Zomer Slank Programma 2022 PDF Review (Ontdek dit eerst)

Het zomer slank programma is het nieuwe afslankprogramma van 2022 om in slechts 4 weken klaargestoomd te worden voor de zomer. In deze challenge werk je in slechts 4 weken naar een lichaam waar je trots op kunt zijn en waarmee je gezien wilt worden.

Als je op deze pagina terecht bent gekomen, is dat kan groot dat je geïnteresseerd bent in het Zomer Slank Programma van 2022! Misschien wil je meer weten over de inhoud van het programma, de auteur of ben je hier toch toevallig terecht gekomen?

Hoe dan ook, raad ik je aan verder te lezen. Mocht je meer willen weten over de zomerse weekmenu’s in het programma, de koolhydraatarme recepten en de detox recepten, lees dan verder.

In deze zomer slank programma review doe ik onderzoek naar de auteur van het programma, de inhoud, de voor- en nadelen, recensies van eerdere deelnemers, de niet-goed-geld-terug garantie en een aantal gratis bonussen.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is oprichter van makkelijkafvallen.nl, een internetsite waar hij onder andere het Zomer Slank Programma 2022 aanbiedt.

Niels heeft een grote passie om een relaxed, gezond en gelukkig leven te lijden. Dit zegt hij niet alleen, hij straalt het ook uit.

Zelf houdt Niels elke ochtend een 45 minuten durende chigong training. Chigong is te vergelijken met yoga oefeningen. Daarnaast mediteert Niels iedere dag. Dit doet hij soms door rustig te zitten en te ademen, de andere keer door een meditatie op muziek of onder begeleiding van een stem.

Ook houdt Niels erg van business en online marketing. Daarom heeft hij de website makkelijkafvallen.nl opgezet om een grote klantenkring te creëren en mensen te helpen.

Zoals eerder genoemd, is Niels erg gericht op een relaxed, gezond en gelukkig leven. Dit is erg te herkennen aan zijn liefde voor koken, lekker eten en reizen. Niels is een creatieveling, een linkspoot en houdt erg van dansen.

Verder besteed Niels een heel aantal wekelijkse uurtjes in de sportschool. Ook natuurwandelingen, festivals en gekke dingen ondernemen zijn eigenschappen waar Niels erg enthousiast van wordt.

Ten slotte ook wel leuk om te weten: Het favoriete recept van Niels is vegetarische curry.

Is Niels Bosman betrouwbaar?

In tegenstelling tot veel andere producteigenaren, lijkt Niels Bosman onder zijn eigen naam te opereren. Veel andere schrijvers van e-books en online programma’s, gebruiken een pseudoniem vanwege een stukje privacy.

Ik ging op zoek naar informatie over Niels Bosman en kwam al snel op zijn social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram, Facebook en Pinterest. Niels is dus behalve zijn website makkelijkafvallen.nl, e-books en online programma’s ook actief op meerdere social media platformen.

Op Instagram heeft Niels een doelgroep van meer dan 20.000 volgers, waar hij meerdere keren per week interessante recepten, maar ook regelmatig grappige berichten op.

Ook op Facebook en Pinterest is Niels bijna dagelijks actief.

Niels werkt onder zijn eigen naam, is iedere week actief op meerdere social media platformen en helpt mensen naar een gezond lichaam dankzij het Zomer Slank Programma. Maar hoe goed is dit programma en hoe hebben andere deelnemers het programma ervaren? Ontdek het nu >>

Wat is het Zomer Slank Programma?

Het Zomer Slank Programma is een effectieve manier om in slechts 4 weken tijd af te vallen en naar een gezond lichaam toe te werken. Een lichaam waarmee je gezien wilt worden, waarmee je gezien durft te worden en waar jij bovenal trots op kunt zijn.

De recepten in het Zomer Slank Programma 2022 hebben 4 heerlijke, zomerse weekmenu’s samengesteld, alle ingrediënten en de exacte bereidingswijze beschreven en verwerkt in een e-book.

Deze weekmenu’s zijn samengesteld met het doel om jouw vetverbranding sneller te activeren en dus in kortere tijd meer calorieën te verbranden.

Zelfs wanneer je doorgaans moeite hebt om juiste recepten te vinden, koolhydraatarm te koken of om creatief bezig te zijn in de keuken, zijn de gerechten uit het Zomer Slank 2022 e-book geen probleem om te bereiden.

Dankzij de beschreven ingrediëntenlijst en het toegevoegde stappenplan voor de bereidingswijze van de recepten zijn de recepten eenvoudig om te volgen.

Dat de koolhydraatarme recepten uit het Zomer Slank Programma verbluffende resultaat leveren, blijkt uit eerder geboekte resultaten. Zo is het dankzij de koolhydraatarme recepten mogelijk om gemiddeld 1 tot 3 kilo per week af te vallen, zonder uren in de sportschool rond te hangen én zonder honger te lijden dankzij een streng dieet.

