar het is jou nog niet gelukt
 • Veel twijfel of koolhydraatarm wel geschikt is voor jouw lichaam
 • Je vraagt je af of het wel zin heeft wat je aan het doen bent

Als jij je in een of meerdere bovenstaande punten herkent, is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu wat jij zoekt! Want koolhydraatarm eten is voor iedereen mogelijk, ook voor jou!

Dat dit werkt, zul je merken als je gebruik maakt van het KHA 30 dagen menu!

Zoals je op onderstaande foto kunt zien, heeft de vrouw op de foto haar vetpercentage, door middel van het KHA 30 dagen menu, verlaagd van 28% naar 19%. Een hele mooie overwinning, wat jij ook kunt bereiken door het menu te volgen. Hierdoor kun je er dus een mooi, slank lichaam op na houden. Desalniettemin er een vrouw op onderstaande foto staat, en in dit artikel recensies van vrouwen te vinden zijn, is het KHA 30 Dagen Menu ook door mannen te gebruiken.

Dagmenu’s en recepten

Het KHA 30 dagen menu bevat een groot aantal verschillende recepten, elk dagdeel kent een grote variatie aan keuzes.

Alle recepten hebben een goed balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo wordt het jou mogelijk gemaakt om op een makkelijke manier af te vallen.

Een knorrende maag of hunkering naar voedsel omdat je te weinig gegeten hebt, zal voor jou verleden tijd zijn. Met dit menu mag je namelijk tot zes maal per dag eten, enkel door de effectieve samenstelling van de recepten.

Je hoeft je dus niet druk te maken om de juiste voedingswaarde; dat is al voor je gedaan. Daarom zul je dus iedere dag een verzadigd gevoel ervaren!

Dagmenu: ontbijt

Iedere dag staat jou een lekker, snel te bereiden ontbijt te wachten. Herin worden ook de simpele gerechten weer meegenomen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van overheerlijke ontbijtmenu’s:

Dagmenu: lunch

Elke nieuwe dag staan er weer een groot aantal lunchmenu’s klaar, waar jij uit kunt kiezen. Door dat de variatie aan recepten zo hoog is, zul je niet twee achtereenvolgende dagen hetzelfde hoeven te eten. Een aantal voorbeelden van lunchmenu’s zie je hieronder:

Dagmenu: Diner

Natuurlijk, net als bij het ontbijt en lunch bestaan de dinerrecepten ook uit een groot aantal diverse recepten, zodat je geen dag dezelfde maaltijd als diner hoeft te eten. Ook kant-en-klare, maar gezonde gerechten zijn onderdeel van de koolhydraatarme dinermenu’s van het KHA 30 Dagen Menu. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van diner gerechten:

Dagmenu: Snacks

Ja, je zult nu vast denken: Snacks? Kan dat wel? Jazeker, dit menu bevat ook meerdere gezonde snacks die je ieder moment van de dag, wellicht als ‘tussendoortje’ kunt verorberen. Je hoeft met dit menu dus niet op een houtje te bijten en honger te lijden, door de mogelijkheid om tot zes maal per dag te eten. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van gezonde snacks:

Bonussen

Naast bovenstaande menu’s krijg je bij aankoop van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu 4 waardevolle extraatjes.

De bonussen krijg je gratis opgestuurd en alleen toegankelijk nadat je het volledige KHA 30 Dagen Menu hebt aangeschaft.

Bonus #1: Heerlijke gezonde smoothies (PDF)

De gezonde smoothies in dit e-book geven je een boost aan energie.

 • De smoothies zijn zoet van smaak (wel koolhydraatarm)
 • Het afvallen wordt versnelt
 • De smoothies zijn ideaal als gezonde tussendoortjes

De recepten zijn snel en eenvoudig te maken.

Bonus #2: Boodschappenlijstjes voor 4-weken dieet (PDF)

Door deze boodschappenlijstjes weet jij precies wat je nodig hebt en kun je snel boodschappen doen.

 • Je haalt bewust gezonde producten in huis
 • Je hoeft niet te bedenken wat je nodig hebt
 • De boodschappenlijstjes beschrijft exact de benodigde hoeveelheid; zo haal je niet teveel en het bespaart geld

De lijstjes maken het boodschappen makkelijker én leuker.

Bonus #3: Hoe werkt vetverlies (PDF)

Dit e-book leert je exact hoe vetverlies werkt.

 • Versnel vetverlies rond buik, benen en billen
 • Gericht op het verliezen van lichaamsvet
 • Duidelijke uitleg en direct toepasbaar

Vet verliezen met praktische tips en handige informatie.

Bonus #4: Toegang tot de community

Dit kan nog wel eens de meest waardevolle bonus zijn.

Bij aankoop van het KHA 30 Dagen Menu krijg je toegang tot de besloten community van Bgreat.nl, het bedrijf achter dit programma.

Hierdoor kom je in contact met andere leden om informatie, tips en voortgang te bespreken. Ook is het een mooi platform omdat je het gevoel geeft dat je niet de enige bent.

Kortom; het forum is een waardevolle toevoeging aan het geheel.

Voordelen van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Het KHA 30 Dagen Menu kent vele voordelen, waaronder onderstaande.

