Affiliate Marketing Revolutie 4.0 Review (Het #1 Verdienmodel)

Grote kans dat je op deze website terecht bent gekomen omdat je geïnteresseerd bent in de Affiliate Marketing Revolutie en je meer wilt weten over het programma en Jacko Meijaard, de auteur van de Affiliate Marketing Revolutie (AMR).

Tegenwoordig is de Affiliate Marketing Revolutie érg populair en steeds meer mensen starten met de AMR. Er staan tal van positieve reviews van andere gebruikers online en bijna iedere internetondernemer is erg positief over de AMR.

Maar, is de affiliate marketing revolutie van Jacko echt zo goed als vaak beweerd wordt?

In dit Affiliate Marketing 4.0 Review zoek ik uit wie Jacko Meijaard is, wat de Affiliate Marketing cursus inhoudt, de voor- en nadelen van de AMR, wat je krijgt na aanschaf van de AMR, voor wie de AMR geschikt is en nog veel meer!

Dus, wil jij alles weten over Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing cursus? Lees dan rustig mijn affiliate marketing 4.0 Review door.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard oprichter en eigenaar van Meijaard Media, auteur van de Affiliate Marketing Revolutie en heeft zelf tientallen affiliate websites online staan. Behalve via internet, is Jacko ook bekend van een interview met het AD, dat in maart 2018 is gepubliceerd.

Bij het grotere publiek (waaronder de leden van de Affiliate Marketing Revolutie) bekend van zijn website www.internetsuccesgids.nl.

Internetsuccesgids.nl is de website waarop Jacko de AMR promoot, regelmatig relevante artikelen over affiliate marketing in het algemeen, op plaatst. Hij deelt tips waardoor je succesvol kunt worden met affiliate marketing en geeft je een kijkje in zijn weg van startend affiliate marketeer tot waar hij nu staat. En af en toe neemt hij de AMR leden mee in een nieuwe affiliate site, waarin hij al zijn stappen, bevindingen en resultaten deelt. Je krijgt dus precies te zien, hoe Jacko binnen enkele van een nieuwe site een succesvolle, winstgevende site weet te maken.

Ook ikzelf ben lid van de AMR, de affiliate cursus van Jacko Meijaard. Ik krijg persoonlijke, 1-op-1 coaching van Jacko en kan met al mijn vragen bij hem terecht. Het fijne aan deze samenwerking is dat Jacko vrijwel altijd binnen 3-4 uur op zijn e-mail reageert, ongeacht welk tijdstip je (overdag) mailt. Daarbij krijg je persoonlijk antwoord op je vragen, welke je direct in de praktijk kan toepassen.

Daarnaast upload Jacko iedere week een nieuwe podcast op Soundcloud en upload hij iedere week een nieuwe video op zijn YouTube kanaal.

Ten slotte is Jacko erg actief op het Internetsuccesgids.nl forum. Dit forum wordt (vooral door leden) gezien als een enorm waardevolle toevoeging aan de affiliate marketing cursus. Dit is, omdat je op het forum al je vragen kwijt kunt en ook hier in slechts enkele uren (soms binnen enkele minuten) een reactie krijgt op je vraag. Soms van Jacko, maar vaak ook van andere forumleden die al langer actief zijn met affiliate marketing.

Ik heb Jacko zelfs een aantal keer face-to-face (tijdens een offline meet-up) gesproken. Als je het mij vraagt is Jacko Meijaard te vertrouwen.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandstalig programma of cursus, waarbij de auteur (Jacko Meijaard) jou leert hoe je door middel van Affiliate Marketing geld kunt verdienen.

Affiliate Marketing is een online verdienmodel waarbij je passief inkomen kunt genereren. Door (online) producten van andere bedrijven succesvol te promoten, ontvang je voor iedere verkoop een commissie. Deze commissies zijn verschillend en afhankelijk van wat de auteur van het programma aan commissies voor een verkoop stelt.

Dus, hoe meer commissies je scoort, des te meer passief inkomen je genereert.

De affiliate marketing cursus van Jacko is opgebouwd in modules en hierdoor erg overzichtelijk. Dankzij deze cursus wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met een affiliate website en aan de hand van video’s laat Jacko exact zien welke stappen je moet doen. Tijdens deze video’s legt Jacko ook precies uit wat hij doet en waarom hij dit doet.

