110 Koolhydraatarme Toetjes e-book PDF Review 2022 (Vernieuwd!)

Als je deze pagina bezoekt, is de kans groot dat je geïnteresseerd bent in koolhydraatarme toetjes. Dat komt goed uit, want in dit artikel vertel ik alles wat je moet weten over het 110 koolhydraatarme toetjes e-book, de auteur van het e-book en eveneens oprichter van de steeds populairder wordende fitness- en lifestyle website, bgreat.nl.

Ik raad je aan om dit artikel volledig te lezen, wanneer je merkt dat het afvallen tijdens het volgen van een koolhydraatarm dieet stagneert. Nog te vaak horen wij van joinhealthy.nl dat mensen dankzij koolhydraat eten willen afvallen, maar dat dit niet lukt. Vaak vanwege zware diëten, onvoldoende motivatie of simpelweg de verkeerde methodes om af te vallen met koolhydraatarm eten.

Is het dan echt zo moeilijk? En houdt een koolhydraatarm dieet in dat je alle ‘lekkere’ maaltijden moet laten staan en vervangen door andere maaltijden?

Ja en nee.

Enerzijds moet jullie de voor jullie ‘gewende’ maaltijden laten staan, maar dat betekent niet dat je geen soortgelijk recept mag eten. Zo mag je tijdens een koolhydraatarm dieet zonder problemen toetjes blijven eten, zolang de koolhydraatrijke recepten worden vervangen door koolhydraatarme recepten.

Lees in dit artikel waarom jij voor het e-book met 110 koolhydraatarme toetjes moet kiezen. Ontdek welke voordelen het heeft, waarom het een goede keuze is en verdiep je in de auteur van het boek.

Wat is het 110 koolhydraatarme toetjes e-book?

Het e-book 110 koolhydraatarme toetjes is een verzameling van recepten. Koolhydraatarme toetjes zoals verschillende zoete lekkernijen. Voor iedere dag en ieder moment van de dag.

Enkele voorbeelden zijn koolhydraatarme taarten, koolhydraatarme koekjes, koolhydraatarme chocolade, koolhydraatarme cupcakes en nog veel meer!

Dankzij de koolhydraatarme recepten voor toetjes in dit e-book vindt je voor ieder moment van de dag een geschikte toetje.

Herken jij je in onderstaande punten? Dan is het 110 koolhydraatarme toetjes e-book voor jou geschikt.

 • Je gebruikt met regelmaat recepten, maar hierdoor val je niet of nauwelijks af
 • Je hebt moeite om nee te zeggen tegen zoetigheid
 • Uren in de keuken staan is niet waar jij van houdt
 • Zoetstoffen is voor jou geen nieuw woord, maar je weet er verder weinig of niets over
 • Je wilt wel koolhydraatarm eten, maar ook af en toe lekker blijven snoepen

Het 110 koolhydraatarme toetjes e-book is een online boek, geschreven door de oprichter en eigenaar van de populaire website bgreat.nl. Timo Breemen, zoals de naam (of, eigenlijk het pseudoniem) van de auteur van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book luidt, heeft al veel verschillende boeken over voeding en lifestyle geschreven.

Een hiervan is het 110 koolhydraatarme toetjes e-book. Maar, Timo is ook erg bekend van e-books als het koolhydraatarm 30 dagen menu en het zomer fit programma.

Wie is Timo Breemen?

Je hebt net al kunnen lezen dat Timo Breemen de eigenaar en oprichter van bgreat.nl is. Met zijn succesvolle en populaire website weet Timo jaarlijks duizenden mensen te helpen om hun leven een stukje leuker te maken. Dit doet hij onder andere door zoveel mogelijk mensen te helpen met sporten en leert hij anderen hoe ze op een goede manier gezonder kunnen gaan eten.

Doordat zijn website zo goed liep, steeds populairder werd en hij op een bepaald moment niet iedereen vanwege tijdgebrek kon helpen, is Timo het anders gaan aanpakken. Hij startte met het schrijven van een van zijn eerste receptenboeken, het koolhydraatarm 30 dagen menu.

In dit boek deelt Timo zijn kennis en recepten om in 30 dagen koolhydraatarm te gaan eten. Ondanks dat het e-book geschreven met het oog op de vrouwelijke doelgroep, vallen de recepten ook bij mannen goed in de smaak, zoals uit de resultaten blijkt.

De interesse voor voeding en fitness van Timo begon al erg vroeg. Timo raakte op een leeftijd waarop andere jongeren vaak minder gezond eten, juist gefascineerd door gezond eten, voeding en het belang van beweging (sport) voor het menselijk lichaam.

Het bijzondere in de hele situatie is, is dat hij er jaren later zijn baan van heeft gemaakt en bovenal een succesvol, goedlopend en populair bedrijf van heeft weten te maken.

Doordat de vraag naar meer koolhydraatarme recepten van deelnemers van het koolhydraatarm 30 dagen menu groeide, besloot Timo een nieuw receptenboek te schrijven: het 110 koolhydraatarme toetjes e-book.

