Koken zonder E-nummers Review (Voordelen + Kortingscode)

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

koken-zonder-e-nummersKoken zonder E-nummers, is dat echt mogelijk? Wil jij een leven waarin je niet meer continu met pakjes kookt? Dan ben je op de juiste plek! Op deze pagina kun je namelijk lezen over de review van de cursus Koken zonder E-nummers van Eva van Zeeland.

Wil jij graag de cursus volgen, maar twijfel je nog of het volgen van de cursus daadwerkelijk de juiste keuze is om te maken? Is dit de reden dat je gezocht hebt naar reviews over de cursus en op deze website bent gekomen?

Wees dan bereid op het lezen van deze review. Ik ga namelijk dieper in op;

 1. Wat deze cursus jou te bieden heeft
 2. Waarom koken zonder E-nummers beter is (Voordelen)
 3. Wat de invloed van koken zonder pakjes op jouw gezondheid heeft
 4. Mijn eigen ervaringen en die van anderen met Koken zonder E-nummers gemaakt door Eva van Zeeland

Inhoudsopgave

Wie is Eva van Zeeland, auteur van Koken Zonder E-nummers

Eva van Zeeland

Eva van Zeeland is een creatieve vrouwelijke onderneemster, oprichter en eigenaar van het bedrijf Miss Natural Lifestyle. Met haar bedrijf richt zij zich op haar publiek om hen te inspireren en te laten nadenken over hun natuurlijke levensstijl om hen stap voor stap veranderingen laten maken. Dit om haar doelgroep op weg te helpen naar de optimale gezondheid.

De mening van Eva wat betreft diëten verschilt erg wat je van haar gewend zou zijn. Eva is juist van mening dat je wat minder op je eten hoeft te letten zolang het niet vol zit met gemodificeerde ’troep’. Haar visie komt dan ook duidelijk naar voren in haar Koken Zonder E-nummers boek en cursus.

Zij leert mensen om te ‘luisteren’ naar hun lichaam. Haar opleiding Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde heeft haar geïnspireerd om tot een innerlijke bewustwording te komen en het heeft haar doen beseffen dat je ook fit kan worden zonder allerlei verschillende dieettips. Gezond eten is de sleutel naar optimale gezondheid. Snel afvallen niet.

De persoonlijke missie van Eva is om mensen te inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, lichamelijk en geestelijk. Door haar bedrijf, Miss Natural wil zij zoveel mogelijk mensen aansporen tot een blijvende verandering in hun lifestyle.

Naast haar eigen bedrijf, heeft Eva vaak contact met grote leveranciers van voedingsmiddelen. Dit doet zij, om deze voedingsbedrijven bewust te maken van het overtollige gebruik van suikers en zoetstoffen als toevoeging in producten. Door dit te bespreken met managers van grote bedrijven, wil zij bij deze mensen bewustwording creëren van het gebruik van overbodige toevoegingen in producten.

Tijdens haar gesprekken spoort zij aan tot blijvende verandering in het voedingspatroon en laat hen zien dat natuurlijk leven en biologisch eten belangrijk, maar ook leuk is!

Haar bekendste cursus, waardoor zij medemensen weet te inspireren, is Koken zonder E-nummers. En laat ik daar toevallig een review over hebben geschreven!

De inhoud van het Koken zonder E-nummers E-book (PDF) 

Mogelijk heb je de inhoudsopgave van Koken zonder E-nummers al ergens voorbij zien komen. Een inhoudelijke uitleg niet. Want wat is precies de inhoud van Koken zonder E-nummers? Wat kan je leren en wat voor recepten ga je tegenkomen? Hieronder heb ik uitgebouwd wat jij precies van de inhoud kan verwachten. Van recepten tot de mindset die bij Koken zonder Pakjes hoort!

Inleiding

In dit hoofdstuk kun je veel informatie vinden over de cursus Koken zonder E-nummers. Veel belangrijke onderwerpen zullen behandeld worden zodat jij veel te weten zal komen over de cursus. Ook neemt de auteur je mee langs haar beweegredenen om dit onderwerp bespreekbaar te maken. E-nummers zijn namelijk schadelijk, terwijl nog een groot deel van de Nederlanders hier op dagelijkse basis gebruik van maakt.