De videotraining van Jacko is gebaseerd op het gebruik van Marketheme, het WordPress thema dat Jacko aanraad om te gebruiken. Dit thema is eenvoudig in gebruik en speciaal gemaakt voor affiliate websites. Het is ook het thema dat Jacko en zijn goede vriend, Leon, hebben gebouwd.

De affiliate marketing cursus voor Marketheme is opgebouwd uit 7 modules; 1 intro module, 1 inspiratie & motivatie module en een module waarin Jacko ingaat op het onderwerp teksten uitbesteden.

Behalve de modules die gericht zijn op het gebruik van Marketheme, krijg je na aankoop van de affiliate marketing revolutie ook toegang tot modules waarin Jacko uitleg hoe je een affiliate website opzet, zonder het gebruik van Marketheme.

Verderop in dit artikel lees je meer over de verschillende modules. Eerst ga ik je meer vertellen over de publieke recensies van andere AMR gebruikers.

Wat vinden anderen van de Affiliate Marketing Revolutie?

Zoals ik in het begin aangaf en verwachtte, ben jij hier gekomen om meer te weten over de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Want, de affiliate marketing cursus van Jacko is tegenwoordig razend populair en de laatste maanden starten er steeds meer mensen met affiliate marketing.

Tijd, om te kijken wat andere AMR deelnemers van de cursus vinden. Je ziet hieronder enkele publieke, onafhankelijke en eerlijke recensies.

Zo heeft Jan per maand gemiddeld 100 sales en ziet hij zijn inkomsten iedere maand stijgen

Janniek, die na het volgen van de AMR fulltime internetondernemer is geworden

Of Jelle, die twee sites online heeft staan die hem iedere maand passief geld opleveren

En last but not least Piet Hein, die vertelt hoe hij online vastgoed heeft opgebouwd

Bekijk ook onderstaande video:

Wil jij ook zulke successen gaan behalen? Start dan vandaag nog met de affiliate marketing revolutie 4.0 >>

Wat is mijn ervaring met de AMR?

Ik moet je eerlijk toegeven, dat ik niet direct gestart ben met de AMR. Vanaf het moment dat ik begon met affiliate marketing, deed ik het eerst op eigen houtje. Ik kende de AMR van Jacko wel, maar wilde het geld besparen en het zelf uitzoeken.

Als er iets is wat ik daarvan geleerd heb, is het dat dit de slechtste beslissing is die ik heb kunnen maken. Weken, maandenlang van alles proberen en de stress die ik kreeg doordat niets leek te werken, waren de gevolgen van mijn keuze om het wiel opnieuw uit te vinden.

Uiteindelijk, na meer dan een halfjaar, besloot ik toe te geven dat ik het niet zelf kon. Op dat moment heb ik gekozen om de AMR aan te schaffen en de video’s van Jacko te gaan volgen. Toen ik slechts enkele weken bezig was, de persoonlijke coaching van Jacko kreeg en eindelijk passief inkomen begon te verdienen, realiseerde dat de aankoop van de AMR, de beste investering in mezelf is geweest.

De weken erna begon ik steeds meer websitebezoekers te krijgen, het aantal commissies groeide en daarbij dus ook mijn passieve inkomen.

Hiermee wil ik je waarschuwen niet dezelfde fout te maken als ik. Mocht jij ook op het punt staan om te starten met affiliate marketing, dan raad ik je aan een goede cursus te volgen.

Leer geld verdienen op internet dankzij de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard >>

Wat krijg je na aankoop van de Affiliate Marketing Revolutie?

Al eerder heb je kunnen lezen dat de AMR 7 modules, een module voor inspiratie & motivatie en een module over het onderwerp teksten schrijven voor een Marketheme website bevat. Én, dat Jacko ook video’s opgenomen heeft voor het opzetten en inrichten van een affiliate website, wanneer je geen Marketheme wilt gebruiken.

Hieronder vertel ik je meer over de verschillende modules.

Module 1: #Starten met affiliate marketing

In de eerste module legt Jacko je uit wat affiliate marketing is. Door middel van video’s loods hij je mee in zijn verhaal en voert hij de eerste basisopdrachten uit, die jij gelijktijdig mee kunt doen. De video’s zijn ieder moment te bekijken, dus je kunt de video’s in tussentijd op pauze zetten. Zo kun je stap voor stap, op eigen tempo meedoen, waarvan Jacko aangeeft dat je ze moet doen.

In de eerste video laat Jacko je ziet hoe je je bij affiliate netwerken kunt aanmelden, gaat hij dieper in op het onderwerp ‘welk product ga je promoten’, begeleid hij je tijdens het registreren van een domeinnaam, de kennismaking met Marketheme en het toevoegen van een website binnen Marketheme.

