FitChef Turbo Review (Strak lichaam dankzij Eiwitrijke Recepten)

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

fitchef-turbo-reviewEiwitrijke recepten, een strak lichaam en Fitchef Turbo. Wat hebben deze drie met elkaar te maken? Breng deze drie onderdelen bij elkaar en je krijgt het meest succesvolle receptenboek van dit moment. In mijn review leg ik je van A tot Z uit waarom Fitchef Turbo zo’n ijzersterk boek is.

Heb jij deze pagina bezocht omdat jij in de knoop zit met je slechte eetgewoontes? Wil jij af van al die maaltijden die ervoor zorgen dat jij niet afvalt, maar enkel zorgen voor verkeerde voeding en een tekort aan eiwitten en een te hoog vetpercentage? Eet dan de Eiwitrijke Recepten uit Fitchef Turbo!

Is dat wat jou aanspreekt? Is dat wat jij wil gaan veranderen, maar weet je niet hoe je moet starten, heb je geen motivatie of inspiratie om jouw eet- en kookgewoontes in eigen keuken te veranderen?

Dan kan FitChef Turbo van Mark van Oosterwijck jouw nieuwe favoriete kookboek worden. Dit kan hét boek zijn dat een blijvende verandering in jouw eetgewoontes kan brengen, de oplossing kan zijn om je overschot aan lichaamsvet te verliezen en bovendien voldoende eiwitten binnen te krijgen. Fitchef Turbo is een boek dat zich richt op gezonde voeding, gezonde mindset en een gezonder lichaam.

Als jij ook wilt afvallen, fitter worden en meer energie wilt krijgen, is dit Fitchef Turbo de uitgelezen kans om jou hierbij te helpen. Ik deel in mijn Fitchef Review mijn persoonlijke ervaringen met de eiwitrijke voeding recepten, het kookboek en de inhoud van dit boek.

Inhoudsopgave

Wie is Mark van Oosterwijck (auteur Fitchef Turbo)?

Mark van Oosterwijck heeft als sinds zijn jeugd te maken gehad met overgewicht. Juist hierdoor is hij na zijn jeugd  geobsedeerd geweest door gezonde voeding. Hij moest en zou afvallen. Niet snel, maar op een verantwoorde manier. Hij wilde namelijk niet weer met overgewicht te kampen krijgen. Vet verbranden zodat het nooit meer terug zou komen.

Na het behalen van zijn bachelor op heeft hij de keuze gemaakt om zich te richten op fitness, gezondheid en voeding. Daarbij is gestart met websites bouwen waarbij gezondheid een centrale rol speelde. Mark had echter nooit verwacht dat afvallen een centrale rol in zijn ondernemersleven zou gaan spelen.

mark-van-fitchef-turbo

Door middel van deze websites wil Mark zijn klanten bereiken door hen diverse producten te bieden, om hen te helpen met het maken van de juiste stappen richting het maken van gezonde maaltijden.

Daarnaast is Mark auteur van een aantal boeken waardoor hij zich richt om mensen te informeren en aan te sporen om meer bewust te zijn van fitness, gezondheid en een goede voeding.

Zijn bekendste boek tot op heden heet FitChef Turbo, het onderwerp van mijn Review. In deze review ga ik verder in op het boek, mijn persoonlijke ervaringen en die van anderen.

Wat voor boek is Fitchef Turbo? Is het een kookboek?

Fitchef Turbo bestaat uit verschillende boeken, waaronder Fitchef en en Fitchef Turbo.

Het eerste boek, FitChef, is geschreven om mensen te helpen met spiermassa opbouwen, vet verbranden en het verbeteren van de mindset. Dit doet Mark, door diverse heerlijke, eiwitrijke recepten in zijn boek te plaatsen die iedereen kan bereiden. Deze recepten kosten weinig tijd om te bereiden, zijn natuurlijk eiwitrijk en zijn niet duur.

fitchef-kookboek

Doordat per gerecht de ingrediënten en de bereidingswijze beschreven staan, is het voor iedereen mogelijk om het klaar te maken. Een aantal maanden nadat FitChef uitgebracht was, merkte Mark dat de klantwaardering erg lovend was en heeft zijn kookboeken daarom sterk uitgebreid. En daar kunnen lezers nu van profiteren. Ook was de vraag naar meer gezonde, eenvoudig te bereiden eiwitrijke recepten hoog. Dit was het moment, waarop Mark besloten heeft een tweede deel te schrijven, namelijk FitChef Turbo.

