Fitcooking editie 2 (2019) Review (Geüpdatet in 2022)

Fitcooking editie 2
Ben jij hier gekomen om Fitcooking te leren kennen? Het is dé manier om jouw lifestyle te veranderen, ongeacht je doel.

Fitcooking biedt jou twee e-books om een gezondere lifestyle te creëren! Het eerste is het Fitcooking editie 1 (2018), het tweede is het Fitcooking editie 2 (2019).

Is Fitcooking editie 2 nieuw voor jou, maar heb je ook nog niet eerde van Fitcooking editie 1 gehoord? Lees dan dit artikel om meer te weten te komen over Fitcooking editie 1!

Of ben je al bekend met Fitcooking editie 1, en wil je daarom meer weten over Fitcooking editie 2? Lees dan dit artikel snel verder!

Om meer te weten te komen over Fitcooking editie 1, lees dan deze review verder. Hier vindt je meer informatie over de eerste Fitcooking editie!

Je vindt in het e-book smoothies, ontbijtrecepten, lunchgerechten en maaltijden voor het diner. Daarnaast bevat het boek diverse salades, soepen en snack recepten.

In dit blog kun je lezen over de auteur van het boek, lees je over alles wat het boek jou te bieden heeft, vindt je informatie over voedingswaarde, lees je over de vele voordelen die Fitcooking jou bied, zie je publieke reviews van mensen die het Fitcooking eerder gebruikt hebben én kun je de keuze maken om nu het Fitcooking stappenplan te gaan volgen!

Als jij nou meer wilt weten over het Fitcooking en gebruik wilt gaan maken van een dagelijks voedingsschema, raad ik je aan snel verder te lezen.

Over de auteur

Fitcooking editie 2 is geschreven door Veerle, blogger en eigenaar van Fitcooking.nl.

Veerle is enorm gepassioneerd voor voeding en krachttraining. Ze besteed heel wat wekelijkse uren in de keuken en natuurlijk de sportschool.

Lange tijd is Veerle een slanke vrouw geweest, doordat zij gezonde eetgewoontes had. Echter, naarmate haar leeftijd hoger werd, veranderde haar figuur, zoals zovele mensen die richting een leeftijd van 30 gaan.

Het prikkelde haar om haar mooie, slanke lichaam te behouden. Op dit moment is zij zich gaan verdiepen in voeding en krachttraining. Vragen over caloriebehoefte, de manier om af te vallen, strakker te worden en de beste manier om haar eetpatroon aan te passen, hielden haar bezig.

Hoe langer zij zich ging verdiepen in deze onderwerpen, des te meer zij leerde over lifestyle. Zo heeft zij zelf ook een heel andere lifestyle weten te creëren. Veerle heeft hierdoor haar eetpatroon onder controle gekregen en weet de juiste balans tussen voeding en beweging te houden.

Veerle wil ook graag lekker eten zonder dat zij teveel met voeding en gezondheid bezig te zijn. Daarnaast wil ze ook geen schuldgevoel hebben door het nemen van verkeerde voeding, of onvoldoende beweging.

Haar bereikte doelen hebben haar erg geïnspireerd, waardoor ze gestart is met Fitcooking en het heeft zij het Fitcooking editie 2 geschreven.

Wat is Fitcooking?

Fitcooking editie 2 is een e-book wat beschikt over een compleet voeding en fitness plan, waardoor jij een strak en gevormd lichaam kunt krijgen. Het volgen van het stappenplan betekent dat je niet hoeft mee te doen aan een ingewikkeld dieet, wat zwaar is om vol te houden waardoor je snel zult afhaken. Fitcooking 2 bevat 130 eiwitrijke recepten, voedingsschema’s op maat en een calorieën- en macrocalculator.

Fitcooking editie 2 is niet ‘slechts’ een receptenboek, maar het helpt jou om jouw fysieke doel te bereiken door jouw voedingspatroon aan te passen. Daarnaast heeft het een volledig en eenvoudig te volgen stappenplan dat door iedereen te volgen is.