Module 2: #Website inrichten

In deze module leert Jacko dat je de website zo ‘rustig’ mogelijk moet laten. Dus geen drukke banners, pagina’s vol met (overbodige) afbeeldingen en video’s en overbodige pop-ups.

Jacko laat ook zien hoe je een logo toevoegt. Hij leert je wat het verschil is tussen pagina’s en berichten en hoe je pagina’s aanmaakt. Verder demonstreert Jacko hoe je blogberichten en de homepagina inricht en hoe je aantrekkelijke titels, kopjes en blogberichten maakt zodat bezoekers doorklikken op jouw website.

Module 3: #Hoog scoren in Google

In module 3 leert Jacko je hoe je aan de slag kunt gaan met het maken van je eerste blogbericht. Hiervoor behandelt hij een aantal belangrijke zaken voor blogberichten.

Ten eerste legt Jacko uit wat het belang van goede zoekwoorden (SEO) is en vervolgens demonstreert Jacko in de video hoe je goede zoekwoorden kunt achterhalen. Zodra je voldoende relevante zoektermen voor een blogbericht hebt, kun je beginnen met je eerste blogbericht.

Jacko legt uit hoe je het eerste (en de daarop volgende) blogberichten moet schrijven, hoe je er een verdienmodel aan kunt toevoegen, hoe je het artikel vormgeeft en hoe jee een uitgelichte afbeelding toevoegt (en wat het nut hiervan is).

Als een-na-laatste behandelt Jacko hoe je de berichttitel kunt aanpassen, wat hier zo belangrijk is en waarom dit juist zo’n belangrijk onderdeel voor een blogbericht is. Ten slotte vertelt Jacko je wat een SEO titel is, hoe je die moet maken en waar je op moet letten tijdens het maken van een SEO titel.

Module 4: #Website live zetten

Tot op heden zijn alle gedane taken nog niet openbaar zichtbaar. De website staat nog niet ‘live’, iets wat Jacko in module 4 gaat behandelen.

Het is een wat korte module, maar juist een heel belangrijke module. Hoe logisch het ook klinkt, het is superbelangrijk om je website goed online te zetten. In module 4 legt Jacko stap voor stap uit hoe je dit moet doen.

Module 5: #Meten is weten

Wederom niet een heel groot module, en heel eerlijk gezegd nog niet heel belangrijk om direct in te gaan verdiepen. Maar, het is wel aan te raden om deze te volgen.

In deze manier legt Jacko je namelijk uit hoe je met een online webtool kunt meten hoeveel bezoekers je website per dag heeft, uit welk land of woonplaats je bezoekers komen en nog veel meer. Jacko laat je dus ook stap voor stap zien hoe je deze webtool goed koppelt met je website.

Nogmaals, in de eerste paar weken (soms maanden) zul je vrijwel geen bezoekers hebben en heb je dus niet veel aan de webtool. Maar, het is een groot voordeel wanneer je dit van te voren doet, zodat je in later stadium enkel hoeft te focussen op teksten schrijven (of uitbesteden).

Module 6: #Puntjes op de i

In de een-na-laatste module legt Jacko je uit hoe je categorieën kunt toevoegen (en waarom dit handig is), hoe je breadcrumbs activeert en hoe je een CTA menu kunt toevoegen (en wat een breadcrumb & CTA menu is).

Module 7: #Afronding

In het laatste module legt Jacko je uit hoe je nieuwe berichten kunt toevoegen. Jacko legt je letterlijk uit hoe je op de beste manier je nieuwe, eigengemaakte blogberichten op je website moet toevoegen en waar je op moet letten, voordat je de blogberichten publiceert.

Website zonder Marketheme

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om geen Marketheme als website thema te gebruiken. Bijvoorbeeld als je het geld voor Marketheme wilt besparen of wanneer je bijvoorbeeld voldoende technische kennis hebt, om zelf een website op te zetten en in te richten.

Het nadeel hiervan is echter, dat je meer tijd kwijt bent aan het instellen en inrichten van je website (functioneel gezien), terwijl dit bij Marketheme al in het thema is verwerkt. Daartegenover staat weer dat je met het gebruik van Marketheme beperkt wordt in de aanpassingen op je website, omdat dit in de software van Marketheme is ‘dichtgetimmerd’.

Wat claimt Jacko Meijaard met de AMR?

