Zomer Fit Programma E-book PDF Review (Geüpdatet in 2020)

Goede manieren om af te vallen

We worden er tegenwoordig mee overspoeld en internet, tv en zélfs radio wijd er hele programma’s aan: gezond eten en afvallen. Het lijkt de laatste jaren een constant groeiend onderwerp te worden, maar niets in minder waar. Wél valt het op, dat met de komst van internet, radio en tv bedrijven er een veel grotere doelgroep bereikt wordt.

Maar wat zijn dan goede manieren om af te vallen en is het mogelijk, om zoals je vaak hoort, snel buikvet te verliezen? Wat zijn de beste manieren om af te vallen, hoe kun je zo snel mogelijk buikvet verliezen en kun je eenvoudig afvallen door gezond eten? Of kun je afvallen door koolhydraatarm eten?

Het lijkt natuurlijk onwaarschijnlijk dat er één product is dat alle mensen, ongeacht leeftijd of geslacht, kan helpen om af te vallen. Maar, dat hoeft ook niet. De twee belangrijkste redenen waarom mensen afvallen, is doordat er voor iedere leeftijdscategorie of voor zowel mannen als vrouwen, verschillende afvalmethodes en dieetboeken te verkrijgen zijn.

De tweede belangrijke reden is dat het resultaat dat je boekt niet komt door het programma, dieet of cursus dat je volgt, maar door je eigen inzet en je doorzettingsvermogen.

Zo is het Zomer Fit Programma, het product wat ik in dit blog ga reviewen, een boek waar veel waarde uit te halen is, mits je het serieus volgt en je de recepten uit het boek volgt.

Graag vertel ik je meer over het Zomer Fit Programma, de methode dat door bgreat.nl is gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen met het bouwen van hun droomlichaam en om het verbranden van buikvet te stimuleren.

Inhoudsopgave

Auteurs van het Zomer Fit Programma

Het Zomer Fit Programma wordt aangeboden door de twee medewerkers van BGreat, Timo en Heiko.

Timo, de linker persoon op onderstaande foto is oprichter van BGreat en hij geeft dagelijks het beste advies omtrent voeding, sport en mindset. Timo is een gepassioneerd persoon over vooruitgang, het menselijk lichaam en gezonde voeding!

Heiko & Timo

Zij hebben door het opzetten van het Zomer Fit Programma al meer dan 10.000 Nederlanders geholpen met afvallen.

Naast het Zomer Fit Programma krijgt bgreat.nl, de website van Timo en Heiko maandelijks meer dan 100.000 bezoekers. Dit heeft er toe geleid dat bgreat.nl dé koolhydraatarme website van Nederland is geworden.

Timo en Heiko bieden op hun website tientallen artikelen aan waarin zij schrijven over gezonde gerechten, koolhydraatarme recepten en bieden diverse tips en tricks om het publiek te helpen met het ondersteunen van hun doelen.

Naast deze artikelen vindt je op bgreat.nl ook een groot aantal supplementen die jou ondersteuning kunnen bieden naast de tips en tricks. Maar ook dient het ervoor om jou een gezonder leven te laten leiden, af te vallen en energieker te worden.

De categorieën dat je op bgreat.nl kan vinden, zijn afvallen, fitness en supplementen.

Naast de website bgreat.nl zijn Timo en Heiko ook erg actief op Facebook en Instagram. Hiervoor gebruiken zij hun website wel als leidraad.

Zijn Timo en Heiko betrouwbaar?

Goed, je hebt nu kennis gemaakt met Timo en Heiko en hebt hun op de foto gezien. Maar wie zijn zij en nog belangrijker; Zijn Timo en Heiko, de auteurs van het Zomer Fit Programma betrouwbaar?

Ik ging op onderzoek uit om meer te weten te komen over de auteurs. Ik startte met Timothy Breemen (Timo). Ik controleerde social media platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar helaas zonder resultaat. Het lijkt er dus op dat de naam Timothy Breemen een pseudoniem is.

Dit verbaasde me, want op zijn website is Timo een erg open boek; Zo vertelt Timo dat hij al vanaf 16-jarige leeftijd een obsessie heeft voor voeding, sport en het menselijk lichaam. Timo studeerde voeding & diëtiek, las boeken als The Art and Science of Low Carbohydrate Living en is echt iemand die openstaat om nieuwe dingen te proberen.

 Verder is Timo bekend van Facebook, Instagram en Pinterest, waar hij actief is onder accounts van bgreat.nl. In korte tijd ben ik dus veel te weten over Timo, dus het is me een raadsel waarom Timo (waarschijnlijk) niet zijn eigen naam online zet.