Inhoud van Koken zonder E-nummers

De Koken Zonder Pakjes cursus bestaat uit maar liefst 12 delen en is te gebruiken door iedereen die bewuster wil leven en graag puur en gezond wil koken. Voor iedereen die geld wil besparen door slim boodschappen te doen, zonder pakjes en zakjes wil koken en vooral gezonder en lekkerder wil koken.

Tijdens het volgen van deze cursus merk je dat je meer hebt gekocht dan slechts een online cursus (+pdf) die je kunt volgen en vervolgens klaar bent. Integendeel, deze cursus biedt vele voordelen.

Hieronder zijn de vele voordelen opgesomd die jij krijgt als je kiest om de online cursus te gaan volgen:

 • Binnen 30 dagen leer je alles over schadelijke en niet-schadelijke E-nummers, de verschillende benamingen, waar je ze in kunt vinden en hoe je ze kunt vermijden.
 • Je ontvangt een handige lijst met schadelijke en niet-schadelijke E-nummers.
 • Elke paar dagen ontvang je een e-mail met een link naar het nieuwe cursusdeel met motiverende tips en adviezen.
 • Bij elk cursusdeel ontvang je informatie, recepten en praktische tips.
 • In de speciale besloten Facebook groep en het Forum van Miss Natural kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen en bovendien elkaar motiveren en vragen stellen!
 • Na 30 dagen zul je eenvoudig boodschappen kunnen doen en kunnen koken voor een E-nummervrij leven waarin je je fitter en energieker zult voelen!
 • Je krijgt toegang tot de speciale cursus omgeving van de cursus “Koken zonder E-nummers”!
inhoud-van-e-nummers-cursus

Eva laat in haar cursus heel goed zien dat het niet moeilijk is om te koken zonder E-nummers. Het probleem dat wij dit moeilijk vinden ligt bij de huidige reclamering. Wij worden beïnvloed door de het zien van reclamestunts en producten. Vaak wordt ons uitdrukkelijk wijsgemaakt dat producten geen E-nummers bevatten.

Toch ligt het helaas vaak anders. Doordat wij dit gaan geloven, gaan wij hierop vertrouwen. Vervolgens maken wij al lange tijd gebruik van deze kant-en-klare producten, dat het uiteindelijk minder makkelijk wordt gevonden om zelf recepten te maken, zonder kant-en-klare producten uit de supermarkt.

Het is dus niet moeilijk. Het enige wat jij moet doen, is terug gaan naar de basis. Enkel stoppen met het koken uit pakjes, zakjes en doosjes. Bovendien nog goed voor het milieu ook, toch? Je moet dus alleen weer starten met zelf soep, pastasaus en wereldgerechten maken. Je zult zien dat dit nog lekkerder smaakt ook!

Voordelen van Koken zonder E-nummers

Deze cursus biedt jou vijf grote voordelen en tal van andere redenen om zonder pakjes te koken. De belangrijkste van deze cursus zijn;

 1. Dat je alles online kunt volgen! Deze e-cursus is volledig gedigitaliseerd.
 2. Je kunt nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of laptop nodig.
 3. Elke week ontvang je per e-mail een bericht dat je nieuwe programma klaar staat. Zo blijft je aandacht er bij!
 4. De e-cursus is na bestelling direct te volgen, je kunt dus direct starten!
 5. Je bespaart tijd! Je hoeft nergens naar toe te gaan en kunt de cursus volgen vanuit je eigen, vertrouwde omgeving!

Wil je nog meer lezen over de inhoud van Koken zonder E-nummers en wat de cursus jou te bieden heeft?

Dat is mooi! Want bovenstaande voordelen is nog niet alles wat de cursus jou kan bieden! Tijdens de cursus zul je namelijk onder andere antwoord krijgen op de volgende 12 vragen:

 1. Wat zijn E-nummers?
 2. Welke E-nummers zijn er en hoe zijn ze in te delen?
 3. Waar zitten E-nummers in?
 4. Wat zijn goede E-nummers?
 5. Weet jij wat slechte E-nummers zijn?
 6. Welke schadelijke gevolgen kent het gebruik van slechte E-nummers?
 7. Kun je teveel E-nummers binnenkrijgen?
 8. Zijn combinaties van E-nummers gevaarlijk?
 9. Hoe kun je eten zonder slechte E-nummers?
 10. Hoe kun je E-nummers op de verpakking herkennen?
 11. Welke tegenstrijdigheden en verwarring over E-nummers zijn waar?
 12. Welke ontwikkelingen zijn er rondom E-nummers?