Het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie is voor mij een van de beste keuzes die ik gemaakt heb, maar wat claimt Jacko dat jij kan bereiken met de AMR? Ik zocht het voor je uit en vond het volgende.

Jacko claimt dat je middels de Affiliate Marketing Revolutie leert om:

  • 100% vrij te worden dankzij het internet
  • Een passief inkomen op te bouwen
  • Je inkomen elke maand laat groeien
  • Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie.

Ikzelf heb intussen een passief inkomen weten op te bouwen en zie het elke maand groeien, maar zal ook eerlijk met jullie zijn. Op dit moment ben ik nog niet 100% dankzij het internet ondernemen, omdat ik (nog) niet voldoende verdien om van rond te komen.

Mede dankzij dit, maar ook vooral doordat ik eerst dacht dat ik zonder coach of mentor begon met affiliate marketing, hebben mijn vrienden en familie tot op heden nog wel hun twijfels bij affiliate marketing -hoewel ze weten dat ik er al wel geld mee verdien-.

Maar, ik kan intussen gelukkig wel beamen dat het dankzij de AMR mogelijk is om passief inkomen op te bouwen, iets wat mij niet gelukt was toen ik het op eigen houtje probeerde. Ook kan ik beamen dat je je inkomen elke maand ziet groeien. En hoe klein dat groeipercentage ook is.. het kan!

Voor wie is de AMR geschikt?

Als je het mij vraagt (en meerdere, andere deelnemers van de AMR zullen dit ook zeggen) is de Affiliate Marketing Revolutie voor iedereen geschikt.

Dit komt, doordat Jacko in de video’s stap voor stap zegt wat je moet doen én omdat hij in de video’s de acties uitvoert, waarvan hij zegt dat jij het moet doen. Simpeler gezegd doet Jacko precies wat jij moet doen en vertelt daarbij ook nog eens waarom je de actie moet doen, die hij doet.

De AMR is dus voor iedereen, (jong, oud, man, vrouw) geschikt. Zelfs wanneer je een digibeet bent! Mocht je alsnog moeite hebben om de stappen uit de video zelf uit te voeren (wat ik niet verwacht) kun je je probleem voorleggen op het grootste affiliate marketing forum van Nederland en België of Jacko een mail sturen en om hulp vragen.

Ik moet er wel bij zeggen, dat als je start met de Affiliate Marketing Revolutie moet weten dat het geen ‘snel geld verdienen methode’ is. Affiliate Marketing is een verdienmodel waar je veel geld mee kunt verdienen, maar je moet wel een langetermijnvisie hebben en bereid zijn om er jaren mee bezig te zijn.

Voorbeeld: Jacko is nu circa 10 jaar actief met Affiliate Marketing en verdiende de eerste 2-3 maand helemaal niets. Maar nu, na zo’n 10 jaar, verdient hij op sommige dagen meer dan de meeste Nederlanders in een maand verdienen (en in sommige gevallen zelfs in 2 maand).

Affiliate Marketing Revolutie kopen (Tijdelijke Korting!)

Mocht je na het lezen van dit artikel nog meer geïnteresseerd zijn in Affiliate Marketing, dan raad ik je aan om direct te starten met de Affiliate Marketing Revolutie. En dus niet zoals ik, eerst een aantal maanden zelf proberen, om er vervolgens achter te komen dat je tóch direct de AMR had moeten aanschaffen.

Mocht dat voor jou gelden, dan heb ik goed nieuws voor je! Want, via onderstaande knop krijg je toegang tot de volledige AMR voor slechts €47,-.

Als je €47,- voor een cursus dat je meer geld oplevert veel geld vindt, bedenk dan dat een gemiddeld weekend in de kroeg, de meeste Nike of Adidas schoen meer geld kosten.

Zie je het verschil? Een kleine investering van €47, kan er dus al voor zorgen dat jij financieel onafhankelijk kan worden, dankzij het internet en de investering in de AMR. Maar, de €47,- is vooral een investering in jezelf. De kennis die je dankzij de AMR opdoet, kan niemand je meer afpakken en is super waardevol.

Mocht je nog twijfelen of krap bij kas zitten, geen nood! Dankzij de 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie loop je geen enkel risico. Mocht de AMR je uiteindelijk niet bevallen, dan kun je binnen 30 dagen je geld zonder problemen terugvragen.

Je loopt dus geen risico op een miskoop.

JA! IK WIL DIRECT STARTEN!