Keto Revolutie PDF Review 2022 (tijdelijk met korting)

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je meer wilt weten over de Keto Revolutie review van Mitchel van Duuren. Lees dan mijn review op deze pagina.

Ik vertel je hier alles wat je moet weten over de Keto Revolutie, de auteur van het programma (Mitchel van Duuren), de ervaring van eerdere gebruikers van het programma én aan het eind van het artikel kun je de Keto Revolutie diréct bestellen.

Tegenwoordig kunnen we nier meer om termen als ketogeen, ketogeen diëten, vet verliezen en afvallen heen. We zien het, horen én lezen het overal: in tijdschriften, op radio en tv en online. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende cursussen en dieetprogramma’s die allemaal beweren de béste resultaten te kunnen leveren.

Maar.. hoe zit dit het Keto Revolutie programma van Mitchel van Duuren? Ik heb me verdiept in het programma en al mijn bevindingen deel ik in deze review.

Veel leesplezier!

Inhoudsopgave

Keto Revolutie Programma

Wie is Mitchel van Duuren?

De laatste tijd komt de naam Mitchel van Duuren veel op internet voorbij. Waarschijnlijk heb jij deze naam ook wel voorbij zien komen. Wil je weten wie Mitchel is, waar je hem van kunt kennen en waarom hij ineens zo populair is.

Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren is een bekende naam in de wereld van ketogeen diëten, afvallen en gezondheid. Mitchel heeft in de loop der jaren flink naam weten te creëren, want behalve in Nederland is hij ook in het buitenland een bekend persoon.

Dit heeft hij onder andere te danken aan tv-uitzendingen, waar Mitchel al meerdere keren over zijn expertise verteld heeft. Behalve bekend van de moderne media, heeft Mitchel ook een aantal boeken geschreven, waarin hij onder andere schrijft en mensen aanspoort om een ketogeen dieet te volgen: De Keto Revolutie, waarover ik je dit Keto Revolutie review meer ga vertellen.

Ook is Mitchel oprichter en blogger van een bedrijven en blogwebsites waar hij ingaat op onderwerpen als gezonde recepten & gezond eten, welke dagelijks door duizenden mensen bezocht wordt. De blogs waar Mitchel erg bekend van is, zijn paleo.nl en foody.nl.

Vanwege het succes van de blogs, is Mitchel ook diverse keren (en nog steeds) te zien (geweest) bij RTL 4. Begint je nu een lampje te branden, of heb je ‘m nog nooit voorbij zien komen?

Kan gebeuren, maar lees dan vooral mijn Keto Revolutie Review verder en ontdek meer over het programma van Mitchel.

Bekijk in deze video het volledige verhaal van Mitchel >>

Wat is de Keto Revolutie?

Wat is de Keto Revolutie en nog belangrijker: wat is een ketogeen dieet? Ik zal het je eerst uitleggen. Een ketodieet is het best te omschrijven als een koolhydraatarm dieet, waarbij je veel vetrijke voeding en weinig koolhydraatarme recepten eet.

Koolhydraten zijn voor het menselijk lichaam de belangrijkste bron en een belangrijke bron van brandstof. Wanneer je weinig of té weinig koolhydraten binnenkrijgt, dan breekt het lichaam het lichaamsvet af. De ketonen die hierdoor ontstaan, worden voor je hersenen, hart en spieren op een soortgelijke manier zoals glucose gebruikt als brandstof.

Om aan ketonen te komen, dien je dus extreem koolhydraatarme recepten te eten. Hierdoor krijg je een laag aantal koolhydraten binnen, een gemiddelde hoeveelheid eiwitten en een grote hoeveelheid vetten. Het is niet bewezen, maar experts schatten dat minimaal 65-75% van je voeding uit vet moet bestaan.

Het volgen van de Keto Revolutie is daarom ook goed voor:

 • Het stoppen van de suikerverslaving
 • Vet wegsmelten dankzij het ketogeen dieet
 • Een hogere verbranding door Intermittent Fasting
 • Meer tijd overhouden voor echt leuke dingen, omdat vrijwel alles je voorgeschoteld wordt.