In het begin wordt informatie gegeven over voeding, een goede basis om te beginnen met het volgen van het e-book. Zodra je kennis hebt over voeding, is het ook beter te begrijpen wat voedingswaarden in producten inhouden, en welke verschillende voedingswaarden er zijn.

Na de aankoop van Fitcooking krijg jij de volgende voordelen:

  • 130 eiwitrijke smaakvolle gerechten
  • Een compleet en makkelijk te volgen stappenplan
  • Voedingsschema’s op maat
  • Macrocalculator om je calorieën- en macronutriënten te berekenen
  • Praktische informatie over voeding en krachttraining
  • Een overzichtelijk boodschappenlijstje
  • Foodprep, pre en -post workout, smoothie, ontbijt, lunch, diner en snack recepten
  • Alle voedingswaarden (calorieën en macronutrienten) per persoon

Wil jij vetpercentage verminderen, gespierder worden of gezond en afwisselend eten. Dat kan allemaal wanneer jij het Fitcooking stappenplan zal volgen!

Klik hier om het Fitcooking editie 2 stappenplan te volgen!

Voedingswaarde

Voedingswaarde, we hebben er allemaal wel een van gehoord, toch? Maar wat houdt voedingswaarde nou eigenlijk in? Dat ga ik jou nu vertellen!

Eten en drinken bevatten diverse voedingsstoffen, waar wij onze energie uit kunnen halen. Alle voedingsstoffen in een bepaald product, wordt voedingswaarde genoemd. Anders gezegd, door voedingswaarde kunnen wij erachter komen welke stoffen de producten bevatten die wij dagelijks eten of drinken.

Er zijn twee verschillende categorieën voedingsstoffen voor producten. Dit wordt ook wel nutriënten genoemd. Deze twee verschillende groepen zijn macronutriënten en micronutriënten.

Macronutriënten

Macronutriënten zijn, zoals de naam al enigszins verklapt, grote voedingsstoffen. Uit deze macronutriënten halen wij veel energie. Een veelgebruikte term hiervoor is calorieën, wellicht klinkt dit je ook bekend in je oren? Calorieën zijn erg klein, daardoor wordt er vaak gesproken over kilocalorieën. 1000 calorieën is 1 kilocalorie (kcal).

Bij macronutriënten kun je denken aan eiwitten, vetten, koolhydraten en vocht. Dit zijn een aantal macronutriënten dat is veel producten zit, en ieder lichaam gebruikt.

Micronutriënten

Micronutriënten zijn, in tegenstelling tot macronutriënten, kleine voedingsstoffen. Deze stoffen leveren geen energie, oftewel calorieën, maar zijn wel belangrijk voor ieder lichaam. Voorbeelden van micronutriënten zijn vitamines en mineralen.

Macronutriënten, dus de hoeveelheid energie in een voedingsmiddel hangt af van het aantal koolhydraten, eiwitten en vetten. De Micronutriënten, dus de vitamines en mineralen, helpen om de energie uit een voedingsmiddel te halen.

Fitcooking voordelen

Waarom zou je kiezen voor Fitcooking? Welke voordelen biedt het ten opzichte van een ander voedings- en fitnessplan? Hieronder vindt je 6 grote voordelen van Fitcooking.

Wil jij een kleine indruk krijgen hoe het Fitcooking e-book eruit ziet? Via onderstaande afbeeldingen kun jij zien hoe het e-book ingedeeld is.

Een ander groot voordeel van het Fitcooking programma is dat je dit ontvangt als e-book, waardoor je dus op elk digitaal apparaat het stappenplan en de gerechten kunt bekijken!

Fitcooking editie 2 aankooplink + 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Wil jij ook gebruik maken van Fitcooking editie 2, en gebruik maken van alle voordelen die het boek?

Of is je enige twijfel nog of het e-book wel geschikt is voor jou? Dan kun je die twijfel nu achter je laten, want als jij binnen 14 dagen na je aankoop realiseert dat dit niet is wat je verwacht had, kun je contact opnemen met Veerle van fitcooking.nl, om aan te geven dat je toch niet tevreden bent met Fitcooking editie 2.

Twijfel dus niet langer, maar start nu!

JA! STUUR MIJ NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!