Zoals jij opnieuw hebt kunt lezen, wordt je na aankoop van de cursus niet aan je lot overgelaten. Vele voordelen, zoals ook weer antwoorden op bovenstaande vragen, kun jij te weten komen tijdens het volgen van deze cursus.

online-cursus-e-nummers

Is “Koken zonder E-nummers” iets voor mij?

Als jij je nu nog afvraagt of de cursus Koken zonder E-nummers iets voor jou is, kunnen de volgende vragen jou helpen om hier antwoord op te krijgen.

 1. Wil jij energieker zijn en je fit voelen?
 2. Verlang jij er letterlijk en figuurlijk naar om beter in je vel zitten?
 3. Wil jij graag bewust met de omgang van voeding?
 4. Ben jij benieuwd naar een natuurlijke levensstijl?
 5. Kun je wel wat motivatie gebruiken?

Als jij op bovenstaande 5 vragen kan antwoorden met JA, is de cursus Koken zonder E-nummers zeker te gebruiken voor jou! Deze cursus bied oplossing en uitkomst voor elk bovenstaande vraag.

Koken zonder E-nummers ervaringen (is voeding zonder pakjes beter?

De eerste indruk die ik kreeg van de cursus, al voordat ik het kocht, maakte mij erg enthousiast. Daardoor heb ik ook niet lang getwijfeld en de keuze gemaakt om de cursus uit te proberen. Enige weken later was ik volledig veranderd. Ik ging vaker zelf mijn kruiden maken, zonder gebruik te maken van kant-en-klare producten uit de supermarkt. Het meest prettig vond ik dat ik mijn ervaringen en vragen kon delen via het besloten Facebook platform. Dat gaf voor mij het gevoel dat ik de cursus niet ‘alleen’ volgde. Ik kwam middels mijn Koken zonder E-nummers ervaringen ook in contact met veel anderen die precies hetzelfde probleem hadden.

Daarnaast vond ik het fijn om elke week een e-mailbericht te ontvangen, zo werd ik elke keer opnieuw aangespoord en herinnerd waarom ik dit deed. Ik wilde mijn levensstijl veranderen en dat is wat mij betreft gelukt. De voordelen van koken zonder pakjes zijn zoveel groter dan dat ik ooit had verwacht. Wat ook een sterk pluspunt van de cursus is, vind ik de uitleg over wat e-nummers zijn, de voor- en nadelen van e-nummers en vele andere informatieve teksten.

Conclusie

Mijn mening over de cursus is dat het door iedereen te gebruiken is. Ik raad jou ook oprecht aan om de cursus te gaan volgen, omdat het mij een veel energieker en fitter gevoel heeft gegeven.

Ik heb zelden een cursus gevolgd waarvoor ik persoonlijk zo’n grote waardering voor heb. Het voelde heel prettig dat ik mijn ervaringen kon delen via Facebook, maar ook ervaringen kon lezen van andere cursisten. Dit is toch wel een van de grootste voordelen die ik gekregen heb na het aanschaffen van de cursus.

Koken zonder E-nummers kortingscode/coupon

Heb jij ook de keuze gemaakt om te starten met gezonder te gaan eten door te kiezen voor gerechten zonder e-nummers? Wil jij hiervoor gebruik maken van de cursus Koken zonder E-nummers?

Dan heb ik goed nieuws voor jou!

Na je bestelling zul je namelijk twee bonussen krijgen, beide betreffen E-books gericht op E-nummers.

Het eerste E-book heet “De veiligheid en schadelijkheid van E-nummers” t.w.v. €9,95

Het tweede E-book heet “Koken zonder E-nummers”, waarover in dit blog veel geschreven is, t.w.v. €17,95

Bonusactie voordeel 1
Bonusactie voordeel 2

Wil jij ook ervaren wat de cursus in houdt en hoe lekker je kan eten zonder e-nummers? Ga dan snel naar de pagina hieronder om de cursus te gaan volgen en grote korting te krijgen!

Cover van de cursus

Wil jij af van E-nummers én toegang tot de geheime kortingspagina?

JA! IK WIL TOEGANG TOT DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.