Hedendaags is het ketogeen dieet, kortgezegd het ketodieet, het meest populaire dieet in Amerika. De hype is van Amerika overgewaaid naar Nederland, waar het door Mitchel van Duuren erg goed opgepakt. Hiermee wil hij mensen laten inzien wat het ketodieet inhoudt en hen helpen ook te starten met het ketodieet.

Wat biedt de Keto Revolutie jou?

Zoals eerder al (met andere woorden) gezegd is, is de Keto Revolutie eigenlijk het all-in-one pakket voor bewezen vetverlies, torenhoge energie en een manier om eindelijk los te koen van voeding als centraal punt in je leven.

De Keto revolutie geeft jou alles wat je nodig hebt om meer vet te verbranden en een plattere buik te krijgen in slechts 21 dagen.

Om een voorbeeld te geven van de mogelijkheden, kun je hieronder zien wat de uitwerking is van het volgen van het Keto dieet na 3 dagen, na 7 dagen en na 21 dagen.

Na de eerste 3 dagen:

 • Krijg je meer energie
 • Verdwijnt het opgeblazen gevoel
 • Worden gifstoffen afgedreven
 • Begint je honger te verdwijnen
 • Trekt de ‘mist’ in je hoofd op

Na 7 dagen heb je:

 • Betere spijsvertering
 • Wordt vet gebruikt als brandstof
 • Geniet je van een gezond uiterlijk
 • Beginnen je huidproblemen te verdwijnen
 • Je gewrichten en stramme spieren beginnen soepeler te worden

Na 21 dagen:

 • Verlies je gemakkelijker gewicht
 • Heb je een stralende huid
 • Herstelt je jeugdige energie
 • Wordt je slanker en krijg je een sterker uiterlijk
 • Komt je gezonde schildklier functie weer terug
 • Tekenen van een lekkende darm worden gerepareerd
Maaltijdplanning en boodschappenlijstje

De Keto Revolutie van Mitchel is een digitaal te volgen programma met veel waardevolle informatie. Video’s, informatie, recepten en een 3-weken stap-voor-stap programma helpen jou gewicht te verliezen, buikvet te verliezen en bovendien blijvend gezonder te leven.

Na aanschaf van de Keto Revolutie ontvang je verschillende producten die je helpen met bovenstaande doelen.

1.      De Keto Revolutie Handboek

Het eerste boek wordt gezien als de meest snelle startersgids die er is en helpt jou om te beginnen met het ketodieet. Stap-voor-stap wordt je uitgelegd hoe je direct meer van de juist verbrandende Keto vetten kunt toevoegen aan je eetschema’s, om de voordelen van het ketodieet te ervaren.

Keto Revolutie Handboek

Er wordt je in begrijpelijke taal uitgelegd wat Keto is en hoe het ketodieet werkt én je komt meer te weten over de juiste manier om het ketodieet te volgen. Ten slotte vindt je handige tips om het dieet blijvend toe te passen, wanneer je plots niet meer afvalt.

2.      Het Intermittent Fasting Handboek

De combinatie van het Intermittent Fasting handboek en de Keto Revolutie handboek is, als je het juist toepast, een goede manier om volledig te herstellen van een slechte vetstofwisseling en je zult meer ketonen aanmaken en gebruiken.

Intermittent Fasting Handboek

Door het aanmaken van meer ketonen, zul je sneller en meer vet verliezen en uiteindelijk zal ook je mentale gesteldheid versterken.

3.      63 Keto Recepten e-book: 21 Dagen Keto ontbijt, lunch en diner

Een afslankdieet volgen hoeft niet heel moeilijk te zijn, je moet enkel het juiste dieet volgen. Het Ketodieet is hiervoor een goed voorbeeld. In het 63 Keto Recepten e-book vindt je voor 21 dagen lang, keto recepten voor bij het ontbijt, lunch en diner.

Keto receptenboek

Dankzij de heerlijke recepten in dit e-book eet je smakelijker dan ooit te voren en volgens Mitchel is er zelfs kan dat je je meerdere keren zult afvragen, of het wel echt gezond is.