 • Een nieuwe aanpak: Het bevat volledig uitgeschreven weekmenu’s met hoofdmaaltijden en tussendoortjes
 • Persoonlijk support: Stel al je vragen over koolhydraatarm eten én meer
 • Eenvoudige recepten: De recepten zijn eenvoudig te bereiden. De voedingswaarden van de recepten zijn berekend per persoon
 • Handig te gebruiken: Calorieën tellen is niet nodig, het programma is eenvoudig in gebruik
 • Veilig Forum: Je krijgt toegang tot een ontmoetingsplaats met mensen die net als jij en ik hun doelen willen behalen
 • Prijs/kwaliteit verhouding: Je ontvangt de beste maaltijden voor een betaalbare prijs.

Veel klanten zijn tevreden over het product, hebben als resultaat dat zij afgevallen zijn en zij maken blijvend gebruik van de vele menu’s.

Het KHA wordt voornamelijk veel door vrouwen gebruikt, maar is ook zeker geschikt voor mannen.

Daarbij komt dat je geen enkel risico zult lopen met de aankoop van het product, want wanneer het product jou niet bevalt kun je tot wel 30 dagen na aankoop je geld terug krijgen, door de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Je ontvangt ook nog eens drie gratis bonussen na de aankoop van het product. De bonussen die je zult ontvangen, zijn:

 • Heerlijke gezonde smoothie recepten
 • Digitale boodschappenlijstjes voor 4-weken Dieet
 • Het handboek “Hoe werkt verlies”

Nadelen van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Ik kwam ook een nadeel van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu tegen. Helaas, wanneer je het product gekocht hebt, ontvang je het enkel als e-book.

Je kunt de recepten dus enkel bekijken en volgen vanaf een mobiel apparaat. Denk hierbij aan smartphone, tablet of laptop/desktop.

Enerzijds vindt ik het praktisch dat je het als e-book op meerdere apparaten kunt bekijken, maar ik vindt het wel erg jammer dat je het énkel als e-book ontvangt. Ik mis toch het fysieke boek, wat me normaliter meer het gevoel geeft dat ik een kookboek ‘in huis’ heb.

Voor wie is het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu geschikt?

Het voordeel is, dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu door iedereen te gebruiken is. Auteurs Timo en Heiko hebben het receptenboek geschreven om zoveel mensen, zowel jong als oud te helpen.

Hiervoor hebben zij tijdens het schrijven van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu extra veel aandacht besteed aan de koolhydraatarme recepten. Ze zijn eenvoudig te bereiden, de meeste recepten kosten niet veel tijd en elk recept is met het stappenplan makkelijk te volgen.

Zelfs wanneer je geen held in de keuken bent, zijn de recepten uit het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu door jou te bereiden.

Toch wil ik mensen die problemen hebben met gezondheid, waarschuwen voor het gebruik van het KHA 30 Dagen Menu. Heb je bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan raad ik je eerst met een dokter te overleggen voordat je met het koolhydraatarm dieet begint.

Wat vinden anderen van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu?

Ik zal jou, na het lezen van dit artikel tot zover, laten zien wat andere mensen vinden van het KHA 30 dagen menu.

Want, zoals je eerder hebt kunnen lezen heeft die programma al meer dan 10.000 mensen geholpen met afvallen en heeft de website bgreat.nl, waar dit menu aangeboden wordt, iedere maand meer dan 100.000 bezoekers.

Indrukwekkende aantallen, is het niet?

Zoals je ziet, zijn de gebruikers van het KHA 30 Dagen Menu erg tevreden en plaatsen veelbelovende, inspirerende recensies om mensen zoals jou over te halen om het menu ook te gaan volgen!

Wat krijg je na aankoop van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu?

Nadat je de online bestelling van het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu gedaan hebt, gaat het allemaal erg snel. Want na je aankoop kun je onder andere het volgende verwachten:

 • Ontbijt recepten
 • Lunch recepten
 • Diner recepten
 • Gezonde snacks

Je wordt na aankoop niet aan je lot overgelaten en je ontvangt veel voordelen, in vergelijking met de korting en de lage aanschafprijs. Naast bovenstaande recepten ontvang je een aantal diverse e-books:

 • Het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu PDF (e-book)
 • Heerlijke gezonde smoothies PDF (e-book)
 • Boodschappenlijstjes voor een 4-weken dieet PDF (Digitaal)
 • Hoe werkt vetverlies PDF (Digitaal)

En natuurlijk loop je geen enkel risico. Dankzij de 100% niet goed geld terug garantie, kun je tot 30 dagen na je aankoopdatum je product retourneren. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn of merken dat het programma niet voor jou geschikt is, ontvang je zonder problemen je geld terug. Het enige wat je ervoor moet doen, is een e-mailtje sturen naar de auteurs van het KHA 30 Dagen Menu.

Koolhydraatarm 30 Dagen Menu kopen met korting

Ben jij na het lezen van dit artikel geprikkeld om te starten met het KHA 30 Dagen menu? Dan heb ik een interessante mededeling voor jou!

Wanneer je namelijk besluit om het product nu te kopen, kun je gebruik maken van een kortingslink van ruim €100,-.

Het product is nu afgeprijsd met meer dan €100,- van de normale prijs, waardoor jij het KHA 30 Dagen Menu met alle voordelen kunt verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Om het KHA 30 Dagen Menu te gaan volgen, en de korting op het product te pakken, raad ik je aan om zo snel mogelijk op onderstaande gele knop te drukken!

JA! IK WIL TOEGANG TOT DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!