FitChef Turbo, bron van eiwitrijke recepten!

Evenals FitChef is FitChef Turbo gericht op mensen om hen te helpen met het opbouwen van spiermassa, vet verliezen, kilo’s kwijtraken. Maar Fitchef Turbo gaat verder. Het is namelijk ook nog eens een bron van eiwitrijke recepten!

Alle recepten in het FitChef Turbo zijn gebaseerd op diverse blogs van Drogespieren.nl, ook een website waarop Mark zich richt op verschillende doelgroepen en doeleinden. Dit wil zeggen dat alle eiwitrijke recepten in het boek afkomstig zijn van een hoge diversiteit aan blogs waar vele lezers erg tevreden over zijn!

FitChef Turbo deel 2

Mark heeft voor al deze eiwitrijke recepten ruim de tijd genomen om de samenstelling van ingrediënten afwisselend te maken. Doordat Mark het zo aangepakt heeft, zijn de gerechten niet eentonig, maar bevat het boek veel diverse gerechten.

Voordat de gerechten werden, is elk recept afzonderlijk getest door verschillende mensen. Dit is gedaan om zijn doelgroep te stimuleren om iedere dag een gerecht uit zijn boek te bereiden. Hierbij maakt Mark duidelijk onderscheid tussen de mensen die zijn boek lezen en die daar juist niet voor bestemd zijn. Als jij namelijk echt iemand bent die elke dag aan de gezondheid wilt werken, past dit boek perfect bij jou. Maar als je niet de motivatie wilt krijgen om dit probleem aan te pakken, is de kans van slagen een stuk lager. Snel afvallen bestaat volgens Mark niet. Verantwoord afvallen is volgens hem de sleutel naar succes.

Voordelen van Fitchef en Fitchef Turbo 

Als  jij weinig tijd hebt of er niet van houdt lange tijd in de keuken te staan om een maaltijd klaar te maken, is dit kookboek natuurlijk ideaal. Waarom? Dat is namelijk omdat alle eiwitrijke recepten binnen 15 minuten bereid kunnen zijn. Dus komt jij ’s avonds terug van je werk en heb jij geen zin om lang in de keuken bezig te zijn om eten te maken? Dan komt FitChef Turbo van pas, want dan kan jij binnen 15 minuten je eten klaar hebben! Het is geen verrassing dat iedereen dit een van de meest ‘geniale receptenboeken’ van het moment noemt.

Daarnaast bevat het boek ook allerlei handige tips over afvallen en gezonde voeding, weetjes en is er veel tijd besteed aan de beschrijving en de bereidingswijze.

Het boek staat namelijk vol met eiwitrijke recepten, is het dus binnen 15 minuten (met voedingswaarde) te bereiden, er staan zowel meal prep als weekmenu voor mannen én vrouwen in, en het boek bevat voorraadlijstjes en bewaartips.

Niet alleen bewaartips, maar ook tips om tijd en geld te besparen in de keuken vind je terug in het boek.

Na het lezen zal je waarschijnlijk denken, gerechten die binnen 15 minuten klaar zijn, weekmenu’s en meal preps, maar hoe is de smaak van deze eiwitrijke recepten? Nou, dat is iets waar Mark ook veel aandacht aan heeft besteed, omdat juist de smaak van een gerecht erg belangrijk is om te blijven vasthouden aan de gezonde maaltijden.

Dit betekent dus, dat ondanks dat er diverse weekmenu’s en meal preps in het boek staan die elk binnen 15 minuten te bereiden is, de kwaliteit en smaak van de gerechten niet ten goede komt.

Voor wie is Fitchef Turbo geschreven?

FitChef Turbo is geschikt voor iedereen die wil afvallen, voor iedereen die vet wil verliezen, voor iedereen die zichzelf beter wil voelen, voor jong en oud, kortom, het is geschikt voor iedereen. Wil je tegelijkertijd ook nog eens je spieren versterken? Dan zijn de eiwitrijke recepten natuurlijk onmisbaar.

Als jij wilt afvallen, fitter worden en energieker worden, dan kan FitChef Turbo voor jou dé oplossing zijn! Zolang jij de motivatie hebt om echt aan het werk te gaan, is vrijwel alles mogelijk.