Ik ging ook op zoek naar informatie over Heiko, de tweede auteur van het Zomer Fit Programma. Helaas liep deze zoektocht snel ten einde; Aangezien Timo de oprichter van bgreat.nl is en Heiko er later is bijgekomen, vindt ik zowel op social media platformen als op de website bgreat.nl niets over Heiko.

Ondanks dat Timo en Heiko waarschijnlijk pseudoniemen zijn, ben ik toch van mening dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit van het Zomer Fit Programma. Ik heb zelf ervaren dat de kwaliteit van het product én natuurlijk de recepten hun geld meer dan waard zijn.

Lees verder voor meer informatie over het Zomer Fit Programma.

Wat maakt het Zomer Fit Programma bijzonder?

Tegenwoordig staat het internet vol met receptenboeken, afslankprogramma’s of fitnessprogramma’s. Als je alles moet geloven, zal elk product het andere overtreffen en heeft elke dienst een bepaalde waarde waardoor het beter is dan dat van de concurrentie.

De waarheid is, dat de kwaliteit van een product pas waardevol wordt als je er serieus mee aan de slag wilt gaan. In het Zomer Fit Programma wordt nadrukkelijk de aandacht besteed op de gebruikers, die uiteindelijk zelf actie moeten ondernemen om een slank lichaam te creëren.

Er is helaas niet iets als een simpele afslankmethode en er is ook geen ‘beste’ methode om af te vallen. Een afslankmethode, een online coaching of een receptenboek wordt voor jou pas waardevol wanneer je zelf start en volhoudt om aan je doel te werken.

Timo en Heiko zijn zich hier maar al te goed van bewust. Ook weten zij dat je beloond moet worden als je aan je doelen wilt werken en dit weet vol te houden.

Zo geven ze diverse tips weg om te in praktijk te brengen en ontvang je na aankoop van het Zomer Fit Programma 3 gratis bonussen.

En alsof dat nog niet alles is, ontvang je zelfs voordat je het product gekocht hebt, hoge korting op de aankoop van het Zomer Fit Programma. Zo hopen zij zoveel mogelijk mensen te stimuleren om kilo’s kwijt te raken dankzij de simpele en heerlijke, zomerse maaltijden uit het boek.

Wacht niet langer en haal het Zomer Fit Programma nu met korting in huis!

Het Zomer Fit Programma

Het Zomer Fit Programma is een 21-dagen durend programma met voor iedere dag een ander dagmenu. Bij de dagmenu’s in het programma worden boodschappenlijstjes, zodat je van te voren weet wat je nodig hebt, snel boodschappen kunt doen en zo min mogelijk hoeft na te denken over de benodigde producten.

Daarnaast bevat het Zomer Fit Programma alles wat nodig is, om overtollig vet kwijt te raken. Zonder honger te lijden en dankzij simpel te bereiden recepten bereik jij snel en gemakkelijk een gezond en slank lichaam.

Het Zomer Fit Programma is geschikt voor jou, wanneer je je in een (of meerdere) van onderstaande punten herkent.

 • Je maakt je zorgen over je gezondheid en wilt dit veranderen
 • Je wit niet iedere keer dezelfde maaltijden
 • Wanneer je in de spiegel kijkt, ben je niet tevreden met jezelf
 • Je vindt het lastig om het ideale gewicht te bereiken en/of te behouden
 • Tijd en geld investeren in een betere leefstijl levert je niets op
 • Je vindt het lastig om iedere keer weer te bedenken wat je moet gaan eten
 • Je hebt moeite om ‘bijzondere’ ingrediënten te vinden, die bijvoorbeeld enkel in een biologische speciaalzaak of online verkocht worden (waar je niet op zit te wachten)

Als je je dus in een of meerdere van bovenstaande punten herkent, raad ik je het Zomer Fit Programma aan. Want, dit programma biedt oplossingen voor mensen die met bovenstaande problemen te kampen hebben. Lees hieronder over de verschillende dagmenu’s van het Zomer Fit Programma.

Dagmenu’s en recepten

Het Zomer Fit Programma bevat een groot aantal verschillende recepten en elke dag een ander recept dan de voorgaande dag

Alle recepten hebben een goed balans tussen koolhydraten, vezels en eiwitten. Hierdoor hoef jij je niet druk te maken om calorieën, maar hoef je enkel het programma te volgen.

Een knorrende maag of hunkering naar voedsel omdat je te weinig gegeten hebt, zal voor jou verleden tijd zijn. Dankzij de recepten in dit boek, waarbij goed is gelet op afwisseling tussen gezond eten en voldoende voeding, zul je niet snel last krijgen van een hongerig gevoel.