4.      21 dagen maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

Als je het mij vraagt, vindt ik dit persoonlijk een hele goede toevoeging aan het pakket, waar je ook echt iets aan hebt. Dankzij de maaltijdplanners én de boodschappenlijstjes wordt je veel werk uit handen genomen.

Dankzij de maaltijdplanners en boodschappenlijstjes heb je je niet druk te maken over de recepten, benodigde ingrediënten en dus bespaart het je veel denkwerk.

Maaltijdplanning en boodschappenlijstje

Verandering in de keuzes tot gezond eten, wordt vaak tegengehouden doordat mensen niet weten wat ze moeten eten of hoe ze iets gezonds moeten klaarmaken. Daarom is de maaltijdplanner een van de belangrijkste onderdelen om te beginnen met het ketodieet.

De maaltijdplanners zijn zonder moeite te volgen, dankzij het gebruik zul je snelle resultaat zien en alles is al voor je voorbereid. Het enige wat je na aankoop moet doen is de e-books en digitale bestanden te openen en te starten.

5.      Keto Revolutie videocursus

Ook aan mensen die niet van lezen houden, heeft Mitchel gedacht. Behalve alle e-books ontvang je ook een volledige, uitgebreide videocursus om de Keto Revolutie te volgen.

In de cursus neemt Mitchel jou door middel van 20+ video’s mee door het complete ketogeen dieet zodat je direct kunt beginnen.

In de videocursus behandelt Mitchel onderwerpen als:

 • Wat het ketodieet is
 • Indelen van macronutriënten
 • Voordelen van ketose
 • Hoe je ketonen het beste kunt meten
 • Het verschil tussen keto en Atkis en Paleo
 • En veel meer..

Start direct met de Keto Revolutie, het volgen van de e-books en de videocursus >>

Voordelen van de Keto Revolutie

De Keto Revolutie kent een aantal noemenswaardige, belangrijke voordelen (vindt ik dan).

Het eerste voordeel van het programma is gericht is op vetrijke voeding door recepten met extreem weinig koolhydraten. En dan, zonder dat het ten koste gaat van een gezond eetpatroon Iets, wat niet bij alle dieetprogramma’s gegarandeerd wordt of kan worden.

Daarnaast biedt het programma een groot aantal makkelijk te bereiden recepten én hoef je dankzij de maaltijdplanners en boodschappenlijstjes niet meer na te denken over de recepten die je moet gaan maken en welke ingrediënten je nodig hebt.

Met andere woorden, dankzij de recepten met vetrijke voeding en een zeer laag aantal koolhydraten, is de Keto Revolutie een dieetprogramma wat al duizenden mensen heeft geholpen om overtollig lichaamsvet te verliezen.

Nadelen van de Keto Revolutie

Het enige nadeel van de Keto Revolutie, is dat je de producten enkel als e-books ontvangt.

Natuurlijk is het beter voor het milieu, maar ik mis wel het gevoel dat ik een echt ‘receptenboek’ heb. Niet vanwege de kwaliteit van recepten (want dat zijn écht waardevolle ketogeen recepten), maar vanwege het niet vast kunnen houden van een fysiek boek.

Ik had dit ook kunnen zien als voordeel, omdat je de Keto Revolutie e-books (PDF) op meerdere apparaten kunt bekijken en minder snel kwijt bent. Maar, omdat ik gelukkig niet zo’n rommelkont ben, raak ik vrijwel nooit iets kwijt.

Conclusie: Enerzijds vindt ik het praktisch dat je het als e-book op meerdere apparaten kunt bekijken, maar ik vindt het wel erg jammer dat je het énkel als e-book ontvangt. Ik mis toch het fysieke boek, wat me normaliter meer het gevoel geeft dat ik een kookboek ‘in huis’ heb.

Wat vinden anderen van de Keto Revolutie?

Nadat je gelezen hebt wie Mitchel is en wat de Keto Revolutie is, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ervaringen van eerdere gebruikers van het Keto Revolutie programma.

Ik heb wat onderzoek gedaan en vond veel verschillende reviews. Onafhankelijk heb ik er een aantal hieronder geplaatst. Kijk zelf en lees hieronder wat anderen van de Keto Revolutie vinden.