Timo begreep dat de deelnemers van het koolhydraatarm 30 dagen menu zo positief waren, dat hij deze kans niet kon laten schieten. Hij schreef een e-book vol met 110 gezonde toetjes, voor ieder moment van de dag. Zo kon hij nog meer mensen blij maken en blijft ook hijzelf zich ontwikkelen.

Behalve het koolhydraatarm 30 dagen menu en het 110 koolhydraatarme toetjes e-book, heeft Timo meer e-books met koolhydraatarme recepten geschreven.

Is Timo Breemen betrouwbaar?

Ik heb ongeveer een halfuur lopen zoeken naar meer informatie over Timo Breemen, maar helaas zonder resultaat. Het lijkt erop dat Timo een pseudoniem gebruikt op zijn website.

Het verbaast me wel, gezien dat Timo een Facebook community https://www.facebook.com/bgreatblog/ van ruim 2500 volgers heeft weten op de bouwen.

Ook op Instagram heeft Timo een interactieve doelgroep, plaatst hij regelmatig nieuwe recepten en handige tips. In totaal heeft Timo op Instagram meer dan 12000 volgers.

Waarschijnlijk is Timo Breemen dus een pseudoniem van bgreat.nl, maar waarom hij deze keuze gemaakt heeft, is me niet duidelijk.

Ook de recensies van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book zijn positief, bekijk ze hier! >>

Wat krijg je na aankoop van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book?

Het 110 koolhydraatarme toetjes e-book bevat 110 waardevolle, koolhydraatarme recepten om af te vallen zonder te diëten. Want, zoals Timo aangeeft (lees je later meer over), is geen dieet.

De recepten in het e-book zijn samengesteld dankzij een volledig nieuwe aanpak, zijn handig in gebruik en eenvoudig te bereiden én de prijs/kwaliteit verhouding is ook nog eens optimaal.

Timo heeft de gezonde toetjes samengesteld door op een bewuste wijze het balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten te brengen. Hierdoor wordt het voor de deelnemers van het e-book gemakkelijker om gezonder te leven en op een makkelijke manier af te vallen.

Na aankoop van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book krijg je 3 gratis bonussen, welke je na je aankoop letterlijk direct ontvangt. Het gaat om 3 digitale e-books (PDF), welke je na betaling direct in je mailbox ontvangt.

Bonus #1: Turbo Koolhydraatarm Weekmenu’s (PDF)

De turbo koolhydraatarm weekmenu’s ondersteunen je om in twee weken jouw gewenste, realistische streefgewicht te bereiken. Timo beschrijft dit e-book als zijn trots, vanwege de extra boost die je krijgt voor je vetverbranding.

Enkele kenmerken van de turbo koolhydraatarm weekmenu’s:

 • Je ontdekt koolhydraatarm eten en valt in korte tijd veel kilo’s af (dankzij het turbo-effect)
 • Het geeft een enorme boost aan je vetverbranding
 • De recepten in het e-book zijn eenvoudig en makkelijk om 2 weken lang vol te houden

Bonus #2: Werk Koolhydraatarm weekmenu (PDF)

Dankzij het werk koolhydraatarm weekmenu vindt je de lekkerste en natuurlijk meest koolhydraatarme recepten om mee te nemen naar je werk.

De naam verraadde het waarschijnlijk al, maar deze recepten zijn dus makkelijk te gebruiken op je werk, zelfs wanneer je geen magnetron hebt.

Enkele kenmerken van het werk koolhydraatarm weekmenu e-book zijn:

 • Gezond kunnen blijven eten, zelfs op je werk
 • Erg eenvoudig en net zo lekker als andere recepten
 • Dankzij de makkelijke recepten ga je met meer plezier en energie naar je werk

Bonus #3: Zomer Koolhydraatarm Weekmenu (PDF)

Het laatste bonus is een e-book met lekkere, koolhydraatarme zomerse menu’s. Het eten van deze zomerse recepten brengen een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zo helpt het eten van de zomerse gerechten je bij het verbranden van vet rondom je heupen, billen en benen.

Enkele voorbeelden van het zomer koolhydraatarm programma:

 • Eenvoudig te bereiden maar super lekker
 • Bevat recepten die je in de zomer absoluut niet mag missen
 • Én het bevat een Geheime Bonus die je niet wilt missen

Wat krijg je volgens Timo?

Timo geeft zelf volledig achter de recepten in het 110 koolhydraatarme toetjes e-book te staan. Dat kan eigenlijk ook niet anders, want alle recepten die Timo uitbrengt, gebruikt hij zelf ook.

Zo schrijft Timo op zijn website dat de toetjes uit het e-book niet tekort komt.

Hij geeft zelfs aan dat hij iedere avond iets lekkers uit zijn receptenboek eet, zónder aan te komen! En niet alleen hij, want vele andere gebruikers beamen dit. Timo krijg veel reacties binnen van fans, die hem bedanken en zeggen niet meer zonder het toetjesboek te kunnen.

