Wie is William van der Klaauw? (Auteur van 7 Stappen Methode)

Als je dit leest is de kans groot dat je meer wilt weten over William van der Klaauw, de oprichter en auteur van de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode.

Dat komt dan goed uit! In dit artikel vertel ik je wie William van der Klaauw is, of hij betrouwbaar is, waar we hem van kunnen kennen én lees je over zijn methode tegen slapeloosheid: de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode.

Wie is William van der Klaauw?

William van der Klaauw is oprichter van slaapwijzer.net en auteur van de Perfect Slapen in 7 Stappen methode. Maar, voordat William van der Klaauw eigenaar van slaapwijzer.net was en de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode had uitgebracht, was hij waarschijnlijk al lang bezig met slaap en nachtrust.

Ik zeg hierboven waarschijnlijk, omdat het niet te controleren is. Dit komt, doordat de naam ‘William van der Klaauw’ een pseudoniem is. Althans, daar lijkt het op, omdat er op internet niets meer te vinden is over ene William van der Klaauw.

Op zich geen probleem, want je ziet vaker gebeuren dat online ondernemers een pseudoniem gebruiken, om hun eigen identiteit volledig privé willen houden. Ik vermoed dus dat dit ook voor de eigenaar van de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode geldt, dus laten we daar in het verdere van dit artikel, vanuit gaan.

Doordat William een pseudoniem gebruikt, is het moeilijk om werkelijk te controleren of te achterhalen welke opleiding William heeft gevolgd, of dat hij überhaupt een studie heeft gevolgd die aansluit bij slaapwijzer.net of bij zijn methode tegen slapeloosheid.

Wat wel blijkt, is dat William verstand heeft van nachtrust en slaap. Dit blijkt doordat hij met enige regelmaat nieuwe, relevante informatie op zijn website plaatst en vooral doordat de reviews op de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode, vrijwel allemaal positief en erg lovend zijn.

Behalve met zijn methode, deelt William ook op zijn website handige tips en slimme manieren om slapeloosheid tegen te gaan. Het zullen niet exact dezelfde stappen als in zijn boek beschreven staan, zijn. Maar wel, tips die je écht verder kunnen helpen, mits je er serieus iets mee gaat doen.

Wat is Slaapwijzer.net?

Slaapwijzer.net is de website van William van der Klaauw waar hij zich richt op een doelgroep van alle leeftijden, die leiden aan slapeloosheid en veel slapeloze nachten hebben.

Op zijn website deelt hij regelmatig blogs, bied hij verschillende testen aan waar jij onder andere kunt controleren hoeveel jij weet over slapeloosheid, nachtrust en het belang van voldoende slapen.

Behalve de Perfect Slapen in 7 Stappen methode deelt William van der Klaauw ook een gratis e-book: het ‘Kalmeer je Gedachten in Slaap: 10 Beproefde Technieken PDF’.

Met de 7 Stappen Methode richt William zich op iedereen die door hun slaapproblemen ‘worden geleefd’. Met andere woorden is de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode dé manier waarop William zoveel mogelijk mensen wil helpen aan een goede nachtrust, meer energie en uiteraard ook een leuker leven.

Via zijn website verkoopt William diverse producten om je slaapproces te verbeteren. Hierbij kun je denken aan materialen zoals oordopjes die geluid tegenhouden, boeken met onderwerpen om meer rust in je hoofd te krijgen, maar ook verschillende slaap supplementen.

Toch draait zijn website grotendeels om zijn blogs en de 7 Stappen Methode. Deze onderdelen zijn de basis van zijn website en hetgeen waarmee William begonnen is. Naarmate de website groter werd, kwam daar de producten in de webwinkel, de tests en het gratis e-book bij. Ik vertel je graag meer over de Perfect Slapen in 7 Stappen Methode, het e-book waardoor William erg bekend is geworden. Lees hieronder meer over de methode!

Perfect Slapen in 7 Stappen Methode: Wat is het & mijn review

De Perfect Slapen in 7 Stappen Methode is, zoals William zegt, de methode dat jou gaat helpen om de echte oorzaken van je slaapproblemen op te lossen. Anders dan wonderzalfjes en -middeltjes en tijdelijke oplossingen. William is ervan overtuigd dat slapeloosheid bij de bron aanpakken, de énige manier is om van je slaapproblemen af te komen.

Dankzij de 7 Stappen Methode heeft William al duizenden deelnemers geholpen om van hun slaapproblemen af te komen. Na het toepassen van de methode val je sneller in slaap, zul je uitgerust wakker, gedurende de nacht doorslapen, meer energie krijgen, beter presteren en bovenal, dankzij dit alles: Je zult meer van het leven gaan genieten!

Toen ik zijn methode laatst tegenkwam en de positieve reacties las, kon ik het niet laten om het product te testen. Ik bestelde het (met korting), ontving het heel snel (via e-mail, te downloaden als PDF) en begon het product te testen.

Al terwijl ik het product begon te testen, startte ik met het schrijven van een review. De eerste indruk is voor mij altijd erg belangrijk, dus ik koos ervoor om mijn bevindingen direct te noteren.

Het is niet dat ik ernstige slaapproblemen heb, maar besloot ook om zijn methode toe te passen. En hoewel ik geen last heb van slapeloosheid, merkte ik alsnog dat ik meer uitgerust wakker werd en gedurende de dag, meer energie had.

Ten slotte, toen ik mijn review had afgerond, besloot ik het direct online te zetten. Mocht je dus geïnteresseerd zijn in mijn Perfect Slapen in 7 Stappen Methode review, dan kun je het hier lezen >>

Wil je de 7 Stappen Methode direct bestellen? Dat kan, via de knop hieronder!

JA! IK WIL DE 7 STAPPEN METHODE DIRECT BESTELLEN!