Je hoeft je dus niet druk te maken om de juiste voedingswaarde; dat is al voor je gedaan. Daarom zul je dus iedere dag een verzadigd gevoel ervaren!

Dagmenu: ontbijt

Voor iedere ochtend vindt je verschillende ontbijt recepten die je direct veel energie leveren. Ze zijn makkelijk om te maken, sommige recepten zelfs binnen 3 minuten. Hier enkele voorbeelden:

Ontbijt recepten

Dagmenu: lunch

Watertanden tijdens de lunch vanwege de lekkere, makkelijk te bereiden recepten én welke makkelijk zijn om onderweg mee te nemen. Bekijk er hier een aantal:

Lunch recepten

Dagmenu: diner

Zelfs de diner recepten voor in de avond, zijn eenvoudig te maken, zonder in te leveren op smaaksensatie. Met andere woorden, ideaal voor een zwoele zomeravond! Laat de diner recepten je smaken en bekijk hier alvast een voorproefje:

Diner recepten

Dagmenu: snacks

Het Zomer Fit Programma bevat zélfs gezonde snacks, om na een warme zomerdag, tijdens een zwoele zomeravond te nuttigen. Of, in de loop van de dag als tussendoortje, mocht je toch een lichtelijk hongergevoel krijgen. Bekijk hieronder een aantal gezonde snacks:

Snack recepten

Bonussen

Behalve bovengenoemde dagmenu’s en recepten voor ieder deel van de dag, ontvang je bij aankoop van het Zomer Fit Programma 3 waardevolle, gratis extraatjes.

De bonussen die je bij je aankoop krijgt, worden vrijwel direct, gratis opgestuurd, nadat je het Zomer Fit Programma hebt gekocht.

Bonus #1: 15 Afslank Salade Recepten e-book (PDF)

Het eerste bonus is een boek met handige salade recepten voor ieder moment van de dag.

 • Makkelijk te bereiden en binnen 7 minuten klaar
 • Eenvoudig en smaakvol
 • Voorkomt of stopt onnodige honger
Afslank salade recepten

Bonus #2: 9 overheerlijke Sapjes en Drankjes e-book (PDF)

Het tweede gratis bonus is een e-book van 9 overheerlijke sapjes en gezonde drankjes. Je wordt niet alleen wat je eet, maar ook wat je drinkt. Drink je ongezond, dan wordt je ongezond. Kies dus voor dit e-book met gezonde drankjes en lekkere sapjes.

 • Koolhydraatarm en zoet van smaak
 • Verrassend en lekkere smaak
 • Boost voor je weerstand
Gezonde sapjes en gezonde drankjes

Bonus #3: Afslank Kluis Geheimen e-book (PDF)

In dit boek worden Afslank Geheimen onthuld, die enkel bekend zijn bij Social Media Beauty’s. Het zijn goede manieren om af te vallen, al dan niet de beste manieren om af te vallen.

 • Laat vet rondom buik, benen en billen verdwijnen
 • Speciaal ontwikkeld om hardnekkig vet weg te werken
 • Duidelijke uitleg en direct in praktijk toe te passen
 • Veilig en verantwoord
Afslank kluis geheimen

Voordelen van het Zomer Fit Programma

Het KHA 30 Dagen Menu kent vele voordelen, waaronder onderstaande:

Makkelijk in gebruik
Volledige weekmenu’s, zomerse hoofdmaaltijden en verfrissende tussendoortjes.

Persoonlijk support
Je kunt ieder moment bij Timo terecht voor persoonlijke hulp.

Eenvoudige recepten
De recepten zijn eenvoudig te bereiden en binnen 15 minuten klaar.

Direct starten
Calorieën tellen is niet nodig, hier is rekening mee gehouden tijdens het samenstellen van gerechten.

Veilig Forum
Je krijgt toegang tot een ontmoetingsplaats met mensen die net als jij en ik fan zijn van koolhydraatarm eten.

Prijs/kwaliteit verhouding
Je ontvangt de lekkerste maaltijden voor een betaalbare prijs

Veel klanten zijn tevreden over het product, hebben als resultaat dat zij afgevallen zijn en zij maken blijvend gebruik van de vele menu’s.

Het Zomer Fit Programma wordt voornamelijk door zowel mannen en vrouwen gebruikt en wordt door beide geslachten gezien als een goed programma.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, loop je trouwens geen enkel risico. Wanneer het programma niet bevalt, kun je tot 30 dagen na aanschafdatum je geld zonder problemen terugvragen.