Dankzij de koolhydraatarme recepten wordt je vetverbranding beter gestimuleerd dan je lichaam gewend is, en dus zul je ook sneller of meer resultaat boeken als het gaat om vet verliezen.

Het bijzondere aan dit programma is dat je niet veel minder hoeft te gaan eten, maar juist dankzij de maaltijden die je neemt, afvalt.

Weekmenu’s en recepten

In het e-book van het Zomer Slank Programma heeft lowcarb kok van makkelijkafvallen.nl een aantal volledig nieuwe zomer menu’s samengesteld.

Dankzij deze recepten mag je tot 6 keer per dag eten. Je eet kleinere porties dan normaal, maar het mooie is dus dat je minder snel een honger gevoel hebt en dankzij de kleinere maaltijden, geen gevoel van ontploffing hebt.

Afvallen is dus geen kwestie van minder eten, maar anders eten. Minder suikers en snelle koolhydraten zijn hier een goed voorbeeld van.

Dankzij de recepten leer je:

 • Afvallen door anders te eten, niet minder
 • Hoe je het hongergevoel kunt voorkomen
 • Verzadigd zijn na je maaltijd, zonder het gevoel te hebben dat je ontploft
 • Lekkere & makkelijke recepten maken

Koolhydraatarme ontbijtjes

In het e-book vindt je voor iedere dag verschillende, koolhydraatarme ontbijt recepten. Een aantal voorbeelden van koolhydraatarme ontbijt recepten van het menu zijn:

 • Amandel ontbijt
 • Wentelteefjes
 • Courgette broodjes

Koolhydraatarme lunch recepten

In het e-book vindt je ook voor de lunch iedere dag verschillende, koolhydraatarme recepten. De koolhydraatarme lunch recepten bestaan hoofdzakelijk uit koolhydraatarm brood en crackers.

De recepten zijn makkelijk te maken en ook handig om mee te nemen naar je werk. Een aantal voorbeelden van de koolhydraatarme lunch recepten zijn:

 • Oopsie broodjes
 • Zalm rolletjes
 • Keto tapas
 • Lasagne

Koolhydraatarme diner recepten

Ook de diner recepten zijn om je vingers bij af te likken. De diner recepten zijn opgebouwd uit een combinatie van de beste koolhydraatarme recepten die ontwikkeld zijn om je vetverbranding te activeren.

Een aantal voorbeelden van de koolhydraatarme diner recepten zijn:

 • Quinoa omelet met zalm
 • Mexicaanse tortilla’s
 • Kip curry
 • Broccoli soep

Wat krijg je na aankoop van het Zomer Slank Programma?”

Net heb je kunnen lezen over de inhoud van het e-book Zomer Slank 2022, waar ik je vertelde over de weekmenu’s & recepten, koolhydraatarme ontbijt recepten, koolhydraatarme lunch recepten en koolhydraatarme diner recepten.

Behalve de genoemde weekmenu’s, recepten en koolhydraatarme maaltijden ontvang je na aankoop een aantal gratis bonussen: Boodschappenlijstjes voor 4 weken (PDF), 10 Zomerse Vegan Salade Recepten e-book (PDF), Mijn Favoriete Drinktips e-book (PDF) en een Verrassingsbonus (via e-mail).

Gratis Bonus #1: Boodschappenlijstjes voor 4 weken

Met het eerste bonus ontvang je voor vier weken lang gratis boodschappenlijstjes met de volgende voordelen:

 • Je hoeft niet na te denken over boodschappen of ingrediënten
 • Iedere week ontvang je een handige boodschappenlijst
 • Hierdoor wordt het boodschappen doen en zelf koken nóg makkelijker

Gratis Bonus #2: 10 Zomerse Vegan Salade Recepten

Dit e-book is het nieuwste receptenboek van makkelijkafvallen.nl en een must-have voor alle vegans. Een aantal kenmerken van de recepten en het e-book:

 • Het bevat verfrissende salade recepten die je meer energie leveren
 • Salade #4 is de liefhebber van het grootste aantal lezers (zelfs bij vleesliefhebbers)
 • Het zijn stuk voor stuk betaalbare maaltijden die in korte tijd te bereiden zijn

Gratis Bonus #3: Mijn Favoriete Drinktips

In dit e-book zijnde favoriete drinktips van Niels Bosman verwerkt. Uiteraard bedoeld om jou af te laten vallen en je ook op deze manier te laten werken een je droomlichaam.