Met andere woorden; voor een goede prijs/kwaliteit verhouding krijg jij veel lekkere koolhydraatarme toetjes recepten, waar zowel Timo als veel fans niet van aankomen. Óók niet wanneer zij er iedere avond van snoepen.

Voor wie is het 110 koolhydraatarme toetjes e-book geschikt?

De unieke eigenschap van de recepten in het 110 koolhydraatarme toetjes e-book voor iedereen werken. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, gebruiken Timo als zijn fans dagelijks lekkere recepten uit het toetjesboek, zonder maar een gram aan te komen.

Dus, de recepten in het toetjesboek zijn voor zowel mannen als vrouwen van iedere leeftijd geschikt. De recepten in het toetjesboek zijn allemaal koolhydraatarm en geschikt voor elk moment van de dag. Mocht je na je aankoop merken dat het toetjesboek niet is wat je er van verwacht had, dan loop je geen enkel risico.

Als je Timo binnen 30 dagen na aankoopdatum een mailtje stuurt, krijg je 100% je geld terug. Maar, dan moet het wel binnen de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie vallen.

Voordelen van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book

Het 110 koolhydraatarme toetjesboek bevat een aantal noemenswaardige voordelen, zoals:

 • Een volledig nieuwe aanpak; volledig uitgeschreven recepten en geen tot weinig toegevoegde suikers
 • Eenvoudige recepten; de recepten zijn door iedereen eenvoudig te bereiden en voor elke portie zijn de voedingswaarde berekend
 • Handig in gebruik; Calorieën tellen is niet meer nodig, dit is al voor je gedaan
 • Prijs/kwaliteit verhouding; De beste maaltijden verkrijgbaar voor een betaalbare prijs

Bijna iedere klant is tevreden met de recepten uit het koolhydraatarme toetjesboek, blijkt uit de mail die Timo bijna dagelijks krijgt.

En ondanks het Timo het product heeft geschreven heeft met oog op de vrouwelijke doelgroep, vallen de recepten ook bij mannen erg in de smaak.

Daarbij komt dat je geen enkel risico zult lopen met de aankoop van het product, want wanneer het product jou niet bevalt kun je tot wel 30 dagen na aankoop je geld terug krijgen, door de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Je ontvangt ook nog eens drie gratis bonussen na de aankoop van het product. De bonussen die je zult ontvangen, zijn:

 • Turbo Koolhydraatarm Weekmenu’s (e-book)
 • Werk Koolhydraatarm Weekmenu (e-book)
 • Koolhydraatarme Zomerse Menu’s (e-book)

Nadelen van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book

Tijdens mijn review kwam ik een (voor mij) nadeel tegen. Want, wanneer je het product gekocht hebt, ontvang je het helaas enkel als e-book.

Je kunt de recepten dus enkel bekijken en volgen vanaf een mobiel apparaat. Denk hierbij aan smartphone, tablet of laptop/desktop.

Enerzijds vindt ik het praktisch dat je het als e-book op meerdere apparaten kunt bekijken, maar ik vindt het wel erg jammer dat je het énkel als e-book ontvangt. Ik mis toch het fysieke boek, wat me normaliter meer het gevoel geeft dat ik een kookboek ‘in huis’ heb.

Wat vinden anderen van het 110 koolhydraatarme toetjesboek?

Ik zal jou, na het lezen van dit artikel tot zover, laten zien wat andere mensen vinden van 110 koolhydraatarme toetjes e-book vinden

Want, zoals je eerder hebt kunnen lezen heeft die programma al meer dan 10.000 mensen geholpen met afvallen en heeft de website bgreat.nl, waar dit menu aangeboden wordt, iedere maand meer dan 100.000 bezoekers.

Indrukwekkende aantallen, is het niet?

Zoals je ziet, zijn de gebruikers van het 110 koolhydraatarme toetjes e-book erg tevreden over de recepten. Dit komt vooral door de inspirerende, gezonde en natuurlijk koolhydraatarme recepten. Maar, ook doordat de deelnemers bijna geen suikers meer gebruiken en zich niet druk hoeven te maken om voedingswaarde -dat is al door Timo gedaan-.

110 Koolhydraatarme Toetjes e-book kopen + link (Hoge Korting!)

Ben jij na het lezen van dit artikel geprikkeld om te starten met de recepten uit het 110 koolhydraatarme toetjes e-book? Dan heb ik een interessante mededeling voor jou!

Wanneer jij nu besluit om de recepten uit het e-book te gaan ontdekken, kun je tijdelijk gebruik maken van hoge korting.

De prijs van het e-book is fors afgeprijsd waardoor je het e-book nu slechts voor een ‘prikkie’ kan ontvangen.

Benieuwd naar de recepten uit het toetjesboek? Ontdek hieronder meer!

JA! IK WIL ALLE RECEPTEN ONTDEKKEN!