Het laatste grote voordeel zijn toch wel de gratis bonussen. Hieronder staan ze nogmaals op een rijtje:

 • 15 afslank salade recepten e-book (PDF); Ter waarde van €14,95
 • 9 overheerlijke sapjes en drankjes e-book (PDF); Ter waarde van €9,95
 • Afslank Kluis Geheimen e-book (PDF); Ter waarde van €24,95

Nadelen van het Zomer Fit Programma

Het nadeel van het Zomer Fit Programma en de daarbij behorende bonussen, zijn enkel als e-book te verkrijgen. Dit houdt in, dat je ze enkel in PDF-vorm ontvangt.

Je kunt de recepten dus enkel bekijken en volgen vanaf een mobiel apparaat. Denk hierbij aan smartphone, tablet of laptop/desktop.

Enerzijds vindt ik het praktisch dat je het als e-book op meerdere apparaten kunt bekijken, maar ik vindt het wel erg jammer dat je het énkel als e-book ontvangt. Ik mis toch het fysieke boek, wat me normaliter meer het gevoel geeft dat ik een kookboek ‘in huis’ heb.

Voor wie is het Zomer Fit Programma geschikt?

Het Zomer Fit Programma door iedereen te gebruiken is. Auteurs Timo en Heiko hebben het receptenboek geschreven om zoveel mensen, zowel jong als oud te helpen.

Hiervoor hebben zij tijdens het schrijven van het Zomer Fit Programma extra veel aandacht besteed aan de gezonde en makkelijke recepten. Ze zijn eenvoudig te bereiden, de meeste recepten kosten niet veel tijd en elk recept is met het stappenplan makkelijk te volgen.

Zelfs wanneer je geen held in de keuken bent, zijn de recepten uit Zomer Fit Programma door jou te bereiden.

Toch wil ik mensen die problemen hebben met gezondheid, waarschuwen voor het gebruik van het Zomer Fit Programma. Heb je bijvoorbeeld diabetes type 1, een nieraandoening, ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan raad ik je eerst met een dokter te overleggen voordat je met het koolhydraatarm dieet begint.

Wat vinden anderen van het Zomer Fit Programma?

Tijd, om je te laten zien wat andere gebruikers van het Zomer Fit Programma vinden.

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, heeft dit programma in totaal meer dan 10.000 leden binnen een gesloten forum, dat enkel toegankelijk is voor gebruikers van het programma.

Bekijk hieronder enkele reacties van gebruikers van het Zomer Fit Programma.

Zomer Fit Programma review

Wat krijg je na aankoop van het Zomer Fit Programma?

Nadat je de online bestelling van het Zomer Fit Programma gedaan hebt, gaat het allemaal erg snel. Want na je aankoop kun je onder andere het volgende verwachten:

 • Ontbijt recepten
 • Lunch recepten
 • Diner recepten
 • Gezonde snacks

Je wordt na aankoop niet aan je lot overgelaten en je ontvangt veel voordelen, in vergelijking met de korting en de lage aanschafprijs. Naast bovenstaande recepten ontvang je een aantal diverse e-books:

 • Het Zomer Fit Programma e-book (PDF)
 • 15 Afslank Salade Recepten e-book (PDF)
 • 9 Overheerlijke Sapjes en Drankjes e-book (PDF)
 • Afslank Kluis Geheimen e-book (PDF)

En natuurlijk loop je geen enkel risico. Dankzij de 100% niet goed geld terug garantie, kun je tot 30 dagen na je aankoopdatum je product retourneren. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn of merken dat het programma niet voor jou geschikt is, ontvang je zonder problemen je geld terug. Het enige wat je ervoor moet doen, is een e-mailtje sturen naar de auteurs van het Zomer Fit Programma.

Zomer Fit Programma kopen + Tijdelijke Korting

Ben jij na het lezen van dit artikel geprikkeld om het Zomer Fit Programma te gaan volgen? Dan heb ik een interessante mededeling voor jou!

Wanneer je namelijk besluit om het product nu te kopen, kun je gebruik maken van een kortingslink, welke je hieronder vindt

Het product is tijdelijk scherp geprijsd, waardoor jij het Zomer Fit Programma met alle voordelen kunt verkrijgen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Wil je zo snel mogelijk toegang tot de geheime kortingspagina van het Zomer Fit Programma? Klik dan hieronder!

Zomer Fit Programma van Zomer Fit Programma

Zomer Fit Programma nu TIJDELIJK met korting bestellen?

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

Naam *

Site

Δ