Het enige wat jij hoeft te doen is het boek aan te schaffen en vervolgens gelijk starten met het bereiden van de uitgebreide, gezonde en eiwitrijke gerechten!

Natuurlijk moet je op je eetpatroon blijven letten, maar wanneer je eenmaal gewend bent aan de gerechten in het boek, zul je merken dat het niet zo moeilijk is als jij gedacht had! Dit komt enkel doordat het eten van deze gerechten jou een goed gevoel geven. Je krijgt de juiste hoeveelheden calorieën binnen en je zult merken dat je minder behoefte krijgt aan de oude, slechte ‘eetgewoontes’.

FitChef Turbo review, mening en publieke beoordelingen

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geraakt hoe het boek scoort, wat mijn persoonlijke review en ervaring is, maar vooral ook wat de publieke beoordelingen van voorgaande klanten zijn?

Dat kun je hieronder zien, dus lees snel verder!

Mijn persoonlijke ervaringen met Fitchef (Receptenboek + Turbo)

Mijn persoonlijke review is ingedeeld in twee onderdelen. Het eerste onderdeel, persoonlijk resultaat, gaat over de uitwerking die het gebruik van de gerechten had op mijn lichaam. Bij het tweede onderdeel, de Indeling en vormgeving van het boek, schrijf ik over de indruk die ik kreeg over de netheid, indeling en overzichtelijkheid die het boek mij gaf.

Persoonlijk resultaat o.b.v. eiwitrijke recepten

Nadat FitChef Turbo bij mij in de brievenbus beland is, ben ik gelijk gestart met het bereiden van de maaltijden. Doordat ik elke dag gebruik maakte van het boek, en iedere dag een willekeurige gerecht nam, voelde ik mij al na een week een stukje fitter.

Ruim een week of 3 was ik mijn verlangen naar de ‘vette hap’, die bij mij elk weekend en soms op een doordeweekse dag op het menu stond, helemaal kwijt. Ik besefte toen dat de aankoop van het boek voor mij een goede keuze was.

Een maand nadat ik het boek heb gekocht was ik al 4 kilo afgevallen! Wat ik ook erg fijn vond, is dat niet alleen ik, maar ook de andere leden in mijn huishouden gebruik maakten van het boek, een grote steun doordat je niet de enige bent die anders eet dan voorheen. Een aanrader dus, om dit samen te doen zodat jij ervoor kan zorgen dat ook medemens gezonder gaat eten.

ervaringen-fitchef-turbo

Indeling en vormgeving van Fitchef deel 1 en 2 (PDF)

De eerste indruk dat je over iets krijgt, zegt in het algemeen al heel veel over een product. Voor mij is het dan ook belangrijk, dat in het geval van een boek, de cover, de eerste bladzijdes en de inhoudsopgave overzichtelijk ogen.

Toen ik het boek na levering in mijn postbus uit de verpakking haalde, en de eerste bladzijdes bekeek, was dit ook het geval. De cover van het boek heeft een uitnodigende indruk om het boek te openen en te gaan lezen.

Ook de eerste inhoudsopgave en de eerste bladzijdes gaven een goede indruk om het boek te lezen. De vormgeving zag er mooi uit, ook de indeling van de bladzijdes waren erg overzichtelijk.

Ten slotte de afbeeldingen en de manier waarop de gerechten getoond werden, en de beschrijving van de gerechten had een eenvoudige maar duidelijke uitstraling.

Conclusie Review Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck

Voordat je het besluit hebt genomen om iets nieuws te kopen, heeft iedereen wel eens last van een zekere twijfel. Moet ik dit wel kopen? Zou dit wel nut hebben voor mij? Wat als het niet lukt? Iedereen heeft wel eens zulke gedachten. Ook ik heb mij afgevraagd of dit wel zou werken, maar gelukkig was dit een overbodige gedachte.

Toen ik dit boek kocht had ik al de beslissing gemaakt dat ik het ging proberen. Op dat moment wist ik nog niet dat het zo goed aansloeg dat ook mijn huisgenoten hier ook aan mee zouden doen en er erg lovend over zouden zijn.

Nadat het boek binnenkwam ben ik gestart, en heb me gelijk gerealiseerd dat ik niet eerder zo’n soort boek heb gevolgd wat zo goed aansloeg. In het begin waren mijn huisgenoten nog twijfelachtig, want zou het wel werken. Ik ben dus ook alleen gestart met het volgen van de eiwitrijke recepten.