Uit privacy zijn de namen van de gebruikers geblurd. Onder de recensies lees je waarom de namen van de (Facebook) gebruikers geblurd zijn.

Publieke beoordeling 1
Publieke beoordeling 2
Publieke beoordeling 3
Publieke beoordeling 4
Publieke beoordeling 5
Publieke beoordeling 6

Zoals je ziet, zijn de namen van de recensenten in verband met privacy wazig gemaakt. Deze recensies zijn afkomstig uit de besloten Keto Revolutie facebookgroep, waar er tientallen recensies te vinden zijn.

Maak dus snel de keuze om mee te doen met de Keto Revolutie, zodat je toegang krijgt tot de Facebook groep om meer van bovenstaande reacties te lezen!

Wat krijg je na aankoop van de Keto Revolutie?

Eerder in deze review heb je kunnen lezen welke e-books je ontvangt na aankoop van het programma. Maar, om het duidelijk te maken heb ik het hieronder nogmaals samengevat. Ik vertel je de waarde van de e-books en de totale kostprijs van het programma.

Lees snel verder, want bij aankoop van het hele pakket kun je veel geld besparen! https://www.paypro.nl/producten/De_Keto_Revolutie/60800/74269

 • Het boek de Keto Revolutie (ter waarde van €27,-)
 • Het Intermittent Fasting handboek (ter waarde van €27,-)
 • Het Keto Revolutie Receptenboek (ter waarde van €27,-)
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + Boodschappenlijstje (ter waarde van €27,-)

De volledige digitale videocursus heeft een totaalprijs van €97,-, maar let op: De Keto Revolutie is tijdelijk afgeprijsd. Het programma kost nu geen €97,-, maar je haalt het tijdelijk al voor slechts €37,- in huis!

Maak direct gebruik van deze aanbieding >>

Voor wie is de Keto Revolutie?

Het is de snelle start gids voor iedereen die wil starten met het volgen van een ketodieet zonder veel moeite te hoeven doen.

De Keto Revolutie is geschikt voor iedereen, die:

 • Snel vet wil verliezen (geen kleine hoeveelheid, maar veel)
 • Een programma dat makkelijk te volgen is, zodat jij …
 • … eindelijk de werkelijke, blijvende afslankformatie kan ervaren

Als dit is wat jij wilt ervaren, dan is de Keto Revolutie HET geschikte programma voor jou!

Wat kun je verwachten na de betaling?

Je bent natuurlijk benieuwd wat je kan verwachten wanneer je de Keto Revolutie aangeschaft hebt. Wel, dat zal ik je nu gaan vertellen.

Als je de betaling van de Keto Revolutie gekocht hebt, ontvang je een e-mailbericht van het Keto Revolutie team. Hierin staat informatie en uitleg over hoe de aanmeldprocedure voor het ledenforum. Verder krijg je direct toegang tot de videotraining, de boodschappenlijstjes, de e-books en de 21-dagen planner.

Als je twijfelt over het aanschaffen van de Keto Revolutie, stop daar dan nu mee! Na aankoop van het programma ontvang je namelijk 60 dagen proeftijd! Als het volgen van het programma toch niet is wat je gehoopt had, kun je een e-mail sturen naar het Keto Revolutie team en ontvang je zonder problemen het aankoopbedrag terug!

Probeer snel de Keto Revolutie met 60 dagen bedenktijd uit!

Keto Revolutie kopen (+ kortingslink)

Ben jij na het lezen van deze review en de inzage van bovenstaande recensies ook zo enthousiast geworden over de Keto Revolutie, net als deelnemers van het programma?

Dan kan ik jou, naast het voordeel dat er een 60-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van toepassing is op het programma, vast ook wel blij maken met de mededeling dat jij tijdelijk hoge korting krijgt op het Keto Revolutie programma.

De normale prijs van het programma is €97,- terwijl jij het nu kunt kopen voor slechts €37,-!

Deze kans wil je toch niet aan je voorbij laten gaan? Maak dus snel de juiste keuze en pak deze hoge korting!

Keto Revolutie Programma

Keto Revolutie met korting bestellen?

JA! STUUR MIJ DIRECT DOOR NAAR DE KORTINGSPAGINA!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.