 • Niels vertelt je precies wat je wel en niet moet drinken om maximaal af te vallen
 • Letten op wat je drinkt is minstens zo belangrijk als letten op wat je eet, om af te vallen
 • Leer hoe je minder calorieën kunt gaan drinken om sneller af te vallen

Gratis Bonus #4: Verrassingsbonus

Ten slotte ontvang je een geheim cadeau, een verrassingsbonus van makkelijkafvallen.nl. De bonus heeft een warde van €27,-, maar wordt tijdelijk gratis aangeboden.

Niels verklapt niet wat het is, maar na je bestelling ontvang je het direct via mail toegestuurd. Wat Niels wel kenbaar maakt, is dat het te maken heeft met heerlijke koolhydraatarme snacks.

Gratis Bonus #5: het Weg Met Buikvet Stappenplan (tijdelijk gratis)

Het Weg Met Buikvet Stappenplan is beschreven in een e-book en het leert je hoe je hardnekkig buikvet kunt wegwerken. Zonder een streng dieet, zonder te leven als een monnik of welke (haast onmogelijke) opdracht dan ook.

Je ontdekt:

 • 10 simpele stappen om een platte buik te krijgen
 • 8 klassieke fouten waardoor veel mensen nooit hardnekkig buikvet verbranden
 • Waarom de weegschaal je misleidt en hoe je het wel moet doen
 • En natuurlijk nog veel meer!

Wat beweert Niels?

Wanneer ik onderzoek doe naar de mening van Niels over koolhydraatarm eten en het Zomer Slank Programma, kom ik het een en ander meer te weten over Niels.

Zo vertelt Niels dat koolhydraatarm eten de sleutel is tot een slank en gezond lichaam. Hij heeft alle recepten persoonlijk uit het programma voor jou samengesteld. Hij is zelfs zo overtuigd dat de recepten jou helpen om af te vallen, dat hij een 100% afslank garantie durft te geven.

Wanneer jij na 4 weken niet bent afgevallen, krijg je het hele aankoopbedrag terug.

Wekelijks krijg je opdrachten en tips van Niels zelf, waardoor je het volgen van het programma nog makkelijker vol zult houden. Anders gezegd, heb je echt een ‘stok achter de deur’. Overigens is dat ook hetgeen wat Niels het liefst doet; deelnemers van het Zomer Slank Programma (en van zijn andere programma’s) motiveren om een slank en gezond lichaam te krijgen.

Voor wie is het Zomer Slank Programma geschikt?

Laat ik het anders vragen: Wie wilt er geen slank en gezond lichaam, waarmee je gezien wil en durft te worden? Bijvoorbeeld op een warme zomerdag aan het strand of op het water?

Iedereen toch? Het Zomer Slank Programma is dus voor iedereen geschikt die sowieso:

 • Willen afvallen zonder te sporten
 • Brood willen blijven eten
 • Gedurende de dag een minder erg hongergevoel willen hebben
 • Op een gezonde manier willen afvallen
 • Zelf willen koken dankzij makkelijke recepten
 • Zich op een eenvoudige manier willen aanpassen aan het gezin

Wat vinden andere deelnemers van het Zomer Slank Programma?

Nu je gelezen hebt welke voordelen het Zomer Slank Programma je biedt en welke voordelen je na aanschaf van het programma krijgt, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ervaringen van andere deelnemers van het programma.

Ik ontdekte de volgende beoordelingen over het Zomer Slank Programma uit 2022:

Ook kwam ik een aantal beoordelingen over het Zomer Slank Programma uit 2019 tegen:

Wat kost het Zomer Slank Programma?

In een vorig hoofdstuk heb ik je verteld dat je na aankoop van het Zomer Slank Programma een vijftal gratis bonussen krijgt. Maar, wat kosten deze bonussen normaliter, hoeveel korting krijg je uiteindelijk en belangrijker nog: Wat vraagt Niels voor het volledige programma?

Ik zet het nog eenmaal voor je op een rijtje:

 • Het Zomer Slank Programma e-book (t.w.v. €27,-)
 • Boodschappenlijstjes voor 4 personen e-book (gratis bonus)
 • 10 Zomerse Vegan Salade Recepten (gratis bonus)
 • Mijn Favoriete Drinktips e-book (gratis bonus)
 • Verrassingsbonus (gratis bonus)
 • Weg met Buikvet Stappenplan e-book (normale prijs €29,-; Nu Tijdelijk Gratis)

Het Zomer Slank Programma e-book kost dus €27,- en het Weg Met Buikvet Stappenplan kost normaal €29,-. Deze krijg je gratis, dus al €29,- korting.

Daarbij krijg je de e-books over de boodschappenlijstjes, de zomerse vegan salade recepten, de favoriete drinktips en de verrassingsbonus volledig gratis.

Kortom: voor slechts €27,- krijg je het volledige Zomer Slank Programma gratis. Een goedkopere prijs ga je waarschijnlijk niet eens krijgen en je bent slechts 1 stap verwijderd van een gezond en slank lichaam: het volgen van de Zomer Slank Programma.