Toen mijn huisgenoten zagen dat het zo succesvol was, terwijl zij nog geen enkel recept hadden gegeten, hebben zij ook besloten om als groep gebruik te maken van mijn groep. Ja, voordat dit gebeurde at is dus andere maaltijden dan mijn huisgenoten.

Ik merkte de impact dat het boek had op mijn gezondheid en lichaam heel erg toen zelfs mijn huisgenoten merkten dat ik mij beter voelde. Doordat zelfs hun dit aan mij konden zien, heb ik direct besloten om dit boek te delen over Fitchef Turbo een review te schrijven. Hiermee hoop ik jou te kunnen helpen om ook gezonder te gaan eten en hoop ik dat je je beter gaat voelen.

Ik kan jou dus ook oprecht dit boek aanbevelen, simpelweg omdat ik ervaren heb wat het met mij gedaan heeft. Het is namelijk niet moeilijk, het is geen streng dieet! Het is zoveel makkelijker dan het lijkt, dat ik enkel kan zeggen: Geef het eens een kans!

Ervaringen van ander met de eiwitrijke recepten van Fitchef

Jij hebt in voorgaand gedeelte kunnen lezen over mijn persoonlijke ervaringen over FitChef Turbo. Ben je nu ook benieuwd naar andere, publieke beoordelingen? Wil jij weten wat andere klanten vinden van FitChef Turbo? Klanten die ook gekozen hebben voor FitChef Turbo? Die het boek hebben aangeschaft en gebruik gemaakt hebben van de vele eiwitrijke recepten?

Ja? Mooi! Ik heb namelijk een aantal product beoordelingen van FitChef Turbo voor jou verzameld, welke je hieronder kunt bekijken! Voordat jij alle publieke recensies kunt vinden, zie jij eerst de gemiddelde beoordeling van alle publieke recensies.

Gemiddelde review
350350
Review 1
Review 2
Review 3
Review 4
Review 5
Review 6

FitChef Turbo prijs + voordelen

Dit boek, wat een groot deel van jou leven kan veranderen, is voor slechts 29,95 euro te bestellen. Toen ik dit kocht vond ik het eerst wel duur voor een boek. Totdat ik het boek een aantal weken in bezit en gebruikt had. Ik besefte dat ik best veel teruggekregen had voor het bedrag dat ik betaald had. Het boek was het aankoopbedrag dus dubbel en dwars waard! Bovendien zijn de verzendkosten gratis, dus is dat even mooi meegenomen?

Het boek is via onderstaande gele knop te bestellen. Ben jij ook heel erg geïnteresseerd zijn in het opbouwen van een gezondere levensstijl? Dan kun jij ook kiezen om zowel het FitChef Combo pakket te bestellen. Het voordeel hiervan is, dat je zowel FitChef (deel 1) als FitChef Turbo (deel 2) thuisgestuurd krijgt. Dit FitChef Combo pakket kun jij al thuisgestuurd krijgen voor het luttele bedrag van 49,95 euro!

Hiermee bespaar je maar liefst 18 euro, in vergelijking met het bestellen van beide boeken apart. Ook hierbij heb je weer het voordeel dat de verzendkosten gratis zijn.

Er is nog een bijkomend voordeel als je nog twijfelt om het boek of beide boeken aan te schaffen. Na de aanschafdatum van het boek geldt namelijk een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht jij het boek besteld hebben, maar is het niet wat jij verwacht had? Geen probleem, dan heb jij 2 weken de tijd om het kosteloos te retourneren.

Dus, ben jij na het lezen van dit artikel net zo geïnteresseerd geworden in het boek? Heb jij ook besloten om door je vastberadenheid met dit boek af te stappen van je huidige (slechte) eetgewoontes?

Maak dan nu de juiste keuze! Hieronder is een tijdelijke deal te vinden waarmee jij dit boek over afvallen, gezonde voeding en eiwitrijke recepten tegen een uitstekende prijs kunt pakken!

FitChef Turbo deel 2

Wil jij van je slechte eetgewoontes af en toegang tot de Tijdelijke Kortingspagina?

JA! IK WIL DIRECT TOEGANG TOT DE GEHEIME KORTINGSPAGINA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.